- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #2.921
Amanında aman çok sevindim kuzum hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin ailelerde sizin gibi seviyor birbirini daha ne olsun
Ne güzel yawrum sevindim senin adına , daha güzel günlere inşallah...
Evet canım benimmm ..
2 Hafta sonra biz onlara gidiyoruz ondan sonra nişan tarihi kesinleşecek nasipse
Hu Huuuu ben geldiiiimmmmmmmmmmmm
Dün aşkitomun ailesi bizimkilerle tanıştı ve hepsi Pampa oldular
Çok mutluyummmm birbirini çok sevdiler
sorunda bu zaten canım esmiyor bizim ev ve çok kalabalığı düşün terlemiosan bile terliceksin ki ben kız isteme de oturmadığım için çok terledim yaz gününü düşünemiyorum bende ne makyaj ne saç kalır yine ve çok kötü olucak havası var gibi, anneme şunları çağırma aşırı kalabklk istemiyorum diyorum olmaz 1.dereceden diyor , bizm taraftan 40 kişi kafadan hadi onlarda olsun bi 25 kişii abowwwHeryer sandalye millet zar zor hareket edicek , terlick kokçak pofff bilemedim ya , sözlümde çok kötü geçmesinden çekiniyor 2000tl ye bulsak göbek atıcaz daa nerdeeeeeee
canımmmmmmmmmmmm
cok sevındım guzel gecmesıneee
hayırlı ugurlu olsun devamı da boyle tatlı tatlı gelsın ınsALLAHHH
Alışıldığı için öyle ama orada eğlendiklerinde o mis gibi havayı soluduklarında pişman olurlar canım takma sen gayet uyguna bulmuşsunuz düğün salonlarından vallahi bana böö geldi kır düğünleri pahalı olmasa direk açık hava manzaralı bir yer yaparım yani gel gör ki o kadar pahalı kiAnnenlere bir gösterin bence beğeneceklerdir ya da evde tıkış tıkış durmaya razı olacaksınız diyin bence kabul edeceklerdir kapalı tehdit
Amin Tatlışımm ..
Valla çok mutluyum.
Bide şansıma dün bi hastalandım bugün yeni yeni gözlerim açılıyr ya.
Sümüklü sümüklü gezdim ortalıkta :2::2::2::2:
Amin Tatlışımm ..
Valla çok mutluyum.
Bide şansıma dün bi hastalandım bugün yeni yeni gözlerim açılıyr ya.
Sümüklü sümüklü gezdim ortalıkta :2::2::2::2:
Diyimm bakim bii :26: ayy ne zor işler yaa bir de başkalarına göre tarih koyunca daha bi zor oluo gitti bizim plan , şimdi telaşlı telaşlı napçaz ne etçez çözüm arıoz
şuanda bende aynı sertten muzdaribim 2 3 haftadır nişan için mekan bakıyoruz ve nişandan vazgeçip direk düğün yapmayı bile düşündük sonunda
Sen söyle ikna olacaklardır canımYapılan planın değiştirilmesi bir anda değişik hızlı bir şeyler yapmak çok sinirlendirirdi beni herhalde benimde başıma gelir kesin böyle bir şey
İnşallah canım olmaz gerçekten çok zorlanıosun
Ayy ne güzell işte nişan yerine düğün yapıverin bizim şartlar el verse öyle yaparız da malesef daha askere gidecek gelck işe gircek eşya yapçaz evlencezBizim ani gelişti ya sözlümün tarafından biri gelemio diye hazirandn 30 temmuz oldu o tarhte tüm planları alt üst etti
İnşallah canım evde olacak ya zaten gelen gelir gelmeyen kendi bilir düğün tarihimle oynamasınlar zaten ona buna göre oluşturursak zor evleniriz biz
İnşallah canım evde olacak ya zaten gelen gelir gelmeyen kendi bilir düğün tarihimle oynamasınlar zaten ona buna göre oluşturursak zor evleniriz biz
evet cnm bizim zaten nişan ve düğün arasında 2 yada 3 ay olacak
nişanı yapmasakta olur demeye başladık en sonunda bakalım ne olacak
Bence de canım tarhler yakınmış alt tarafı alyans için masrafa girmeyin bunun kına gecesi ve düğünü var değmez yani , hem nişanda gelende düğüne gelmio durumu söz konusu mesafesi yakın olunca öyle yapıolar
Kesin net bir tarih yok ama kuzum büyük ihtimal nasipse 2015 gelini olacağım inşallahsenin düğün tarihin bellimi kuzum
Bizde de kesin o da oynanırbende güleyimm de stres atayım bari ypçak bişi yok
Bence de canım tarhler yakınmış alt tarafı alyans için masrafa girmeyin bunun kına gecesi ve düğünü var değmez yani , hem nişanda gelende düğüne gelmio durumu söz konusu mesafesi yakın olunca öyle yapıolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?