• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

kizlar bugün isten sonra tchiboya bi bakayim neler varmis dedim dayanamadim yine :1:

Kızlar aldıklarınız çok güzel güzel günlerde mutlulukla kullanın inşallah.

canım çok beğendim baharat tk bende alıcam nerden almıştın ve ne kadardı yazabilirmisin...

Canım ben İzmir de çeyiz dükkanından almıştım.
Normalde para işi biraz karışık ama en son aldığım fiyatı söyleyeyim.
52 54 tü fiyatları. 2 ürün alana 2. si %50 indirimliydi.
54+26 80 TL Gibi Bir fiyattan almış oldum.

Ama bu 2. ürün %50 indirimi gelmeden önce 45 TL ye inmişlerdi. Tekinin fiyatını.

Son düzenleme:
kizlar bugün isten sonra tchiboya bi bakayim neler varmis dedim dayanamadim yine :1:

anahtarlarimizi vb. seyleri giris kapisinin yanina koymak icin
Eki Görüntüle 657780

silikon süzgeclerim fazla yer kaplamamalari icin :16:

Eki Görüntüle 657781

Eki Görüntüle 657782 Eki Görüntüle 657787 Eki Görüntüle 657789 Eki Görüntüle 657790 Eki Görüntüle 657793 Eki Görüntüle 657794 Eki Görüntüle 657795 Eki Görüntüle 657796 Eki Görüntüle 657797
Pek ciciler :))

kızlar birşey sorucam. Acil yardımınıza ihtiyacım var.. tantitoniden yemek takımı yada çelik tencere alan var mı acaba? Çelik tencere için korkmaz düşünüyordum ancak tantitonide kampanya vardı çelik tencere fiyatı uygun geldi bana. Yemek takımı da beğendim gerçi biraz pahalı ama kalitesinden emin olamadım. bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

çelik olarak tantıtoniyi pek tavsiye etmıyorum cnm bence hisar yada korkmaz düşün hisarın çelik kalitesi en iyilerden fiyatlarıda cok abartı değil korkmazın fiyatlarını pek bilmiyorum.ama tantitonının bone chına yemek takımları guzel yanlız desen garantısı varmı bılmıyorum gerci yaldızlı yemek takımını nerden alırsan al elde yıkamak durumundasın ama modeller çok guzel bende bakmıştım.ama dediğim gibi tencere özelliklede çelik ve seramıklerde tantıtonıyı çok fazla onermıyorlar..

bende yenı aldım sarevden bambusu cok kalıtelı özdileğinde cok kalıtelı ben desen olarak sarevı daha cok begendım tavsıye ederım deneme amaçlı bambu vucut havlusunu aldım kullanıyorum suan cok memnunum.ama sarev ve ozdıleği inceledikten sonra taç tan vazgectım muhakkak bı bak bence:)

kızlar birşey sorucam. misafir yemek takımı bakıyorum da yalnız yemek takımlarının fincanları hoşuma gitmiyor fincan takımı olmayan yemek takımları var mı? Yoksa 6 kişilik yemek takımından 2 tane mi almalıyım bunun için?

ben bernardodan aldım bone chına takımlardan nescafe fincanı var normal kahve fıncanı yok benım takımda benım takımımda kare bende uyumlu olan başka bi fıncan takımı aldım porselen kalıtesı aynı bone chına desen ve rengıde aynı duz renk zaten takımda ama ben normal yuvarlak model aldım gercekten karelerden daha zarıf dururyor yuvarlaklar.bak bence bernardoya..

Kızlar aldıklarınız çok güzel güzel günlerde mutlulukla kullanın inşallah.

Canım ben İzmir de çeyiz dükkanından almıştım.
Normalde para işi biraz karışık ama en son aldığım fiyatı söyleyeyim.
52 54 tü fiyatları. 2 ürün alana 2. si %50 indirimliydi.
54+26 80 TL Gibi Bir fiyattan almış oldum.

Ama bu 2. ürün %50 indirimi gelmeden önce 45 TL ye inmişlerdi. Tekinin fiyatını.

canım bende izmirde oturuyorum.bu bahsettiğini yer kemeraltındamı acaba?nerde olduğunu söylermisin.bende bu setten almak istiyorum.araştırıyorum bende

çelik olarak tantıtoniyi pek tavsiye etmıyorum cnm bence hisar yada korkmaz düşün hisarın çelik kalitesi en iyilerden fiyatlarıda cok abartı değil korkmazın fiyatlarını pek bilmiyorum.ama tantitonının bone chına yemek takımları guzel yanlız desen garantısı varmı bılmıyorum gerci yaldızlı yemek takımını nerden alırsan al elde yıkamak durumundasın ama modeller çok guzel bende bakmıştım.ama dediğim gibi tencere özelliklede çelik ve seramıklerde tantıtonıyı çok fazla onermıyorlar..

teşekkür ederim canım yorumun için:)

canım bende izmirde oturuyorum.bu bahsettiğini yer kemeraltındamı acaba?nerde olduğunu söylermisin.bende bu setten almak istiyorum.araştırıyorum bende

Tabi yazayım canım bakarsın. Şirinyerde Elvan Çeyizden aldım canım.
İndirim bitti şuan fiyatları 54 52 106 yapıyor. Ama belki uyguna alabilirsin :16:

Tabi yazayım canım bakarsın. Şirinyerde Elvan Çeyizden aldım canım.
İndirim bitti şuan fiyatları 54 52 106 yapıyor. Ama belki uyguna alabilirsin :16:

aa canım çok teşekkür ederim ben biliyorum orayı.oğlumu her pazar kursa götürüyoruz ve hep önünden geçiyoruz.yarın muhakkak bakıcam.bende bu aralar mutfak eşyasında nedense kırmızıya takmış durumdayım.ben 12 yıldır evliyim.ama gözüm hep çeyiz topiklerinde :9::9: fikir ediniyorum beğendiğim ürünler oluyo.yani fazlada incelemeyin bence.çünkü biz kadınların çeyizi hiiiççç bitmiyor :9::9::9::9:

aa canım çok teşekkür ederim ben biliyorum orayı.oğlumu her pazar kursa götürüyoruz ve hep önünden geçiyoruz.yarın muhakkak bakıcam.bende bu aralar mutfak eşyasında nedense kırmızıya takmış durumdayım.ben 12 yıldır evliyim.ama gözüm hep çeyiz topiklerinde :9::9: fikir ediniyorum beğendiğim ürünler oluyo.yani fazlada incelemeyin bence.çünkü biz kadınların çeyizi hiiiççç bitmiyor :9::9::9::9:

Allah mutluluğunuzu daim etsin :16:
İnsan arada değişiklik istiyor gerçekten :) Kırmızıda hoş bir renk tabi :)
Evdeki eksik dediğiniz gibi çeyiz bitmiyor :)) Herşeyi tam yaptık, yapıyoruz desekte bir yerden ufakta olsa çıkıyor diymi :)
Orda güzel şeyler var inşallah beğenirsiniz :16:

kızlarr markafoni cicilerim 20 tl indirim kuponum ve bedava kargo kampanyasıyla hepsi 60 tl :16:

ateşe dayanıklı fırın kaplarımm :16: sanırım ocakta yemek ısıtmak içinde kullanabilirimm :16:

buda seramik kek kalıbı denemek için aldım silikon kek kalıbı almak istemiyorum kanserojen diye bakalım bu nasıl pişiriyormuş :1:

porselen tepsim :16:

vee son olaraaaakkk ferforje çift taraflı masa saatimm en çokta bunu sevdimm :16: :16: :16:

Bittii biitttii :))) mutfak ceyizimi tamamladim bugun :))) kaldi beyaz eşyalar :))

Maşallah canım. Nasıl bitti valla ne kadar emek harcamışsındır :)
Mutlulukla kullanmak nasip olsu inşallah :16:

Tuğçe canımm topiğinde yorum yazdım burda da yazayım. Çok güzel aldıklarını güle güle kullan :16:

Maşallah canım. Nasıl bitti valla ne kadar emek harcamışsındır :)
Mutlulukla kullanmak nasip olsu inşallah :16:

Tuğçe canımm topiğinde yorum yazdım burda da yazayım. Çok güzel aldıklarını güle güle kullan :16:

perimm canım topikten yazdım burdanda yazayım çoookk teşekkür ederimm :16: :16: :16:

Allah mutluluğunuzu daim etsin :16:
İnsan arada değişiklik istiyor gerçekten :) Kırmızıda hoş bir renk tabi :)
Evdeki eksik dediğiniz gibi çeyiz bitmiyor :)) Herşeyi tam yaptık, yapıyoruz desekte bir yerden ufakta olsa çıkıyor diymi :)
Orda güzel şeyler var inşallah beğenirsiniz :16:

bugun gittim elvan çeyize.kırmızı set kalmamış fiyatta sizin aldığınız gibiydi üzülerek çıktım.neyse en azından kaliteli olduklarını anladım

Back