• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

kaçak elektrik kurbanıyız

bizim binada insan demeye şahit kişiler oturuyor aylardır 1.500 tl elektrik borcu var saat yok aşagıda elektiriği bizden çekip kullanmışlar bizim faturada aylardır 200den aşağı inmiyo:47:

ohaaa:53: hırsızlığa bakk be vay anasını komşu elektrği kullanıo:53:

Kız ben bişi anlamadım :53:

kuzum baştan alayım ben . Ben alanyadayım sevgilim antalya da aramızda 1.5 2 saatlik bir mesafe var. Hafta sonuna denk gelince hep beraberdik ne güzel . Şimdi hafta içiyken çok zor oluyo o işten çıkıyo buraya geliyo ben çıkıyorum kısa bir zaman kalıyor zaten . Gelme diyorum onuda anlamıyor :31:

kuzum baştan alayım ben . Ben alanyadayım sevgilim antalya da aramızda 1.5 2 saatlik bir mesafe var. Hafta sonuna denk gelince hep beraberdik ne güzel . Şimdi hafta içiyken çok zor oluyo o işten çıkıyo buraya geliyo ben çıkıyorum kısa bir zaman kalıyor zaten . Gelme diyorum onuda anlamıyor :31:

:1: o durum bende de var 10dk için benim aşkısı da geliyor , bazen kızıyorum gelme diye yanlş anlıyor ama napim benimde sorumluluklarm var işim gücüm oluo evde haberde vermio gelio 10dk grüşüoz giderken benim içim erio :52:

:1: o durum bende de var 10dk için benim aşkısı da geliyor , bazen kızıyorum gelme diye yanlş anlıyor ama napim benimde sorumluluklarm var işim gücüm oluo evde haberde vermio gelio 10dk grüşüoz giderken benim içim erio :52:

Aynen bebeğim ya hem gelmesin okadar kısa zaman için yorulmasın masraf yapmasın istiyosun hemde gelsinde bi göreyim diyosun çok değişik bi duygu :31:

Back