• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kizlar kuzenimin nisaninda bunlari giymeyi dusunuyorum nasil sizce ?

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Eklentiler

• $1401186728055.jpg
    $1401186728055.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 19
Ben bacaklarimi pek sevmiyorum cok ince bileklerim o yuzden pantolon dedim olmamismii

Benimkilerden biraz vereyim sana bende fazla var :9: Böylede olmuş kuzum benimki sadece bir öenriydi bacaklarını göstermek istemiyorsan uzun elbiseylede bi kombin yapabilirsn bugün markafonide çok güzel elbiseler var :23::23:

Benimkilerden biraz vereyim sana bende fazla var :9: Böylede olmuş kuzum benimki sadece bir öenriydi bacaklarını göstermek istemiyorsan uzun elbiseylede bi kombin yapabilirsn bugün markafonide çok güzel elbiseler var :23::23:

Bi bakiyim markafoniye :)

Günaydın kuzucumm nasılsın :24:

noldu kii:26::26::26:

Erkek arkadaşım son bi kaç gündür durduk yere çocuk azarlar gibi kızıo , ilgisiz tartıştık , anneme evde olmaz sıcakla hiç güzel olmayacak ya kafe ya salon diyorum o da diyo ki kız tarafı ödeyeck habern var mı olmaz dio , kız istemye kadr ağzında hep byük istyoz biz nişanı diyip dyip duruodu şimdi şartlrdan dolayı byük diyorum olmaz dio sinirim bozuldu , tamam kredi ödüyorlar sıkışıklarda biliyorum ama ben onlara yük olmadım ki liseyi bitirdiğimden beri hep çalıştım kendi ihtycmı kndim grdüm salonu da kendi paramla tutucaktım , hiç bana sen ne istiyorsun diyip arkmda durmadı , okulu bitirdim 2yıllk gtmk istemedm meslk lsesi çıkışlıyım güzl sağlıktn bi msleğim olsn istedm blgarstanda okucam dedim babam arkmdaydı annm olmaz dedi , anne dedim korecye başladım 2yıl snra sertfka alıcm yedekte mesleğim oluck vs.. boşver gitme , bırak ona para verme çeyiz alalım dedi , şimdi de anne salonda ypalm diyorum yine benim ne istediğimi düşünmeyip maddiyata takılıo dün geceden beri altüst olmuş durumdayım insan hiç mi destk çıkmaz , hiç mi benim ne istediğimi önemsemez ya :14::14::14:kredi kartımı kapatıcam , kredi alıcam tutucm salonumu babma söylicm sadece yaparım herşeyimi kendim! Kursumu bıraktım nişanda destek olayım diye sırf dedim zamanm çok giderim erkek arkdşm askere gdince,Bilezik yaptırdım nişanda taksınlar diye , alyansımı aldım , haziranda alcağım maaş ile nişan takımı alıcam sözlüme tabi bunları yaparken sıkıntıya grdiğimde babam 3/5 verdi ama elimden geleni yaptım annm böyle diyince zoruma gtti , erkek kardeşim istese hemen yaparlardı ! :14:

Son düzenleme:
Erkek arkadaşım son bi kaç gündür durduk yere çocuk azarlar gibi kızıo , ilgisiz tartıştık , anneme evde olmaz sıcakla hiç güzel olmayacak ya kafe ya salon diyorum o da diyo ki kız tarafı ödeyeck habern var mı olmaz dio , kız istemye kadr ağzında hep byük istyoz biz nişanı diyip dyip duruodu şimdi şartlrdan dolayı byük diyorum olmaz dio sinirim bozuldu , tamam kredi ödüyorlar sıkışıklarda biliyorum ama ben onlara yük olmadım ki liseyi bitirdiğimden beri hep çalıştım kendi ihtycmı kndim grdüm salonu da kendi paramla tutucaktım , hiç bana sen ne istiyorsun diyip arkmda durmadı , okulu bitirdim 2yıllk gtmk istemedm meslk lsesi çıkışlıyım güzl sağlıktn bi msleğim olsn istedm blgarstanda okucam dedim babam arkmdaydı annm olmaz dedi , anne dedim korecye başladım 2yıl snra sertfka alıcm yedekte mesleğim oluck vs.. boşver gitme , bırak ona para verme çeyiz alalım dedi , şimdi de anne salonda ypalm diyorum yine benim ne istediğimi düşünmeyip maddiyata takılıo dün geceden beri altüst olmuş durumdayım insan hiç mi destk çıkmaz , hiç mi benim ne istediğimi önemsemez ya :14::14::14:kredi kartımı kapatıcam , kredi alıcam tutucm salonumu babma söylicm sadece yaparım herşeyimi kendim! Kursumu bıraktım nişanda destek olayım diye sırf dedim zamanm çok giderim erkek arkdşm askere gdince,Bilezik yaptırdım nişanda taksınlar diye , alyansımı aldım , haziranda alcağım maaş ile nişan takımı alıcam sözlüme tabi bunları yaparken sıkıntıya grdiğimde babam 3/5 verdi ama elimden geleni yaptım annm böyle diyince zoruma gtti , erkek kardeşim istese hemen yaparlardı ! :14:

Ahhh kuzumm kıyamam sana. Erkek arkadaşınsa strese girmiştir. Kavgaya dönüştürmeyin böyle durumlarda biz bayanlara çok iş düşüyor malesef. Canını sıkma ne olur böyle zamanda mutluluktan telaş yapman lazım . Böyle durumlarda illaki pürüzler çıkıyor kuzum herşey hayalimizdeki gibi olmayabiliyor malesef. Helal olsun sana çalışıp paranı kazanmışşın kimseye muhtaç olmadan herbişeyini yapmışşın. Ailen seninle gurur duymalı bence .
Başkası olsa senin kadar alçakgönüllü olmayabilir kuzum . Annenle bi tekrar otur konuş çok istediğini söyle yada erkek arkadaşınla ikiniz bir konuşun araları iyiyse daha etkili olabilir biz böyle istiyoruz diye . Ne dersin daha iyi olmazmı . Hem sizi daha kararlı görebilir. Şimdi sen masraf etme diye seni caydırmaya çalışıyordur . :31:

Son düzenleyen: Moderatör:

kıyamam sana üzülme canım erkek arkadaşın bişeye kızmıştır hırsını senden alıyodur bende yaşadım dün aynısını:47:
Annene gelince o da iyisi olsun ister ama farklı düşünüyodur sen bu konuları daha çok babanla konuş bence :) birde salon tutma hiç cafenin masrafı daha az daha samimi bir ortam olur hem herşeyi kendin yapıcaksanda zorlanmazsın davetlilere filanda kendin karar verirsin bak ne güzel sözlendin böyle basit şeyler için üzme kendini:16:

Ahhh kuzumm kıyamam sana. Erkek arkadaşınsa strese girmiştir. Kavgaya dönüştürmeyin böyle durumlarda biz bayanlara çok iş düşüyor malesef. Canını sıkma ne olur böyle zamanda mutluluktan telaş yapman lazım . Böyle durumlarda illaki pürüzler çıkıyor kuzum herşey hayalimizdeki gibi olmayabiliyor malesef. Helal olsun sana çalışıp paranı kazanmışşın kimseye muhtaç olmadan herbişeyini yapmışşın. Ailen seninle gurur duymalı bence .
Başkası olsa senin kadar alçakgönüllü olmayabilir kuzum . Annenle bi tekrar otur konuş çok istediğini söyle yada erkek arkadaşınla ikiniz bir konuşun araları iyiyse daha etkili olabilir biz böyle istiyoruz diye . Ne dersin daha iyi olmazmı . Hem sizi daha kararlı görebilir. Şimdi sen masraf etme diye seni caydırmaya çalışıyordur . :31:

Kendi cebinden çıkacak diye itirazlarda , inatttır çok o zaman kendi başınıza yapın dedi bana , büyük salon diye tutturmuştu hava gazıydı sanırım o babam nişan için 2.500 ayırmıştı o da cukka sütyen bankaya girdi akrep var sanırım çıkmıyor , hayır o bu değilde benim nişanım , ben nişanımı kötü hatırlamak istemiyorum , kız istemede çok zorlandım ben nişanı o sıcakta o kalabalıkta evde düşünemiyorum , sözlümde evde istiyordu ama o da hak veriyor bana ve bana sen takma kafana benim param ikimizin diyor ama askere gidecek onun 5kuruşuna dokunmak istemiyorum orda lazım olabilir ben borcumdan dolayı onu mağdr edebilirim ve annem istemedi desteklemio sen ver salon parasını diyemem asla :25: kredi alırım taksit taksit öderim benimde kimseye muhtaçlığım kalmaz başımda dik olur , ben daha anneme göre savruk bir insanım ben her ay yetirmeye çalışıyorken o aldığım 5tl lik dedorantıma laf ediyor , bazen gelin kaynana gibiyiz ama ihtiyacım olduğu zamanlarda annem arkmda yok , babam arkmda ama annem müsade etmiyor, depresyona girdimm ya dün akşamdan beri daral geliyor , sözlüme diyorum yaz başka şehiri oraya atan gelicem ben seninle , yok ama o da izmirde kalalım istyor ... off offf :5:

kıyamam sana üzülme canım erkek arkadaşın bişeye kızmıştır hırsını senden alıyodur bende yaşadım dün aynısını:47:
Annene gelince o da iyisi olsun ister ama farklı düşünüyodur sen bu konuları daha çok babanla konuş bence :) birde salon tutma hiç cafenin masrafı daha az daha samimi bir ortam olur hem herşeyi kendin yapıcaksanda zorlanmazsın davetlilere filanda kendin karar verirsin bak ne güzel sözlendin böyle basit şeyler için üzme kendini:16:

bende kafe diyorum ama kafede 1000tl istiyor içeceksiz 60 kişilik , 200 kişilik açık düğün salonda 1.500tl diyor işin içinde tanıdıklarda var onlarda 1.250tl ye halledriz diyorlar, o yüzden salon fikri daha iyi geldi pasta ve içecek dahil içinde alanıda güzel , kafe biraz sıkış sıkış olucaktı ama oranında deniz manzarası ve serinliği vardı , üzme demkle üzülmesem kuzum keşke ya gönlümden geçeni yapmak istiyorum kısıtlanmak benim en tahammül edemediğim şey , annem bile bencil davranırsa e sözlüm neden davranmasın diimi ? Çok zor hayat ya , keşke durumlar el versede nişan yerine hemen evlenebilseydik :25:

Son düzenleme:
bende kafe diyorum ama kafede 1000tl istiyor içeceksiz 60 kişilik , 2000 kişilik açık düğün salonda 1.500tl diyor işin içinde tanıdıklarda var onlarda 1.250tl ye halledriz diyorlar, o yüzden salon fikri daha iyi geldi pasta ve içecek dahil içinde alanıda güzel , kafe biraz sıkış sıkış olucaktı ama oranında deniz manzarası ve serinliği vardı , üzme demkle üzülmesem kuzum keşke ya gönlümden geçeni yapmak istiyorum kısıtlanmak benim en tahammül edemediğim şey , annem bile bencil davranırsa e sözlüm neden davranmasın diimi ? Çok zor hayat ya , keşke durumlar el versede nişan yerine hemen evlenebilseydik :25:

tabi böyle düşününce salon daha mantıklı ama nişan yapmama ihtimaliniz yok mu canım zaten yüzükleri taktınız...
o parayla bi eksiğinizi alırdınız...

tabi böyle düşününce salon daha mantıklı ama nişan yapmama ihtimaliniz yok mu canım zaten yüzükleri taktınız...
o parayla bi eksiğinizi alırdınız...

Yüzük takmadık canım biz kız istemede sadece tektaş yüzük takıldı , kız isteme söz nişan bi arada olmaz diyip istemediler, nişan için alyanlasları aldık , dün kafam attı dedim istemiyorum nişan falan bilseydim takardk yüzükleri uğraşmazdık , biz nasıl olsa aldık takarız parmağımıza kayınvalidemede söylerim nişan istemioz diye dedim olur biter , annm de iyi öle yapın dedi kapattım bnde yüzüne :14: mutsuzumm çok mutsuz anlatacak kmsem yok , arkadşım hiç yok artık ondan size de negatf enerji verdiğim için özür dilerim :26:

Back