• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kıskandımı acaba canım bazı erkeklerde sahiplenme duygusu fazla oluyor paranoyak gibi altında bir şey arıyor burcu yengeç mi erkek arkadaşının yoksa :60:Üzme tatlı canını bugün alır gönlünü senin:54:

Evet yarın yarım gün çalışıyorum ama olsun bugün bitince hafta bitmiş gibi hissediyorum :52:

At canım tabi ki fikrimi söylerim:21:

Evet kaybetmekten korkuyor tatlım ve olmayacak kişilerden kıskanıyor.
O benim değil ben onun gönlünü almak için uğraşıyorum şuan :1:
Ya pazartesinden beri görüşmedik.
Bizim görüşme süremiz 3 günü geçince kavga etmeye başlıyoruz :1:

Evet kaybetmekten korkuyor tatlım ve olmayacak kişilerden kıskanıyor.
O benim değil ben onun gönlünü almak için uğraşıyorum şuan :1:
Ya pazartesinden beri görüşmedik.
Bizim görüşme süremiz 3 günü geçince kavga etmeye başlıyoruz :1:

Yengeçmi burcu canım bizde 2 gün sonra görüşmek istiyoruz dediğin gibi tahammül sınırın zorlanıyor:27:

$IMG_20140523_095710[1].jpg

nasıl sizce üstüne de şık bir bluz , biraz etek kaymış sanırım , kapalı değilim bu arada , çok mu kapalı olur bu etek :44:

Yengeçmi burcu canım bizde 2 gün sonra görüşmek istiyoruz dediğin gibi tahammül sınırın zorlanıyor:27:

Yok aslan burcu kuzum.
Bende aslanım oda aslan.
2 Aslan nasıl anlaşıyor böyle anlamıyorum zaten .
İnternette yazıyor ki 2 aslanın evliliğinde çıkacak kavgada kükreme seslerini komşular duyabilir falan diyor ahahah :27::27::27:

Eki Görüntüle 1126066

nasıl sizce üstüne de şık bir bluz , biraz etek kaymış sanırım , kapalı değilim bu arada , çok mu kapalı olur bu etek :44:

Ben eteği ilk gördüğümde kapalısın sandım canım . Şahsi fikrimi sorarsan ne çok begendim ne begenmedim . Biraz daha yükske bel olsa daha gzl olurdu sanki :31:

Yok aslan burcu kuzum.
Bende aslanım oda aslan.
2 Aslan nasıl anlaşıyor böyle anlamıyorum zaten .
İnternette yazıyor ki 2 aslanın evliliğinde çıkacak kavgada kükreme seslerini komşular duyabilir falan diyor ahahah :27::27::27:

Ahahha dikkat etmek gerek :60:Benim sevdicek yengeç bir an onu gördüm sandım :69:

bana da çok kapalı bir model gibi geldi canım , ama genel olarak üstümde duruşu hoştu. ama şey yani içime sinmeyen yönleri de var , ama ayakkabı ve bluz ile kombinleyip hoş bir görüntü yaratır mıyım diye düşündüm. sizden de fikir almak istedim. ya ben de aslında çok beğenmedim

Eki Görüntüle 1126066

Canım üzerine ceket güzel gider diye düşünüyorum resmi duruyor çünkü yukarıdan çektiğin için olabilir ama basenlerin var mı ? eğer varsa bu tarz çizgilerden uzak dur derim:34:

Back