- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.081
çok zarifler canımm . Hepsinide çok beğendim Ağız tadıyla giymeyi nasip etsin Allah inş.
Tesekkur ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok zarifler canımm . Hepsinide çok beğendim Ağız tadıyla giymeyi nasip etsin Allah inş.
Gunaydinn yavrular :)
Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!
Bu arada kurabiye icin hala arayistayim hep fahis fiyatlar uygun ve de guzel bi kurabiyeci yok mu ya (
Nasılsınnn kuzu
Iyiyim kuzummm sen nasilsimm
bende iyiym bebeğimm nasıl olayım kahve alcam şimdi kendime bi gel beraber içelim. Nişan için elbise işini naptın ?
Ben daha kahvalti yapmadim ya cok sicak uyunmuyor gel bize kahvalti yapalim :)
Ben valla hala kararsizim yarin gidicem magazalara bakicam bulurum insallah
Ohhh kuzum ben kahvaltımı yapalı saatler oluyor Öğle yemeğiniyetine yiyebilirim ama
Ben geldim Bu hafta çok yoğunum kızlar kafamı işten kaldıramıyorum eve gidince de giremiyorum kuzenim cumartesi evleniyor onun koşuşturması var çok yoğunum
Canımcım Selamm cumarteside benim kuzen nişanlanıyor.
Bende onun koşuşturması içindeyim
Dünde doktora gittim.
Ondan önceki gün iş yerinden izin aldım askimla vakit geçirdim derkenn giremedim vallla.
Nasılsın bakalım tatlımm?
Herkesin bu hafta sonu işi var yani desene ne oldu canım son durum doktor ne dedi İyiyim bende çok şükür bu hafta hep koşuşturmayla geçti hafta sonu geldi herhalde dinlenemeden pazartesi gelir bu sefer
Uf evet ya bu akşamda elbise bakmaya gideceğim günlerim feci şekilde dolu dolu geçiyor
Hu huu yavrulaarrrrr özlendinizz ne alemdesiniz?
Ben geldim Bu hafta çok yoğunum kızlar kafamı işten kaldıramıyorum eve gidince de giremiyorum kuzenim cumartesi evleniyor onun koşuşturması var çok yoğunum
Günaydınnnn Kızlarrr
Gunaydinn yavrular :)
Tünaydınlarrr
Özge muayene nasıl geçti ?