Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun gittim elvan çeyize.kırmızı set kalmamış fiyatta sizin aldığınız gibiydi üzülerek çıktım.neyse en azından kaliteli olduklarını anladım
Bende sizi merak etmiştim.
Çelik Ticaret Falan da var orda da var aynı takımdan.
Duyduğuma Göre Dantel Çeyizde de...
Kalmamasına üzüldüm gerçekten.
Tuğçecim canım yeni aldıkların gene çok şık
Mutlulukla kullan![]()
tesekkur ederim tatlim markafoni sagolsun kargo bedava yapip bide 10 tl cek verince dayanamadim yine :)
Bende sizi merak etmiştim.
Çelik Ticaret Falan da var orda da var aynı takımdan.
Duyduğuma Göre Dantel Çeyizde de...
Kalmamasına üzüldüm gerçekten.
Tuğçecim canım yeni aldıkların gene çok şık
Mutlulukla kullan![]()
kkızlar sizlere bir sorum olacak.erkek kardeşim nişanlı.ekim kasım gibi kısmetse düğünü olacak.kardeşim nişanlısıyla anlaşmış.evin bütün beyaz eşyasını,koltuk takımını,yatak odasını ve yaşam ünitesini kardeşim alacak.geriye kalanlarıda nişanlısı yapacak.yani büyük eşyalara karışmayacaklar.biz yadırgamadık tamam dedik.çünkü ailesi iyi insanlar.herkes yapabileceklerini söyledi.bende diorumki acaba bi tensere seti şı 8-9 parça olanlardan,6 kişilik yemek takımıda alsakmı die düşündüm.annem zaten 20 havlu 20 patik yaptırdı aldı.pamuk yorgan yaptırdı özel.4 tane nevresim takımı aldı.1 tane uyku seti ve 2 tanede büyük peluş battaniyesini aldı.dahada alıcak aklına yatanları.sürekli arıyo annem soruyo.kardeşimde nişanlım alıyo onları bizim almamıza gerek yok dedi ama kararsız kaldım...fikir verirseniz sevinirim...
bu robot cok kullanıslı bzde de var :)
Keşke bütün kayınvalideler sizin anneniz gibi olsa :) Zaten büyük eşyayı siz yapıyorsunuz, diğer ıvır zıvırları almanıza gerek yok bence. Anneniz bri sürü şey almış, gelininiz çok şanslı :)
çok teşekkür ederim.annem bana ve ablamada herşeyimizi yaptı çeyizimizde.beyaz eşyamıza kadar.ama hem ablamda hemde bende karşı taraftan bişey görmedi.borç harç evlendik.hep aile kaynaklıydı eşlerimize güvendik.şükür güvenimizde boşa çıkmadı.annemde şimdi erkek tarafı olarak bizde göremediğini yapmaya çalışıyor.hemde çalışıyor serada.bizde gelinimizi seviyoruz.biz görmedik bari onda görelim istiyoruz...
Ne emek hemde :)) ama değdi ugrastigima amin canimm insallahMaşallah canım. Nasıl bitti valla ne kadar emek harcamışsındır :)
Mutlulukla kullanmak nasip olsu inşallah
Tuğçe canımm topiğinde yorum yazdım burda da yazayım. Çok güzel aldıklarını güle güle kullan![]()
Kızlaaarr, dün annemle dışarı çıktık. Çeyizlik birkaç parça aldık. Beğenecek misiniz bakalım?
Bunlar Faruk Malhan tasarımı rakı kadehi, su bardakları ve çay bardakları(benim aldıklarım siyah)
Eki Görüntüle 660746
Eki Görüntüle 660747
Bu da kahvaltılık servisi. ama ben atıştırmalık da servis edilebilir diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 660748
Kızlaaarr, dün annemle dışarı çıktık. Çeyizlik birkaç parça aldık. Beğenecek misiniz bakalım?
Bunlar Faruk Malhan tasarımı rakı kadehi, su bardakları ve çay bardakları(benim aldıklarım siyah)
Eki Görüntüle 660746
Eki Görüntüle 660747
Bu da kahvaltılık servisi. ama ben atıştırmalık da servis edilebilir diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 660748
ama bunlar çok ciciler ki :)
Eki Görüntüle 660746
Eki Görüntüle 660747
Eki Görüntüle 660748
markafoni ve migros cicilerimm kızlarrve sonunda baharat takımım tamamlandı 6 tane daha aldım 8 oldularr
![]()
kizlar güle güle kullanin insaallah cok güzel seyler almissiniz yine