• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

güle güle kullan :)

ebisim gule gule kullan tatlim cok guzeller :16:

kizlar güle güle kullanin insaallah cok güzel seyler almissiniz yine

tgc ve ebiss canlarım benim aldıklarınız çok tatlılarrr :16:
bunlarda bizim 2 gündür aldıklarımızz :16:

Eki Görüntüle 661501 Eki Görüntüle 661502
Eki Görüntüle 661503 Eki Görüntüle 661504

Teşekkür ederim kızlar :) Edoşum bıçaklar nasıl acaba? Ben de alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Evde kullanıyor musunuz o bıçaklardan?

işte bunlarda benim peçetelerimmmm :16: tanesi 1 tl ve 90 krş arası değişiyor :16:

Son düzenleme:
bu da benim su setim kızlar nasıll :)

Eklentiler

• $KCD-10-0289.webp
    $KCD-10-0289.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 50

canım bayıldım çok güzel güle güle kullan sanırım boyama değil kesme denilen şekilde bardağın üzerine oyarak yapıyorlar öyle dimi benmkilerde sade bulabilmek için çok uğraşmıştım :16:

tgc ve ebiss canlarım benim aldıklarınız çok tatlılarrr :16:
bunlarda bizim 2 gündür aldıklarımızz :16:

Eki Görüntüle 661501 Eki Görüntüle 661502
Eki Görüntüle 661503 Eki Görüntüle 661504

Çok güzeller canım güle güle kullan :16:

işte bunlarda benim peçetelerimmmm :16: tanesi 1 tl ve 90 krş arası değişiyor :16:

Oyy oyyy peçeteleree bakk :)) Gerçekten çok zevklisin canımm.

Gerçekten çok şık canım.
Hangi markanın kaç parça, ne kadar desem ayıp olur muuu. :30::30:
Bende geçen ay alıyordum son anda döndümde :))
Başkaydı tabi o.
Mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah canım :16:

kkızlar sizlere bir sorum olacak.erkek kardeşim nişanlı.ekim kasım gibi kısmetse düğünü olacak.kardeşim nişanlısıyla anlaşmış.evin bütün beyaz eşyasını,koltuk takımını,yatak odasını ve yaşam ünitesini kardeşim alacak.geriye kalanlarıda nişanlısı yapacak.yani büyük eşyalara karışmayacaklar.biz yadırgamadık tamam dedik.çünkü ailesi iyi insanlar.herkes yapabileceklerini söyledi.bende diorumki acaba bi tensere seti şı 8-9 parça olanlardan,6 kişilik yemek takımıda alsakmı die düşündüm.annem zaten 20 havlu 20 patik yaptırdı aldı.pamuk yorgan yaptırdı özel.4 tane nevresim takımı aldı.1 tane uyku seti ve 2 tanede büyük peluş battaniyesini aldı.dahada alıcak aklına yatanları.sürekli arıyo annem soruyo.kardeşimde nişanlım alıyo onları bizim almamıza gerek yok dedi ama kararsız kaldım...fikir verirseniz sevinirim...

Herşeyi düşünüp/ sorup yapmışsınız. Hatta daha da fazlasını.
Eğer durumum uygunsa kıymette biliniyorsa ben alırdım sanırım.

bu robot cok kullanıslı bzde de var :)

Teşekkür ediyorum :16:

Kızlaaarr, dün annemle dışarı çıktık. Çeyizlik birkaç parça aldık. Beğenecek misiniz bakalım?

Bunlar Faruk Malhan tasarımı rakı kadehi, su bardakları ve çay bardakları(benim aldıklarım siyah)
Eki Görüntüle 660746
Eki Görüntüle 660747
Bu da kahvaltılık servisi. ama ben atıştırmalık da servis edilebilir diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 660748

Ohh ohh alışverişler yapılmış.:))
Çok güzeller canım hepsi mutlulukla kullanman nasip olsun :16:

markafoni ve migros cicilerimm kızlarr :16: ve sonunda baharat takımım tamamlandı 6 tane daha aldım 8 oldularr :16:

Listeden baharatlık takımıda silindi.
Alınacaklar azaldkça mutlu oluyor insan. Mutlulukla kullan inşallah canım :16:

canımmm teşekkür ederimm :16: bu arada perim senin çeyiz topiğini ne zaman göreceğizz :16:

Burası işte canım hem hepimizin hem benim :26:
Benimkilerin çoğu kolide olduğundan kendime özel artık ya yaz sonuna ya seneye açarım canım.
:16::16:

Listeden baharatlık takımıda silindi.
Alınacaklar azaldkça mutlu oluyor insan. Mutlulukla kullan inşallah canım :16:
evet canım ya bir tek şu atntitonideki en büyük cupcake kavanozlrdan alacağım çay şeker ve tuz için sonra tamamdır :16: teşekkür ederimm :16:
Burası işte canım hem hepimizin hem benim :26:
Benimkilerin çoğu kolide olduğundan kendime özel artık ya yaz sonuna ya seneye açarım canım.
:16::16:

anladım canım :16: toptan bakacağız seninkinede artık :16:

evet canım ya bir tek şu atntitonideki en büyük cupcake kavanozlrdan alacağım çay şeker ve tuz için sonra tamamdır :16: teşekkür ederimm :16:

anladım canım :16: toptan bakacağız seninkinede artık :16:

Evet canım öyle olacağını sanıyorum. :)

canım bayıldım çok güzel güle güle kullan sanırım boyama değil kesme denilen şekilde bardağın üzerine oyarak yapıyorlar öyle dimi benmkilerde sade bulabilmek için çok uğraşmıştım :16:

aynen öyle Tuğçecimm evet boyama değil özellikle kesme modelli aradım biraz uğraştırdı beni ama içime çok sindi.

Gerçekten çok şık canım.
Başkaydı tabi o.

est. neden ayıp olsn tatlım :)
kcd'nin gardenya modeli memleketimin en kazık züccaciyesinden aldım elden taksit yapan tek yer olduğu için :) 12 kişiliği 400 lira kampanyalı demişlerdi araştırırsan daha ucuza bulabilirsin diye düşünüyorum.bu arada güzel dileklerin için çok teşekkürler :)

Teşekkür ederim kızlar :) Edoşum bıçaklar nasıl acaba? Ben de alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Evde kullanıyor musunuz o bıçaklardan?
Hiç kullanmadık ama ilk gördügümde bu ne oyuncak gibi kesmez dedigim an bir baktım elimi kesti :1: demek ki keskin dedim :1: bide ben aşırı keskin bıcak istemiyorum biraz korkuyorumda :26:
edacım canım topiğine yazdım ama burdanda yazayım çok güzel aldıkların peçetelerine ayrı bayıldımm güle güle kullan aşk dolu masalarda kullanırsın inşallah :16:

Tşk ederim canımmm :16:

Çok güzeller canım :16: ben uygun aldım diyordum ama pahalıya almışım :1: 7 adet oldu fiyatları 2-3-4 :30::1:

Gerçekten çok şık canım.
Başkaydı tabi o.

Sağol perimm :16:

Hiç kullanmadık ama ilk gördügümde bu ne oyuncak gibi kesmez dedigim an bir baktım elimi kesti :1: demek ki keskin dedim :1: bide ben aşırı keskin bıcak istemiyorum biraz korkuyorumda :26:

Tşk ederim canımmm :16:

Çok güzeller canım :16: ben uygun aldım diyordum ama pahalıya almışım :1: 7 adet oldu fiyatları 2-3-4 :30::1:

Sağol perimm :16:

canim marketlerde oyle ben tahta kale tarzi biryerden aliyorum hep temizlik mazemesid satiyor orda uygun oluyor arada bakin sende bulursun mutlaka :16:

Back