Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Ahh kuzum sıkma canını . Evde dediğin gibi çok zor olabilir sıcakta bide klima yoksa her odada daral gelir herkeze . Cafeleri araştırdınmı kuzum ne kdar diyorlar sizin kişi sayınıza :44:

okudum kuzum burdan fiyatlar yüüksekmiş baya ben düğün salonlarının fiyatlarını daha uygun sanıyordum :44: Kuzum annnenin de fikri değişir belki

sakın bunu duymamış olalım her anımız mutlu olcak diye bişey yok ki özellikle bu süreçler çok hassas gergin olman normal ama ben olsam madem öyle yapmıyorum nişan filan derdim bi hafta içinde yine toplardım aile bireylerini alın size nişan derdim

Ahh kuzum sıkma canını . Evde dediğin gibi çok zor olabilir sıcakta bide klima yoksa her odada daral gelir herkeze . Cafeleri araştırdınmı kuzum ne kdar diyorlar sizin kişi sayınıza :44:

Maximum 60 kişi 1000Tl diyorlar kuzum 1200den indirilmiş haliyle evet evde tek klima var , diğer odadakiler pişçek

okudum kuzum burdan fiyatlar yüüksekmiş baya ben düğün salonlarının fiyatlarını daha uygun sanıyordum :44: Kuzum annnenin de fikri değişir belki

Bilmiyorum ama değişmesede farketmez artık kırdı bir kere , bu salonların en uygun olanı , bizim oturduğumz yerde bir sürü sıra sıra düğün salonu var hafta içi 2500,3500 seyirlerdeyken hafta sonu bunların fiyatı 4.000ile 6000arası düşün düşün kafayı ye , bizim nişan bayramda olucağı için küçük ve pek lüx bişi olmadığı için 1500 çok iyi dedi yoksa çok zordu bunu bulmakta

İşte kuzum o dediğin olmuyor bizde , sözlümün ablaları uzakta , biri bolu diğeri istanbul onlara göre tarih koyduk haziran 22den temmuz30a atılınca plan değiştirmek dışarda ypmak şart oldu , temmuzda bildiğin akşamda civciv sıcağı oluyor herkes gelipte ay piştik çok kötü oldu demesin yada bende hem terleyip kokuşup üstüste oturan insanları görmeyip gerilmeyim , tek derdim çok güzel olması , 30tmmz da olcağını bilsem derdim alyansta o gün takılack nişan istemiyorum diye hiç olmazsa stresi yok :26:

böyle zamanda konuşmıcazda ne zaman konuşcaz kuzumm . duymamış olalım . bu kadar sıkıntıya girme hepimizde pürüzler oluyor illaki keşke olmasa

ne zor işler yaa
insan evlilikten soğuyo
yer araştırmasını iyi yapmak lazım kuzum
izmirdeydin dimi gerekirse bizde araştıralım netten buluruz belki bloglarda filan rast gelir

ne zor işler yaa
insan evlilikten soğuyo
yer araştırmasını iyi yapmak lazım kuzum
izmirdeydin dimi gerekirse bizde araştıralım netten buluruz belki bloglarda filan rast gelir

sağol kuzum , işte geriye kalan kayınvalidemin boludan gelmesi konuşsunlar ona göre kredi çekip yer tutucam

Kızlar, elbisem, pastam ve kurabiyelerimle magnetim. Pasta için bugün görüştüm, üstündekiler düşer dediler o yüzden mecbur değiştiricem ama renk böyle olacak kurabiyeler de bu renk olcak. Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim

onların takacağı bileziği neden sen aldın anlamadım?

onların takacağı bileziği neden sen aldın anlamadım?

Babam 1 yıl önce iş kurdu kredi çekti işleri gayet güzeldi , seçime yakın zamanda kriz bir vurdu hala toparlanamıyor babam ve esnaflar , kursu bırakır bırakmaz hemen aldığım maaşı attım kenara annmde üstüne 300 daha koydu bilezik yaptırdım bende elleri dar diye , yoksa sıkıntı da olmasa kendmi de çok zorlamazdım , ben yine kızmıyorum ama tek istediğim gönlümden geçtiği gibi bir nişan yapmak annemde maddiyata takılı kalarak hayır olmaz dio , halbu ki beni dinlemedi bile salonu da ben kredi çekip tutacaktım takstle öderdim bi kaç aya , kafe diyorum olmaz ben elaleme konuşturtamam dio , kırıldım ya hiç bir zaman destekçi olmadı arkmda , sen geleceğini düşün ben varım demedi hep caydırıcı oldu kardeşim dese anne ben özel ünv. okucam herşeyi yapar onun için ama bana yok , sanırım kendi ayaklarımın üstünde durabliyorum bni güçlü görüyor diye dşünmye başladım, erkek kardeşm benim gibi değildrailesini hiç düşünmez, çalışmayı da okumayı da sevmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…