• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kesin net bir tarih yok ama kuzum büyük ihtimal nasipse 2015 gelini olacağım inşallah:nazar:Ramazandan sonra yaparız sanırım:16:

Gülelim geçelim ne yapalım tatlım gerginlik stres yok sevdiklerimizle mutlu olacağız inşallah:nazar::21:

ayyyyy hadi bakalım hayırlısı canım çokkkta uzak bir tarih değilmişşş :16:

evet birde o var nişanda gelen düğüne gelmiyor falan hiç gerek yok aslında

pazar akşamı bize yemeğe gelecekler tarihleri netleştirmek için.. biz benımkı ile konuştuk aslında aramızda netleştirirsek pazar günü bu iş ya tamamen kesinleşecek yada iptal olup düğün tarihi belirleyeceğiz ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok heyecanlı :16:

Bence düğün konuşunnn :23: hayırlısı olsun kuzum hakkında...

Kesin net bir tarih yok ama kuzum büyük ihtimal nasipse 2015 gelini olacağım inşallah:nazar:Ramazandan sonra yaparız sanırım:16:

Gülelim geçelim ne yapalım tatlım gerginlik stres yok sevdiklerimizle mutlu olacağız inşallah:nazar::21:

İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:38:

sizin şimdi sadece tanışma oldu değil mi
kahve yaptın mı , isteme oldu mu :):)

şimdi siz mi gideceksiniz onlara :16:

İsteme oldu canım bizde bi nevi söz oldu , tektaş taktı o gün bana , beni yemeğe aldılar kayınvalidem şehirdışına çıktı bizde alıcaz sözlümü yemeğe ama maalesef ki annemde şehir dışında , sonra sözlümde yıllık iznini şehr dışında geçirecek haziranın sonuna doğru ya biz yada onlar gelir artık tarih koyduk ama detaylar konuşulmadı nişan için :18:

oyy tanışmada hastamıydıııın :26::1: şansına denk gelmiş yani neyse oda bi anı olur:1:

maşALLAH size kuzum mutluluğunuz ömür boyu sürsün :16:

Canım benimm dilerim hepimiizn mutluluğu bir ömür sürer.
Ellerimiz sevdiklerimizden biran olsun ayrılmaz :16:
Hastaydım ya sofrayı kaldırırken o kadar kişi içinde sevdiceğim yardım etti yaa gelde sevme bu çocuğuu :16::16::16::16:

Ayyy ben geldim hatunlar bugün ilk finalimi verdim bu ne sıcak yaa oturup ağlayasım var
Azz daha kamyon eziyodu bizi:18:
Ayyy öküz filan ama seviyorum ben bu adamı yaa:24::24:

kızzzzz cadı naptın? anlat hemennn :16:

Kuzum bol bol burnumu sildim :27:
Alerjik astımım var ölü gibiydim adeta bi ara burun spreyi almaya gittik sevgilimle eczaneden.
Onun dışında herşey çok güzel rabbim utandırmasın :16:
Annem benim 1 tane kızım var epey bi araştırmamız gerek falan filan dedi kıllık etti sanki sonunda vermeyecekte :27:
2 hafta sonra biz onlara gidiyoruz nişan tarihimiz kesinleşecek beybitom :16:

Kuzum bol bol burnumu sildim :27:
Alerjik astımım var ölü gibiydim adeta bi ara burun spreyi almaya gittik sevgilimle eczaneden.
Onun dışında herşey çok güzel rabbim utandırmasın :16:
Annem benim 1 tane kızım var epey bi araştırmamız gerek falan filan dedi kıllık etti sanki sonunda vermeyecekte :27:
2 hafta sonra biz onlara gidiyoruz nişan tarihimiz kesinleşecek beybitom :16:

ayyy güzel geçmesine çok sevindim maşallah. nazar değdirmiştir belki kaynanan :27: ama artık tatlı birer anı olarak kalır. :16:

merhaba kızlar ben bayağı bir şeylerimi yoluna koydum geldim:)))

nişanda 100 adet kurabiye ve çok yakınlarıma vermek üzere 25 adet magnet yaptırıyorum. Pastamı da seçtim ve de bugün nişanlığımı aldık... Cuma gününe kadar da nişan tepsimi sipariş ediyorum. Zaman ne çabuk geçiyor. Söz tarihim: 21 haziran nişan: 12 ağustos:16::16::16::16:

foto koyabilirim merak eden olursa:3:

nişanda 100 adet kurabiye ve çok yakınlarıma vermek üzere 25 adet magnet yaptırıyorum. Pastamı da seçtim ve de bugün nişanlığımı aldık... Cuma gününe kadar da nişan tepsimi sipariş ediyorum. Zaman ne çabuk geçiyor. Söz tarihim: 21 haziran nişan: 12 ağustos:16::16::16::16:

Ben :)

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

kasım gibi düğün diyoruz ama net birşey yok bakalım pazar günü netleşecke kuzum

aynen sözden sonra coooooook hızlı gecer :1:
Herşeyin hayırlısı kuzum inşallah net tarihi pazartesi öğreniriz:21:Geçer değil mi geçsin vallahi ama alalım yapalım hepiciğini:52:

Hayırlı olsun canım herşeyin hallediliyor yavaş yavaş maşallah bekleriz tabi ki foto kendi açımdan memnun olurum :16:

ben çok merak ederimm:9:

Back