- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.401
pazar günü fotoğraf çekilrken bnde kaçmak istedm ama olmadı :89:
Niye yeavrum amatörmüydü fotocu abimiz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazar günü fotoğraf çekilrken bnde kaçmak istedm ama olmadı :89:
2.ve 3.modelde oldukça güzel canım ama sanki nişan için hem balık oturan model hemde işlemeli güzel olur gibi geldi ama resimdeki gibi şık detaylı süslemeli olacaksa bazı yerdeki abiyeciler abartıp çok abartı saçmalayabiliyorlar eğer bulamazsan 3.model tabi
Erkeklerin bu tarz yaklaşımları var ne kadar yanlış o laf söylenir mi biz hayatta söylemeyiz mesela kırılır mı üzülür mü inşallah hatasının çabuk farkına varır ve gönlünü alır canım sonuçta sana yapılan bir çikolata ne istersen ondan olmalı çiçekte aynı şekilde onların istedikleri çok istediyseler onlara giderken götürürdün yani annesi mi vitrine koyacakmış allah allah
2.ve 3.modelde oldukça güzel canım ama sanki nişan için hem balık oturan model hemde işlemeli güzel olur gibi geldi ama resimdeki gibi şık detaylı süslemeli olacaksa bazı yerdeki abiyeciler abartıp çok abartı saçmalayabiliyorlar eğer bulamazsan 3.model tabi
Erkeklerin bu tarz yaklaşımları var ne kadar yanlış o laf söylenir mi biz hayatta söylemeyiz mesela kırılır mı üzülür mü inşallah hatasının çabuk farkına varır ve gönlünü alır canım sonuçta sana yapılan bir çikolata ne istersen ondan olmalı çiçekte aynı şekilde onların istedikleri çok istediyseler onlara giderken götürürdün yani annesi mi vitrine koyacakmış allah allah
Niye yeavrum amatörmüydü fotocu abimiz?
Anladım canım isteğini benim gibi tarzın sade olacaksa da hafif şık detaylar o kadar inşallah istediğin modelde bulursunSağol canım benim.
Ya zaten bi ton abiyeci gezdim saçma sapan şeyler yapmışlar.
Elbiseleri düğün salonunun tavanlarında olan yuvarlak süslü topa benzetmişler.
Taşlar vs inanılmaz karışık bi çoğu.
Sade fakat şık birşey istiyorum attığım resimlerde ki gibi
Erkeklerin bunu anlaması çok zor kuzum işte , çiçek mi çiçek al geç gibi, romantik ince düşünceli özenli olanı azdır diye düşünüyorm inşllh sizden birinin eşleri öyle olur, yoksa kavga çıkıyor tabi bu benden de kaynaklı ben çok özenirim ve güzel olmasını istedğim için yoksa rhat olsam hiç kvga çkmıcaktı ama napim huyum kurusun çok titizim ben özeniosam karşmdaki de bnden daha çok özensn istiyorum
evet canım özel fotoğrafçıya gitmedik isteme diye , fotoğraf çekilmek istemememin sebebi artık gecenin son saati saçlarım berbt olmuştu koşuştrmaktn o yzden biraz kastımm , ah dedim keşke her zaman ki gibi düz olsaydı dedim, foto çekmi btti bn öle saçlarımı düzlştrdm 2dk da daha önce fırsat bulamadım hiç arkaları düz saçlarımın yanlarını arkaya kıvrık şekilde fön çektirmiştim kahretsin çabuk bozuldu Nişanımda inşallah en güzl kuaföre gdicem daha tecrbli olucam
Anladım canım isteğini benim gibi tarzın sade olacaksa da hafif şık detaylar o kadar inşallah istediğin modelde bulursun
Bende plancı ve özenli biriyim istediğim olmazsa oturur çocuk gibi ağlarım sinirden mideme kramplar girer falan çok değişik ruh halim var özendiysem herşeyin mükemmel olmasını bekliyorsam en ufak bir aksilik dediğin gibi herşeyin değerini yitirir gözümdeBizim yapımız böyle o yüzden çok fazla üzülürüz
Anladım canım isteğini benim gibi tarzın sade olacaksa da hafif şık detaylar o kadar inşallah istediğin modelde bulursun
Bende plancı ve özenli biriyim istediğim olmazsa oturur çocuk gibi ağlarım sinirden mideme kramplar girer falan çok değişik ruh halim var özendiysem herşeyin mükemmel olmasını bekliyorsam en ufak bir aksilik dediğin gibi herşeyin değerini yitirir gözümdeBizim yapımız böyle o yüzden çok fazla üzülürüz
Kıyamam ya aman boşver nişanda telafi edersin artık
banada izmitte kır düğünü mekanı lazımmm
Bakarım netten Bebeğimm
Topuz kuaförler beceremiyor en azından en basitinden istediğim dağınık doğal topuzdan ziyade kuaförden abartılı gelin saçı gibi çıktığımdan ben düz sade bir şey tercih edeceğim yüksek ihtimal yarı toplu düze hafif su dalgaları falan ne kadar doğal olabiliyorsa yani gelin gibi olmak istemiyorum gelin olsam da prova yaptır canım yapıyorlarsaİnşallah canım benim.
Saçlarımı da nişan da da düğün de de sade bi topuz yapacağım derli toplu olacağım.
Erkeklerin mantığı tersten çalıştığı için onlar anlayamıyorlar bunu ve ne kadr özel olduğunu , ama konu onların düşündükleri şeyse ohoo mutfakta aşçı olurlar , en romantik adam oluverirler
bulursan minnettar olurm bende baktımda bulamadım
Topuz kuaförler beceremiyor en azından en basitinden istediğim dağınık doğal topuzdan ziyade kuaförden abartılı gelin saçı gibi çıktığımdan ben düz sade bir şey tercih edeceğim yüksek ihtimal yarı toplu düze hafif su dalgaları falan ne kadar doğal olabiliyorsa yani gelin gibi olmak istemiyorum gelin olsam da prova yaptır canım yapıyorlarsa
Canım biz detaya önem veririz erkekler yüzeysel oldu bitti işte diye bakarlar hep düzden düşünüyorlar işte
Topuz kuaförler beceremiyor en azından en basitinden istediğim dağınık doğal topuzdan ziyade kuaförden abartılı gelin saçı gibi çıktığımdan ben düz sade bir şey tercih edeceğim yüksek ihtimal yarı toplu düze hafif su dalgaları falan ne kadar doğal olabiliyorsa yani gelin gibi olmak istemiyorum gelin olsam da prova yaptır canım yapıyorlarsa
Canım biz detaya önem veririz erkekler yüzeysel oldu bitti işte diye bakarlar hep düzden düşünüyorlar işte
aynen canım öyle
Kesin prova yaptırırım zaten tatlım hiç riske atamam valla
Biz gebzedeyiz ama izmitte olan arkadaşlarım var sorarım onlarada canım
Evet canım riske atılacak bir gün değil gerçekten
çok iyi olurr