- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 198
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.001
Kendi cebinden çıkacak diye itirazlarda , inatttır çok o zaman kendi başınıza yapın dedi bana , büyük salon diye tutturmuştu hava gazıydı sanırım o babam nişan için 2.500 ayırmıştı o da cukka sütyen bankaya girdi akrep var sanırım çıkmıyor , hayır o bu değilde benim nişanım , ben nişanımı kötü hatırlamak istemiyorum , kız istemede çok zorlandım ben nişanı o sıcakta o kalabalıkta evde düşünemiyorum , sözlümde evde istiyordu ama o da hak veriyor bana ve bana sen takma kafana benim param ikimizin diyor ama askere gidecek onun 5kuruşuna dokunmak istemiyorum orda lazım olabilir ben borcumdan dolayı onu mağdr edebilirim ve annem istemedi desteklemio sen ver salon parasını diyemem asla kredi alırım taksit taksit öderim benimde kimseye muhtaçlığım kalmaz başımda dik olur , ben daha anneme göre savruk bir insanım ben her ay yetirmeye çalışıyorken o aldığım 5tl lik dedorantıma laf ediyor , bazen gelin kaynana gibiyiz ama ihtiyacım olduğu zamanlarda annem arkmda yok , babam arkmda ama annem müsade etmiyor, depresyona girdimm ya dün akşamdan beri daral geliyor , sözlüme diyorum yaz başka şehiri oraya atan gelicem ben seninle , yok ama o da izmirde kalalım istyor ... off offf
Ahh kuzum sıkma canını . Evde dediğin gibi çok zor olabilir sıcakta bide klima yoksa her odada daral gelir herkeze . Cafeleri araştırdınmı kuzum ne kdar diyorlar sizin kişi sayınıza :44: