- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.161
Yardıma gelek
minnettar olurummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yardıma gelek
Aynen kuzum birdaha öyle yerlere denk gelmeyiz inş
Günaydın cnm biz iyiyiz sen napıosn
Herkese hayırlı cumalaryine yine yoğun bir günle başladım bitse de gitsek modundayım
Eki Görüntüle 1137290 yastığım nasıl
Çok şeker canımEki Görüntüle 1137290 yastığım nasıl
hayırlı cumalar canım kolay gelsin
Çok cici ama buu
Çok şeker canım
Sağol canım nasılsın kimsecikler yok yine burada:26:
renklerinde kararsızımm:44:
Neden kararsızsın canım peki en çok hangi rengi seviyorsun mor mu pembe mi tek bir rengi kullanırsan da hoş durabilir bence
kızlar merhaba uzun bir sevgililik döneminden sonra bende eylül ayında kısmet olursa nişanlanacağım:) Nisanda sözlendik :) hepinizin gönlüne göre olur herşey inşallah :))
bilmiyorum ki neyi seviyorum önceden mordan nefret ederdim
tek renk istemiyorum canım su yeşilide var aklımda
su yeşili lila açık pembe 3 ü bir arada olsa
merhaba canımm Hoşgeldin aramıza Allah tamamına erdirir inşallah . Burda hepbirlikteyiz dertlerimiz önerilerimiz hazırlıklarımız hep beraberiz
Canım çok fazla olmaz mı 3 renk zaten kendisi de kırık beyaz krem gibi 4 renk olacak
kızlar merhaba uzun bir sevgililik döneminden sonra bende eylül ayında kısmet olursa nişanlanacağım:) Nisanda sözlendik :) hepinizin gönlüne göre olur herşey inşallah :))
hoşgeldinn bende bi sözlenseydimm
ayyy ne biliyimm yaa
Eki Görüntüle 1137374 ayy bunlarda bohçalarım
Bence fazla olur tabi karar senin ben biraz fazla sadeciyimdirÇok güzel bohçaların
aslında bende sadeliktan yanayım böyle çingene gibi davrandığıma bakmaa
Olur canım sıkma canını :)) bende bekledim bayağı ummadığım anda teklif geldi ve ne olduğunu anlamadan sözlendim darısı bekleyenlerin başına :))