- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.021
Günaydınnnnnnnnnn :86::103::102::124::118:
günaydınnn
ayyy nasıl bi enerji var içimde
Günaydınlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnnnnnnnn :86::103::102::124::118:
günaydınnn
günaydınnn
Kızlar, elbisem, pastam ve kurabiyelerimle magnetim. Pasta için bugün görüştüm, üstündekiler düşer dediler o yüzden mecbur değiştiricem ama renk böyle olacak kurabiyeler de bu renk olcak. Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim
Eki Görüntüle 1133150 Eki Görüntüle 1133151
Napıyosunuz hı hı ?
kuzucummm napayımmm öyle bi üstümdee kötü enerji var bugün gece rüymda benmki beni aldtıyodu nennnnnn :18:
Rüyaların tersi çıkarmışş , seni aldatmıcak yani sevin kız sevinn
iyiyim kuzucm sen nasılsınhihihihh nasılsın kuzucuk
Napıyosunuz hı hı ?
hihihihh Ay valla Allahım göstermesin böyle bişey hiçbirimize
iyiyim kuzucm sen nasılsın
kahvaltı yaptımm sen napıyosun
Ohhh götür götür afiyet olsun canım , napim bugün keyfm yerine geldi gibi alyansları alabiliriz belki bugün ondan heralde krediyi de sordum dosya masrafı olmadan 2bin için 150tl faizle alıcam yani salon param çıkmş oldu içim rahat biraz daha ama yer bulablr miyim bilmiyorum kapı önü çok geniş düzgün bi sokak herkes öle yapıo bizim orda ama ben ve sözlüm dışarıda sevmyoruz mecbur kalırsak öyle olcak galba
öylede güzel olurr hee bence bi düşünmek lazımm
Son seçenek o artıkın ne yapalım canım Ayy ben düğünü düşünemiorum daha bir gergin olurum artıkın
Ohhh götür götür afiyet olsun canım , napim bugün keyfm yerine geldi gibi alyansları alabiliriz belki bugün ondan heralde krediyi de sordum dosya masrafı olmadan 2bin için 150tl faizle alıcam yani salon param çıkmş oldu içim rahat biraz daha ama yer bulablr miyim bilmiyorum kapı önü çok geniş düzgün bi sokak herkes öle yapıo bizim orda ama ben ve sözlüm dışarıda sevmyoruz mecbur kalırsak öyle olcak galba
hatun kumsalda yapın kız
hatta evlenme teklifi aldığın yerdee ayyy çok romantik olurrrr
hatun kumsalda yapın kız
hatta evlenme teklifi aldığın yerdee ayyy çok romantik olurrrr
ne güzel canım bak herşey yoluna girmeye başlamış olmadı öyle yaparsınız
Direk dibe batarız orda , Batan geminin malları bunlar abla
Evet artıkın üle yapıveririz , kızlar altın biraz düşmüş habernz olsun