Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Hu Huuuu ben geldiiiimmmmmmmmmmmm
Dün aşkitomun ailesi bizimkilerle tanıştı ve hepsi Pampa oldular
Çok mutluyummmm birbirini çok sevdiler

canımmmmmmmmmmmm

cok sevındım guzel gecmesıneee
hayırlı ugurlu olsun devamı da boyle tatlı tatlı gelsın ınsALLAHHH

şuanda bende aynı sertten muzdaribim 2 3 haftadır nişan için mekan bakıyoruz ve nişandan vazgeçip direk düğün yapmayı bile düşündük sonunda

canımmmmmmmmmmmm

cok sevındım guzel gecmesıneee
hayırlı ugurlu olsun devamı da boyle tatlı tatlı gelsın ınsALLAHHH

Amin Tatlışımm ..
Valla çok mutluyum.
Bide şansıma dün bi hastalandım bugün yeni yeni gözlerim açılıyr ya.
Sümüklü sümüklü gezdim ortalıkta :2::2::2::2:

Diyimm bakim bii :26: ayy ne zor işler yaa bir de başkalarına göre tarih koyunca daha bi zor oluo gitti bizim plan , şimdi telaşlı telaşlı napçaz ne etçez çözüm arıoz

Amin Tatlışımm ..
Valla çok mutluyum.
Bide şansıma dün bi hastalandım bugün yeni yeni gözlerim açılıyr ya.
Sümüklü sümüklü gezdim ortalıkta :2::2::2::2:

oyy tanışmada hastamıydıııın :26: şansına denk gelmiş yani neyse oda bi anı olur

maşALLAH size kuzum mutluluğunuz ömür boyu sürsün

Diyimm bakim bii :26: ayy ne zor işler yaa bir de başkalarına göre tarih koyunca daha bi zor oluo gitti bizim plan , şimdi telaşlı telaşlı napçaz ne etçez çözüm arıoz

Sen söyle ikna olacaklardır canımYapılan planın değiştirilmesi bir anda değişik hızlı bir şeyler yapmak çok sinirlendirirdi beni herhalde benimde başıma gelir kesin böyle bir şey

şuanda bende aynı sertten muzdaribim 2 3 haftadır nişan için mekan bakıyoruz ve nişandan vazgeçip direk düğün yapmayı bile düşündük sonunda

Ayy ne güzell işte nişan yerine düğün yapıverin bizim şartlar el verse öyle yaparız da malesef daha askere gidecek gelck işe gircek eşya yapçaz evlencez Bizim ani gelişti ya sözlümün tarafından biri gelemio diye hazirandn 30 temmuz oldu o tarhte tüm planları alt üst etti

evet cnm bizim zaten nişan ve düğün arasında 2 yada 3 ay olacak

nişanı yapmasakta olur demeye başladık en sonunda bakalım ne olacak

evet cnm bizim zaten nişan ve düğün arasında 2 yada 3 ay olacak

nişanı yapmasakta olur demeye başladık en sonunda bakalım ne olacak

Bence de canım tarhler yakınmış alt tarafı alyans için masrafa girmeyin bunun kına gecesi ve düğünü var değmez yani , hem nişanda gelende düğüne gelmio durumu söz konusu mesafesi yakın olunca öyle yapıolar

evet birde o var nişanda gelen düğüne gelmiyor falan hiç gerek yok aslında

pazar akşamı bize yemeğe gelecekler tarihleri netleştirmek için.. biz benımkı ile konuştuk aslında aramızda netleştirirsek pazar günü bu iş ya tamamen kesinleşecek yada iptal olup düğün tarihi belirleyeceğiz ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok heyecanlı

senin düğün tarihin bellimi kuzum
Kesin net bir tarih yok ama kuzum büyük ihtimal nasipse 2015 gelini olacağım inşallahRamazandan sonra yaparız sanırım
Bizde de kesin o da oynanır bende güleyimm de stres atayım bari ypçak bişi yok

Gülelim geçelim ne yapalım tatlım gerginlik stres yok sevdiklerimizle mutlu olacağız inşallah

sizin şimdi sadece tanışma oldu değil mi
kahve yaptın mı , isteme oldu mu :):)

şimdi siz mi gideceksiniz onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…