• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Evet kremle güzel bir kombin olur :12:İlla bir renk daha ekleyeceksen kremin koyusu sütlü kahve tonlarına yakın bir ton daha ekleyebilirsin en azından bir koyusu olduğu için çok dikkat çekmez:23:

yaa ne zor işlermiş:27:
bu arada kurabiyelere isim yazmaya karar verdim şeker hamuru olmadan yapcam ya kurabiyelerimi:1:

hoşbulduk canım, amin cümlemizin inşallah :) bu dönemlerde en çok aranılan şey hep birlikte olmak zaten canım :)) teşekkür ederim :))

Aynen öyle canım nerdensin bu arada biraz kendini tanıırmısın nasıl bi nişan düşünüyosnz:51:

Nasıl olacak öyle kız bana da göster şeker hamuru olmadan oh tadı daha güzel olur bende yaparım :52:

kurabiye kaşesi diye bişey var kuzucum üstünde tüm harfler ve rakamlar var:23:Eki Görüntüle 1137425 $indir.jpg böyle kurdeleli olcak ya işte o kaşeylede isimlerimizi yazarız kurdeleyide kenardan baglarız:1:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
bırakma canım ben teklif için bile bırakmadım :)) çok laf çarpıttım sonunda aldım teklifi :D :46::46::46: :9::9::9: en kısa sürede darısı başına gelir inşallah canım :)))
ben teklifi 3 ayda aldım hiç lafını etmeden:1:
Çok güzelmiş canım nerede bulunur kaşesi bunlardan istiyorum masa üzerine koyacağımız kurabiyeleri buldum:52:

netten araştırıyorum canım 5 6 liralık bişey:9:
kapıda ödeme bulsam acımadan vercem siparişi:1:

Aynen öyle canım nerdensin bu arada biraz kendini tanıırmısın nasıl bi nişan düşünüyosnz:51:

İstanbulda oturuyorum canım 23 yaşındayım 1 ay sonra kısmet olursa okuldanda mezun oluyorum :) :nazar: özel bir şirkette çalışıyorum :) ama iş arıyorum ayrıca :) Nisan ayında sözlendik nişan kısmet olursa eylül ayında bir otelin salonunu tuttuk canım daha farklı düşüncelerim vardı aslında ama kalabalık olunca üstesinden kalkamam diye otel salonu tuttum içimede sindi şükürler olsun :) nişanı güzelleştirmek için ayrıca moda olan konuşma balonları falan yaptırmayı düşünüyorum farklı fikirleirm var aslında :) sende kendinden bahseder misin? nişanlı mısın, kaç yaşındasın :)

İstanbulda oturuyorum canım 23 yaşındayım 1 ay sonra kısmet olursa okuldanda mezun oluyorum :) :nazar: özel bir şirkette çalışıyorum :) ama iş arıyorum ayrıca :) Nisan ayında sözlendik nişan kısmet olursa eylül ayında bir otelin salonunu tuttuk canım daha farklı düşüncelerim vardı aslında ama kalabalık olunca üstesinden kalkamam diye otel salonu tuttum içimede sindi şükürler olsun :) nişanı güzelleştirmek için ayrıca moda olan konuşma balonları falan yaptırmayı düşünüyorum farklı fikirleirm var aslında :) sende kendinden bahseder misin? nişanlı mısın, kaç yaşındasın :)

ohh süper canım yoluna girmeye başlamış işler tıkırında :9: Herşey istediğin gibi olur umarım tatlım . Bence foto çerçevesi konuşma balonları flan yaptırırsan nişanına renk gelir :) Fotoğraflarda çok cici olur :31: Bende 24 yaşındayım canım muhasebecyim :32: Bizde yaz sonu ramazanı bayramı atlattıktan sonra nişan düşünüyoruz allah nasip ederse bakalım daha biizm iş uzun tabi aileler tanışcak vs vs vs Allah yardımcımız olsun hepimizin :27:

ohh süper canım yoluna girmeye başlamış işler tıkırında :9: Herşey istediğin gibi olur umarım tatlım . Bence foto çerçevesi konuşma balonları flan yaptırırsan nişanına renk gelir :) Fotoğraflarda çok cici olur :31: Bende 24 yaşındayım canım muhasebecyim :32: Bizde yaz sonu ramazanı bayramı atlattıktan sonra nişan düşünüyoruz allah nasip ederse bakalım daha biizm iş uzun tabi aileler tanışcak vs vs vs Allah yardımcımız olsun hepimizin :27:

Evet canım şükürler olsun yola koymaya çalışıyoruz valla :)) :nazar::nazar::nazar: evet bende öyle düşünüyorum klasik nişan havasında değilde daha çok eğlenceli birşeyler düşünüyırum gelen herkes mutlu olsun istiyorum :)) yakın arkadaşlarıma lavantalı isimli havlu yaptırıcam, birde resimli çikolata gelenlere kapıda ikram edilsin diye :)) şimdilik bunları düşünüyorum inşallah yaparım :)) inşallah gönlüne göre olur herşey canım bir aileler tanışsın gerisi gelir :) aynen canım Allah yardımcımız olsun :) yorucu ama güzel şeyler ::)))

Back