• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Hu Huuuu ben geldiiiimmmmmmmmmmmm :16:
Dün aşkitomun ailesi bizimkilerle tanıştı ve hepsi Pampa oldular :1:
Çok mutluyummmm birbirini çok sevdiler:21:

canımmmmmmmmmmmm

cok sevındım guzel gecmesıneee
hayırlı ugurlu olsun devamı da boyle tatlı tatlı gelsın ınsALLAHHH:16:

sorunda bu zaten canım esmiyor bizim ev ve çok kalabalığı düşün terlemiosan bile terliceksin ki ben kız isteme de oturmadığım için çok terledim yaz gününü düşünemiyorum bende ne makyaj ne saç kalır yine ve çok kötü olucak havası var gibi, anneme şunları çağırma aşırı kalabklk istemiyorum diyorum olmaz 1.dereceden diyor , bizm taraftan 40 kişi kafadan hadi onlarda olsun bi 25 kişii abowww:25: Heryer sandalye millet zar zor hareket edicek , terlick kokçak pofff bilemedim ya , sözlümde çok kötü geçmesinden çekiniyor 2000tl ye bulsak göbek atıcaz daa nerdeeeeeee :30:

şuanda bende aynı sertten muzdaribim 2 3 haftadır nişan için mekan bakıyoruz ve nişandan vazgeçip direk düğün yapmayı bile düşündük sonunda :1::1:

canımmmmmmmmmmmm

cok sevındım guzel gecmesıneee
hayırlı ugurlu olsun devamı da boyle tatlı tatlı gelsın ınsALLAHHH:16:

Amin Tatlışımm ..
Valla çok mutluyum.
Bide şansıma dün bi hastalandım bugün yeni yeni gözlerim açılıyr ya.
Sümüklü sümüklü gezdim ortalıkta :2::2::2::2:

Alışıldığı için öyle ama orada eğlendiklerinde o mis gibi havayı soluduklarında pişman olurlar canım takma sen gayet uyguna bulmuşsunuz düğün salonlarından vallahi bana böö geldi kır düğünleri pahalı olmasa direk açık hava manzaralı bir yer yaparım yani gel gör ki o kadar pahalı ki :31:Annenlere bir gösterin bence beğeneceklerdir ya da evde tıkış tıkış durmaya razı olacaksınız diyin bence kabul edeceklerdir kapalı tehdit:23::52:

Diyimm bakim bii :26: ayy ne zor işler yaa bir de başkalarına göre tarih koyunca daha bi zor oluo gitti bizim plan , şimdi telaşlı telaşlı napçaz ne etçez çözüm arıoz :27::27:

Amin Tatlışımm ..
Valla çok mutluyum.
Bide şansıma dün bi hastalandım bugün yeni yeni gözlerim açılıyr ya.
Sümüklü sümüklü gezdim ortalıkta :2::2::2::2:

oyy tanışmada hastamıydıııın :26::1: şansına denk gelmiş yani neyse oda bi anı olur:1:

maşALLAH size kuzum mutluluğunuz ömür boyu sürsün :16:

Diyimm bakim bii :26: ayy ne zor işler yaa bir de başkalarına göre tarih koyunca daha bi zor oluo gitti bizim plan , şimdi telaşlı telaşlı napçaz ne etçez çözüm arıoz :27::27:

Sen söyle ikna olacaklardır canım:21:Yapılan planın değiştirilmesi bir anda değişik hızlı bir şeyler yapmak çok sinirlendirirdi beni herhalde benimde başıma gelir kesin böyle bir şey :41:

şuanda bende aynı sertten muzdaribim 2 3 haftadır nişan için mekan bakıyoruz ve nişandan vazgeçip direk düğün yapmayı bile düşündük sonunda :1::1:

Ayy ne güzell işte nişan yerine düğün yapıverin bizim şartlar el verse öyle yaparız da malesef daha askere gidecek gelck işe gircek eşya yapçaz evlencez :27::27::27: Bizim ani gelişti ya sözlümün tarafından biri gelemio diye hazirandn 30 temmuz oldu o tarhte tüm planları alt üst etti :41:

Ayy ne güzell işte nişan yerine düğün yapıverin bizim şartlar el verse öyle yaparız da malesef daha askere gidecek gelck işe gircek eşya yapçaz evlencez :27::27::27: Bizim ani gelişti ya sözlümün tarafından biri gelemio diye hazirandn 30 temmuz oldu o tarhte tüm planları alt üst etti :41:

evet cnm bizim zaten nişan ve düğün arasında 2 yada 3 ay olacak

nişanı yapmasakta olur demeye başladık en sonunda bakalım ne olacak:1:

evet cnm bizim zaten nişan ve düğün arasında 2 yada 3 ay olacak

nişanı yapmasakta olur demeye başladık en sonunda bakalım ne olacak:1:

Bence de canım tarhler yakınmış alt tarafı alyans için masrafa girmeyin bunun kına gecesi ve düğünü var değmez yani , hem nişanda gelende düğüne gelmio durumu söz konusu mesafesi yakın olunca öyle yapıolar:6:

Bence de canım tarhler yakınmış alt tarafı alyans için masrafa girmeyin bunun kına gecesi ve düğünü var değmez yani , hem nişanda gelende düğüne gelmio durumu söz konusu mesafesi yakın olunca öyle yapıolar:6:

evet birde o var nişanda gelen düğüne gelmiyor falan hiç gerek yok aslında

pazar akşamı bize yemeğe gelecekler tarihleri netleştirmek için.. biz benımkı ile konuştuk aslında aramızda netleştirirsek pazar günü bu iş ya tamamen kesinleşecek yada iptal olup düğün tarihi belirleyeceğiz ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok heyecanlı :16:

senin düğün tarihin bellimi kuzum
Kesin net bir tarih yok ama kuzum büyük ihtimal nasipse 2015 gelini olacağım inşallah:nazar:Ramazandan sonra yaparız sanırım:16:
Bizde de kesin o da oynanır :9::9::9: bende güleyimm de stres atayım bari ypçak bişi yok :9::9::9:

Gülelim geçelim ne yapalım tatlım gerginlik stres yok sevdiklerimizle mutlu olacağız inşallah:nazar::21:

sizin şimdi sadece tanışma oldu değil mi
kahve yaptın mı , isteme oldu mu :):)

şimdi siz mi gideceksiniz onlara :16:

Back