• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Giderim belki kız dur anlatma :60:hep merak etmişimdir ailemden dolayı o saate kalamıyorum inşallah evlenince nasipse öyle bir kaçamak yapacağız :52:
yap kızz arkandayım evlenince kim tıutar seni:10::9::9:
ayy tamam anlatmıyorum hiç romantik film yoktu bu arada:1:

Bak biri Balböceğini azarlamış iş yerinde. Aklıma sen geldin dedim bizim deli kız olsa onunda kafasında bardak kırardı ahahahah :52::52::52:

bardak kırmakda ne az gelir öyle öküzlere :kkk:
lisede stajdayken adamın üstüne tepsiyi devirmiştim:51:
eline koluna diline sahip olcaklar benim tepemin tasını attırmıycaklar:113::113::113:

bardak kırmakda ne az gelir öyle öküzlere :kkk:
lisede stajdayken adamın üstüne tepsiyi devirmiştim:51:
eline koluna diline sahip olcaklar benim tepemin tasını attırmıycaklar:113::113::113:

Anneee :18::18::18::18:

Ahahhahah :52:
Yaparsın bilirim:1:
Bu arada yeni bi konu açtım önerilerinizi bekliyorum nişan yaklaştıkça bu durumdan korkar oldum.

İnşallah tatlım :10:Biz genelde kafa dağıtmak için özellikle aksiyon ya da komedi tercih ediyoruz canım $119.gif romantik filmleri paşa tercih etmiyor pekEki Görüntüle 1123851

Son düzenleme:
Ayyy hhahahaaa :9::9: Nerden buluyorsun kız bunları :27: Valla gelebilsem keşke sabah regl sancısıyla uıyandım hiç bişey yiyemedimm :31::30:

Bir site var oradan beğendiklerimi kaydettim buraya ekliyorum işim yok işte:60: $2chw5mg.gif Geçmiş olsun canım senin için daha zor bugün neyse az kaldı hafta sonuna inşallah dinlenirsin o sancıyı bilirim birini boğazlamak istiyor insan:41:Ahahaha resmen bittim :60:

Son düzenleme:
Bir site var oradan beğendiklerimi kaydettim buraya ekliyorum işim yok işte:60:Eki Görüntüle 1124599 Geçmiş olsun canım senin için daha zor bugün neyse az kaldı hafta sonuna inşallah dinlenirsin o sancıyı bilirim birini boğazlamak istiyor insan:41:Ahahaha resmen bittim :60:

Sorma canımm yaa nasıl lanet birşey . İlaç içtim etki etmeye başladı Allahtan :37: Aynı o durumdaydım bende hihihih :9::9::9: Bazı kişilerin ne güzel ağrısız sancısız geçiyor ya :43::43:
:51:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorma canımm yaa nasıl lanet birşey . İlaç içtim etki etmeye başladı Allahtan :37: Aynı o durumdaydım bende hihihih :9::9::9: Bazı kişilerin ne güzel ağrısız sancısız geçiyor ya :43::43:
:51:

Benim ilk 3 gün hep sancılı dayanılmayacak gibi değil ama var bazen hastalık boyunca sürüyor sanırım fazla üşütüyoruz kendimizi sıcakta tutmuyoruz ondan:51:

Benim ilk 3 gün hep sancılı dayanılmayacak gibi değil ama var bazen hastalık boyunca sürüyor sanırım fazla üşütüyoruz kendimizi sıcakta tutmuyoruz ondan:51:

olabilir canım :24: Alanya gibi bi yerde de yazın kendimi sıcak tutmaya çalışşam kriz geçirirm heralde :9::9:

Back