• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Bu arada kurabiye icin hala arayistayim hep fahis fiyatlar :( uygun ve de guzel bi kurabiyeci yok mu ya :((

bende iyiym bebeğimm nasıl olayım kahve alcam şimdi kendime bi gel beraber içelim. Nişan için elbise işini naptın ?

Ben daha kahvalti yapmadim ya cok sicak uyunmuyor gel bize kahvalti yapalim :)
Ben valla hala kararsizim yarin gidicem magazalara bakicam bulurum insallah

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Ben daha kahvalti yapmadim ya cok sicak uyunmuyor gel bize kahvalti yapalim :)
Ben valla hala kararsizim yarin gidicem magazalara bakicam bulurum insallah

Ohhh kuzum ben kahvaltımı yapalı saatler oluyor :37: Öğle yemeğiniyetine yiyebilirim ama :9::9:

Ben geldim :3:Bu hafta çok yoğunum kızlar kafamı işten kaldıramıyorum eve gidince de giremiyorum kuzenim cumartesi evleniyor onun koşuşturması var çok yoğunum :52:

Ben geldim :3:Bu hafta çok yoğunum kızlar kafamı işten kaldıramıyorum eve gidince de giremiyorum kuzenim cumartesi evleniyor onun koşuşturması var çok yoğunum :52:

Canımcım Selamm cumarteside benim kuzen nişanlanıyor.
Bende onun koşuşturması içindeyim :1:
Dünde doktora gittim.
Ondan önceki gün iş yerinden izin aldım askimla vakit geçirdim derkenn giremedim vallla.
Nasılsın bakalım tatlımm? :21:

Canımcım Selamm cumarteside benim kuzen nişanlanıyor.
Bende onun koşuşturması içindeyim :1:
Dünde doktora gittim.
Ondan önceki gün iş yerinden izin aldım askimla vakit geçirdim derkenn giremedim vallla.
Nasılsın bakalım tatlımm? :21:

Herkesin bu hafta sonu işi var yani desene :9:ne oldu canım son durum doktor ne dedi :16:İyiyim bende çok şükür bu hafta hep koşuşturmayla geçti hafta sonu geldi herhalde dinlenemeden pazartesi gelir bu sefer:60:

Herkesin bu hafta sonu işi var yani desene :9:ne oldu canım son durum doktor ne dedi :16:İyiyim bende çok şükür bu hafta hep koşuşturmayla geçti hafta sonu geldi herhalde dinlenemeden pazartesi gelir bu sefer:60:

Uf evet ya bu akşamda elbise bakmaya gideceğim günlerim feci şekilde dolu dolu geçiyor :1:

Uf evet ya bu akşamda elbise bakmaya gideceğim günlerim feci şekilde dolu dolu geçiyor :1:

Benimde öyle hazırlıklar bitti elbiselerimiz hazır ojeme varana kadar tamamladım:60:yapacağım doğal düz saçımı ayarladım kuaförün güzel yapması kaldı bir tek:41:Cuma kına Cumartesi düğün Pazar kişisel gezme oy oyy oyyy ne kadan yoğun bir insanız biz :27:

Günaydınnnn Kızlarrr :27:

Gunaydinn yavrular :)

Tünaydın hatucuklar :3:

Alyanslarımı dün teslim aldım , bu kadar güzel yapacaklarını düşünmemiştim sizin yorumlarınızı bekliyorum , çok farklı değil ama çokk kuyumcu gezdim hiç birinde yok atasayda ki bi modeli andırıo benim alyans ama birebir değil yine de farklılar :16::16::16:

Back