- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.201
Acaba eminönünde falan daha uyguna bulunabilir mi hem elimizde görüp almak var yani
eminönünde kurkahveci mehmet efendinin bi sokak aşağısında var canım kalıplar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba eminönünde falan daha uyguna bulunabilir mi hem elimizde görüp almak var yani
aklımdan geçmiyo değil ama ben bi türlü gidemiyorum ki
eminönünde kurkahveci mehmet efendinin bi sokak aşağısında var canım kalıplar
Bende gideceğim bir türlü zaman bulamıyorum
Sağol canım özellikle kurabiye kaşesine vurulduk zaten bir gittiğimde hepsini aradan çıkaracağım bu tarz kolonyalar falan hep o sokoktamı bulunuyor tüller falan
benim alınacakların listesi çok değil gibi
ahşap kutu
konuşma balonları
kudelele
çerçeve
kurabiye kaşesi
şişeler
asetat kutu
ama gidemiyorum
onlar şarkhanda var canım kolonyalar ve şişeleri tüller de şarkhanda var kimse sorsan şarkhanı gösterirler zaten.sabah 8buçuk gibi orada olmanı öneririm inanılmaz bir kalabalık oluyor 12den sonra hiçbirşeye bakamıyorsun
Bende tüller kapı hoşgeldin süsü gibi birşey,konuşma balonları,çerçeve,kurdele olabilir,söz tepsisi beğenirsem alabilirim ayna olanlardan,kolonya şişesi dolu olarak inşallah bulabilirim kalpli olanlardanasetat kutu evet önemlikurabiye kaşesi eklendi bak bir de bunaküçük sepetlerden de alabilirim süslü falan masa üzerinde içerilerine şekerleme falan koyulabilecek şeylerden kız ahşap kutu ne ne işe yarıyor
Pazar sabahı erkenden çıkmak gerek o zaman ne kadar erken çıksakta 8 buçukta orada olmak imkansız beylikdüzü tarafından geleceğiz bizartık olmadı haftaya tekrar gideriz niye sürekli o kadar kalabalık oralar ya uff insan rahat rahat seçemez vallahi
Bende tüller kapı hoşgeldin süsü gibi birşey,konuşma balonları,çerçeve,kurdele olabilir,söz tepsisi beğenirsem alabilirim ayna olanlardan,kolonya şişesi dolu olarak inşallah bulabilirim kalpli olanlardanasetat kutu evet önemlikurabiye kaşesi eklendi bak bir de bunaküçük sepetlerden de alabilirim süslü falan masa üzerinde içerilerine şekerleme falan koyulabilecek şeylerden kız ahşap kutu ne ne işe yarıyor
Pazar sabahı erkenden çıkmak gerek o zaman ne kadar erken çıksakta 8 buçukta orada olmak imkansız beylikdüzü tarafından geleceğiz bizartık olmadı haftaya tekrar gideriz niye sürekli o kadar kalabalık oralar ya uff insan rahat rahat seçemez vallahi
canım o zaman mümkün olduğunca erken git :) aynen öyle konuşma balonlarını en sona bıraktım ve istediğim gibi seçemedim, zaten seçenek de az konuşma balonlarında kına gecesi için en çok var nişan için yok , internetten bulacağımız bir yer yok mu
canım o zaman mümkün olduğunca erken git :) aynen öyle konuşma balonlarını en sona bıraktım ve istediğim gibi seçemedim, zaten seçenek de az konuşma balonlarında kına gecesi için en çok var nişan için yok , internetten bulacağımız bir yer yok mu
sana bi sayfa söylemiştim tatlım bulamadın mı orda?:26:
hangisiydi tatlım ayy o kadar netten bişeylere bakıyorum ki kafam hep karışıyor
Bir çok site var aslında bekarlıgaveda partisi,müstakbelgelin bunları takip ediyorum ama Eminönünde daha uygun olduğu söyleniyor o yüzden oradan bakmak istiyorum ama bulamazsam son çare netten sipariş veririm insan güvenemiyor işte nişan için olmazsa az çok alırım konuşma balonu kına gecesinde de kullanabileceğim cinsten bir daha almam diyorum
Madame B&E Wedding Organizasyon buydu canım
Madame B&E Wedding Organizasyon buydu canım
müstakbel gelindeki konuşma balonları aynısı 3 tl eminönünde ben öyle aldım ama ben farklı istyorum. bi tane netten bulmuştum ayy resmen nişanlandık yazıyordu bi daha bulamadım onu
ben sipariş vericem buradan :)
beğendin mi:)