• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kızlar, elbisem, pastam ve kurabiyelerimle magnetim. Pasta için bugün görüştüm, üstündekiler düşer dediler o yüzden mecbur değiştiricem ama renk böyle olacak kurabiyeler de bu renk olcak. Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim:3:
Eki Görüntüle 1133150 Eki Görüntüle 1133151

Musmutlu olur inşallah canım çok beğendim ben :46:senin söz mü nişan mı ? yaş kaç ? nerden ? çok sordum :26:

iyiyim kuzucm sen nasılsın:9:

kahvaltı yaptımm:56: sen napıyosun:12:

Ohhh götür götür afiyet olsun canım , napim bugün keyfm yerine geldi gibi alyansları alabiliriz belki bugün ondan heralde :27: krediyi de sordum dosya masrafı olmadan 2bin için 150tl faizle alıcam yani salon param çıkmş oldu içim rahat biraz daha ama yer bulablr miyim bilmiyorum kapı önü çok geniş düzgün bi sokak herkes öle yapıo bizim orda ama ben ve sözlüm dışarıda sevmyoruz mecbur kalırsak öyle olcak galba :27:

Ohhh götür götür afiyet olsun canım , napim bugün keyfm yerine geldi gibi alyansları alabiliriz belki bugün ondan heralde :27: krediyi de sordum dosya masrafı olmadan 2bin için 150tl faizle alıcam yani salon param çıkmş oldu içim rahat biraz daha ama yer bulablr miyim bilmiyorum kapı önü çok geniş düzgün bi sokak herkes öle yapıo bizim orda ama ben ve sözlüm dışarıda sevmyoruz mecbur kalırsak öyle olcak galba :27:

öylede güzel olurr hee bence bi düşünmek lazımm:23:

ne güzel canım bak herşey yoluna girmeye başlamış :16::16: olmadı öyle yaparsınız :27:

Kızlarr cumartesi günü Alanyanın turizm sanat festivali başlıyor hepiniz tatile gelinn hadii coşalımmm :32::21::10::9::9::8:

Back