- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 770
- 173
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #2.941
Kesin net bir tarih yok ama kuzum büyük ihtimal nasipse 2015 gelini olacağım inşallahRamazandan sonra yaparız sanırım
Gülelim geçelim ne yapalım tatlım gerginlik stres yok sevdiklerimizle mutlu olacağız inşallah
evet birde o var nişanda gelen düğüne gelmiyor falan hiç gerek yok aslında
pazar akşamı bize yemeğe gelecekler tarihleri netleştirmek için.. biz benımkı ile konuştuk aslında aramızda netleştirirsek pazar günü bu iş ya tamamen kesinleşecek yada iptal olup düğün tarihi belirleyeceğiz ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok heyecanlı
Kesin net bir tarih yok ama kuzum büyük ihtimal nasipse 2015 gelini olacağım inşallahRamazandan sonra yaparız sanırım
Gülelim geçelim ne yapalım tatlım gerginlik stres yok sevdiklerimizle mutlu olacağız inşallah
sizin şimdi sadece tanışma oldu değil mi
kahve yaptın mı , isteme oldu mu :):)
şimdi siz mi gideceksiniz onlara
İnşallah canım bana hala uzun geliyor beklemek yoruyor insanı yahu bakalım sözden sonra hızlı geçer belkiayyyyy hadi bakalım hayırlısı canım çokkkta uzak bir tarih değilmişşş
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kızlarr enişteler askere gitti geldimi sizin :26:
oyy tanışmada hastamıydıııın :26:şansına denk gelmiş yani neyse oda bi anı olur
maşALLAH size kuzum mutluluğunuz ömür boyu sürsün
kızzzzz cadı naptın? anlat hemennn
Kızlarr enişteler askere gitti geldimi sizin :26:
Kuzum bol bol burnumu sildim
Alerjik astımım var ölü gibiydim adeta bi ara burun spreyi almaya gittik sevgilimle eczaneden.
Onun dışında herşey çok güzel rabbim utandırmasın
Annem benim 1 tane kızım var epey bi araştırmamız gerek falan filan dedi kıllık etti sanki sonunda vermeyecekte
2 hafta sonra biz onlara gidiyoruz nişan tarihimiz kesinleşecek beybitom
ayyy güzel geçmesine çok sevindim maşallah. nazar değdirmiştir belki kaynananama artık tatlı birer anı olarak kalır.
inşallah canım bana hala uzun geliyor beklemek yoruyor insanı yahu bakalım sözden sonra hızlı geçer belkisizin bir tarih var mı canım
aminnnnnEki Görüntüle 1130704
merhaba kızlar ben bayağı bir şeylerimi yoluna koydum geldim:)))
nişanda 100 adet kurabiye ve çok yakınlarıma vermek üzere 25 adet magnet yaptırıyorum. Pastamı da seçtim ve de bugün nişanlığımı aldık... Cuma gününe kadar da nişan tepsimi sipariş ediyorum. Zaman ne çabuk geçiyor. Söz tarihim: 21 haziran nişan: 12 ağustos
foto koyabilirim merak eden olursa
Herşeyin hayırlısı kuzum inşallah net tarihi pazartesi öğrenirizkasım gibi düğün diyoruz ama net birşey yok bakalım pazar günü netleşecke kuzum
aynen sözden sonra coooooook hızlı gecer
nişanda 100 adet kurabiye ve çok yakınlarıma vermek üzere 25 adet magnet yaptırıyorum. Pastamı da seçtim ve de bugün nişanlığımı aldık... Cuma gününe kadar da nişan tepsimi sipariş ediyorum. Zaman ne çabuk geçiyor. Söz tarihim: 21 haziran nişan: 12 ağustos
Günaydın kızlarr
Nasılsınızzz
Gelin pucaa yiyekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?