• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kendi cebinden çıkacak diye itirazlarda , inatttır çok o zaman kendi başınıza yapın dedi bana , büyük salon diye tutturmuştu hava gazıydı sanırım o babam nişan için 2.500 ayırmıştı o da cukka sütyen bankaya girdi akrep var sanırım çıkmıyor , hayır o bu değilde benim nişanım , ben nişanımı kötü hatırlamak istemiyorum , kız istemede çok zorlandım ben nişanı o sıcakta o kalabalıkta evde düşünemiyorum , sözlümde evde istiyordu ama o da hak veriyor bana ve bana sen takma kafana benim param ikimizin diyor ama askere gidecek onun 5kuruşuna dokunmak istemiyorum orda lazım olabilir ben borcumdan dolayı onu mağdr edebilirim ve annem istemedi desteklemio sen ver salon parasını diyemem asla :25: kredi alırım taksit taksit öderim benimde kimseye muhtaçlığım kalmaz başımda dik olur , ben daha anneme göre savruk bir insanım ben her ay yetirmeye çalışıyorken o aldığım 5tl lik dedorantıma laf ediyor , bazen gelin kaynana gibiyiz ama ihtiyacım olduğu zamanlarda annem arkmda yok , babam arkmda ama annem müsade etmiyor, depresyona girdimm ya dün akşamdan beri daral geliyor , sözlüme diyorum yaz başka şehiri oraya atan gelicem ben seninle , yok ama o da izmirde kalalım istyor ... off offf :5:

Ahh kuzum sıkma canını . Evde dediğin gibi çok zor olabilir sıcakta bide klima yoksa her odada daral gelir herkeze . Cafeleri araştırdınmı kuzum ne kdar diyorlar sizin kişi sayınıza :44:

bende kafe diyorum ama kafede 1000tl istiyor içeceksiz 60 kişilik , 200 kişilik açık düğün salonda 1.500tl diyor işin içinde tanıdıklarda var onlarda 1.250tl ye halledriz diyorlar, o yüzden salon fikri daha iyi geldi pasta ve içecek dahil içinde alanıda güzel , kafe biraz sıkış sıkış olucaktı ama oranında deniz manzarası ve serinliği vardı , üzme demkle üzülmesem kuzum keşke ya gönlümden geçeni yapmak istiyorum kısıtlanmak benim en tahammül edemediğim şey , annem bile bencil davranırsa e sözlüm neden davranmasın diimi ? Çok zor hayat ya , keşke durumlar el versede nişan yerine hemen evlenebilseydik :25:

okudum kuzum burdan fiyatlar yüüksekmiş baya ben düğün salonlarının fiyatlarını daha uygun sanıyordum :44: Kuzum annnenin de fikri değişir belki :31:

Yüzük takmadık canım biz kız istemede sadece tektaş yüzük takıldı , kız isteme söz nişan bi arada olmaz diyip istemediler, nişan için alyanlasları aldık , dün kafam attı dedim istemiyorum nişan falan bilseydim takardk yüzükleri uğraşmazdık , biz nasıl olsa aldık takarız parmağımıza kayınvalidemede söylerim nişan istemioz diye dedim olur biter , annm de iyi öle yapın dedi kapattım bnde yüzüne :14: mutsuzumm çok mutsuz anlatacak kmsem yok , arkadşım hiç yok artık ondan size de negatf enerji verdiğim için özür dilerim :26:

sakın bunu duymamış olalım her anımız mutlu olcak diye bişey yok ki özellikle bu süreçler çok hassas gergin olman normal ama ben olsam madem öyle yapmıyorum nişan filan derdim bi hafta içinde yine toplardım aile bireylerini alın size nişan derdim:31:

Ahh kuzum sıkma canını . Evde dediğin gibi çok zor olabilir sıcakta bide klima yoksa her odada daral gelir herkeze . Cafeleri araştırdınmı kuzum ne kdar diyorlar sizin kişi sayınıza :44:

Maximum 60 kişi 1000Tl diyorlar kuzum 1200den indirilmiş haliyle :27: evet evde tek klima var , diğer odadakiler pişçek:27:

okudum kuzum burdan fiyatlar yüüksekmiş baya ben düğün salonlarının fiyatlarını daha uygun sanıyordum :44: Kuzum annnenin de fikri değişir belki :31:

Bilmiyorum ama değişmesede farketmez artık kırdı bir kere , bu salonların en uygun olanı , bizim oturduğumz yerde bir sürü sıra sıra düğün salonu var hafta içi 2500,3500 seyirlerdeyken hafta sonu bunların fiyatı 4.000ile 6000arası düşün düşün kafayı ye , bizim nişan bayramda olucağı için küçük ve pek lüx bişi olmadığı için 1500 çok iyi dedi yoksa çok zordu bunu bulmakta :27:

sakın bunu duymamış olalım her anımız mutlu olcak diye bişey yok ki özellikle bu süreçler çok hassas gergin olman normal ama ben olsam madem öyle yapmıyorum nişan filan derdim bi hafta içinde yine toplardım aile bireylerini alın size nişan derdim:31:

İşte kuzum o dediğin olmuyor bizde , sözlümün ablaları uzakta , biri bolu diğeri istanbul onlara göre tarih koyduk haziran 22den temmuz30a atılınca plan değiştirmek dışarda ypmak şart oldu , temmuzda bildiğin akşamda civciv sıcağı oluyor herkes gelipte ay piştik çok kötü oldu demesin yada bende hem terleyip kokuşup üstüste oturan insanları görmeyip gerilmeyim , tek derdim çok güzel olması , 30tmmz da olcağını bilsem derdim alyansta o gün takılack nişan istemiyorum diye hiç olmazsa stresi yok :26:

Yüzük takmadık canım biz kız istemede sadece tektaş yüzük takıldı , kız isteme söz nişan bi arada olmaz diyip istemediler, nişan için alyanlasları aldık , dün kafam attı dedim istemiyorum nişan falan bilseydim takardk yüzükleri uğraşmazdık , biz nasıl olsa aldık takarız parmağımıza kayınvalidemede söylerim nişan istemioz diye dedim olur biter , annm de iyi öle yapın dedi kapattım bnde yüzüne :14: mutsuzumm çok mutsuz anlatacak kmsem yok , arkadşım hiç yok artık ondan size de negatf enerji verdiğim için özür dilerim :26:

böyle zamanda konuşmıcazda ne zaman konuşcaz kuzumm . duymamış olalım . bu kadar sıkıntıya girme hepimizde pürüzler oluyor illaki keşke olmasa

İşte kuzum o dediğin olmuyor bizde , sözlümün ablaları uzakta , biri bolu diğeri istanbul onlara göre tarih koyduk haziran 22den temmuz30a atılınca plan değiştirmek dışarda ypmak şart oldu , temmuzda bildiğin akşamda civciv sıcağı oluyor herkes gelipte ay piştik çok kötü oldu demesin yada bende hem terleyip kokuşup üstüste oturan insanları görmeyip gerilmeyim , tek derdim çok güzel olması , 30tmmz da olcağını bilsem derdim alyansta o gün takılack nişan istemiyorum diye hiç olmazsa stresi yok :26:

ne zor işler yaa:25:
insan evlilikten soğuyo
yer araştırmasını iyi yapmak lazım kuzum
izmirdeydin dimi gerekirse bizde araştıralım netten buluruz belki bloglarda filan rast gelir :16:

ne zor işler yaa:25:
insan evlilikten soğuyo
yer araştırmasını iyi yapmak lazım kuzum
izmirdeydin dimi gerekirse bizde araştıralım netten buluruz belki bloglarda filan rast gelir :16:

sağol kuzum , işte geriye kalan kayınvalidemin boludan gelmesi konuşsunlar ona göre kredi çekip yer tutucam:16:

Kızlar, elbisem, pastam ve kurabiyelerimle magnetim. Pasta için bugün görüştüm, üstündekiler düşer dediler o yüzden mecbur değiştiricem ama renk böyle olacak kurabiyeler de bu renk olcak. Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim:3:
$10338738_780806435286272_3136654651043804892_n.jpg $10325405_780806425286273_8457387563651690883_n.jpg

Erkek arkadaşım son bi kaç gündür durduk yere çocuk azarlar gibi kızıo , ilgisiz tartıştık , anneme evde olmaz sıcakla hiç güzel olmayacak ya kafe ya salon diyorum o da diyo ki kız tarafı ödeyeck habern var mı olmaz dio , kız istemye kadr ağzında hep byük istyoz biz nişanı diyip dyip duruodu şimdi şartlrdan dolayı byük diyorum olmaz dio sinirim bozuldu , tamam kredi ödüyorlar sıkışıklarda biliyorum ama ben onlara yük olmadım ki liseyi bitirdiğimden beri hep çalıştım kendi ihtycmı kndim grdüm salonu da kendi paramla tutucaktım , hiç bana sen ne istiyorsun diyip arkmda durmadı , okulu bitirdim 2yıllk gtmk istemedm meslk lsesi çıkışlıyım güzl sağlıktn bi msleğim olsn istedm blgarstanda okucam dedim babam arkmdaydı annm olmaz dedi , anne dedim korecye başladım 2yıl snra sertfka alıcm yedekte mesleğim oluck vs.. boşver gitme , bırak ona para verme çeyiz alalım dedi , şimdi de anne salonda ypalm diyorum yine benim ne istediğimi düşünmeyip maddiyata takılıo dün geceden beri altüst olmuş durumdayım insan hiç mi destk çıkmaz , hiç mi benim ne istediğimi önemsemez ya :14::14::14:kredi kartımı kapatıcam , kredi alıcam tutucm salonumu babma söylicm sadece yaparım herşeyimi kendim! Kursumu bıraktım nişanda destek olayım diye sırf dedim zamanm çok giderim erkek arkdşm askere gdince,Bilezik yaptırdım nişanda taksınlar diye , alyansımı aldım , haziranda alcağım maaş ile nişan takımı alıcam sözlüme tabi bunları yaparken sıkıntıya grdiğimde babam 3/5 verdi ama elimden geleni yaptım annm böyle diyince zoruma gtti , erkek kardeşim istese hemen yaparlardı ! :14:

onların takacağı bileziği neden sen aldın anlamadım?

onların takacağı bileziği neden sen aldın anlamadım?

Babam 1 yıl önce iş kurdu kredi çekti işleri gayet güzeldi , seçime yakın zamanda kriz bir vurdu hala toparlanamıyor babam ve esnaflar , kursu bırakır bırakmaz hemen aldığım maaşı attım kenara annmde üstüne 300 daha koydu bilezik yaptırdım bende elleri dar diye , yoksa sıkıntı da olmasa kendmi de çok zorlamazdım , ben yine kızmıyorum ama tek istediğim gönlümden geçtiği gibi bir nişan yapmak annemde maddiyata takılı kalarak hayır olmaz dio , halbu ki beni dinlemedi bile salonu da ben kredi çekip tutacaktım takstle öderdim bi kaç aya , kafe diyorum olmaz ben elaleme konuşturtamam dio , kırıldım ya hiç bir zaman destekçi olmadı arkmda , sen geleceğini düşün ben varım demedi hep caydırıcı oldu :14: kardeşim dese anne ben özel ünv. okucam herşeyi yapar onun için ama bana yok , sanırım kendi ayaklarımın üstünde durabliyorum bni güçlü görüyor diye dşünmye başladım, erkek kardeşm benim gibi değildr:50:ailesini hiç düşünmez, çalışmayı da okumayı da sevmez:50:

Back