• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Bugün aldıklarımm :nazar:

Glasslock 1700 ml

Glasslock 1000 ml

*Resimler Alıntıdır.

Son düzenleme:
Şöyle bir genel olarak toplamak istedimm:6:

(Resimleri sildim)

Glasslock 1,7L ml :nazar:

Glasslock 1L :nazar:

* Resimler Alıntıdır.

Alınanları Kısaca Listelersek; :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Misafir Yemek Takımımız.-Kütahya Porselen
Misafir + Günlük Ç.K.B. Takımımız
Kahvaltı Takımımız-Karaca
Çelik Tencere Takımlarım 4 Tencere + Tava + 3 Güveç Set
Teflon Tencerem + Teflon Tavam
Baharatlık Takımları
Saklama Kapları (Cam) 2,6L 1,7L 1L
3 Fincan Fincan Takımı
Kek Standı
6Lı Reçellikler
6Lı Sürahili Su Takımı
Gümüş Tepsi-Gondol
2Li Borcam
Bıçak Seti
Kesme Tahtası
Sarjlı El Süpürgesi
Su Isıtıcımız
Blendır Seti
Tost Makinesi
Ekmek Kızartma Makinesi
Ütü
Çaycı
Rondo
Saç Kurutma Makinesi

Salon Örtü Takımı
2 Resim Çerçevelerimiz
Albüm

Bornoz Takımımız
Havlular Baya fazla :nazar:
3 Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı
1 Çift Kişilik Nevresim Takımı
2 Çift Kişilik Pike Takımı
1 Tek Kişilik Pike Takımı
2 Çift Kişilik Battaniye.
2 Tek Kişilik Battaniye (1 Ya da 2 :26:)

Vee Aklıma gelmeyen ıvır zıvırlar :31:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :3:
Uzun zamandır giremiyordum merak eden olursa anlatırım :1:

Sizlere bişey sormak istiyorum;
Ben bu gülen kavonozlara aşık oldum ve kırmızı-pembe-krem renklerinden alıp set oluşturmak istiyorum.
Sizce seçtiğim 3 tane yeterli mi tezgah üstü için?

Eki Görüntüle 662846

Canım bence tek renk al kırmızı pek güzel durmaz gibi geliyo :44: veya kremle pembe alablirsin ikisininde rengi açık güzel durur. 3 tane yeterli bence, ne koymayı düşünüyosun canım ?

Sağol Gizemcim :)) Yavaş yavaş bitiriyoruz bakalım :)

Günlük yemek takımlarımız aynı canım, güle güle aşkla kullan aldıklarını, çok güzeller :)

Canım ben öbür topikte de sordum sana, kötü bir durum yoktur umarım. Bence kavanozları tek renk yapsan daha güzel durabilir.

Öyle mi canım :16: Ama çok yaygın genelde herkeste var :9: Ama çok güzel napalım dimi :52: Hepimiz aşkla kullanalımmm :16:

aynı bıçaklardan bizim gelinde var o kadar keskinki,çok beğendim deyince anneside almış bana mor renginden hemde:))))saolsunnn:52:

Güle güle kullan elini kesme fikkat et canım:)

karamell bayıldım aldığın ürünlere nevresim takımalrın bir harika...güle güle kullan...

Tepehome de, happy center de çok güzel peçeteler var kızlar bir bakın derim pahalı biraz ama çk güzeller.

Kavanozlar tek renk tercih ederdim ben nutella.

Ahh sağol canımmm :16: Doyamıyorum nevresimlere :9: Daha var aslında beğendiğim bi kaç model napıcam bilemiyorum :52:

canım çok güzel ceyizler Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin :16: mutlulukla aşkla kullan :16:

canım bende kızlara katılıyorum tekrenk yapabilirsin yada iki renk olarak ya pembe&krem - ya kırmızı%krem yap canım kırmızı ve pembeyi hiç yakıştırmam ben birbirine :16:

Sağol canımmmm :16: Amin inşallahhh tatlım :16: Hepimiz aşkla mutlulukla sevdiceğimizle birlikte kullanalım inşallaaahhhh :16:

selam kızlar herkesin aldıkları çok güzeller hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah :16:

Ahhh canımm neyin varr.
Çok geçmiş olsunn

Sağol tatlım.Bugün bu ento kbbye gittim. dünde sağlık ocağına offf dün grip olmuşsun dedi doktor sağlık ocağındaki. sonra bu sabah hiçbir düzelme olmadı bende oraya gidiyim dedim iyikide gittim. benim baharda polen ağaç güneş tüy toz ne biliyorsan alerjim var hepsine. alerjim çok fazla artmış iğne yaptılar sonra da lazer tedavisi olman lazım dedi. gözlerim sulanıyor birde bunun yanına dolgu olacak diişim vardı o eklendi çok ağrıyor hepsi üstüste geldi anlayacağın..

Son düzenleme:
Sağol tatlım.Bugün bu ento kbbye gittim. dünde sağlık ocağına offf dün grip olmuşsun dedi doktor sağlık ocağındaki. sonra bu sabah hiçbir düzelme olmadı bende oraya gidiyim dedim iyikide gittim. benim baharda polen ağaç güneş tüy toz ne biliyorsan alerjim var hepsine. alerjim çok fazla artmış iğne yaptılar sonra da lazer tedavisi olman lazım dedi. gözlerim sulanıyor birde bunun yanına dolgu olacak diişim vardı o eklendi çok ağrıyor hepsi üstüste geldi anlayacağın..

Ahh canım yaa çok geçmiş olsun.
Alerji gerçekten çok kötü benimde polene var. Ben koruma adına başladım alerji haplarıma.
Kıyamam sana yaa. Gerçekten çok üzüldüm hepsi üst üste gelmiş :((
İnşallah biran önce atlatır sağlığına kavuşursun canım

Ahh canım yaa çok geçmiş olsun.
Alerji gerçekten çok kötü benimde polene var. Ben koruma adına başladım alerji haplarıma.
Kıyamam sana yaa. Gerçekten çok üzüldüm hepsi üst üste gelmiş :((
İnşallah biran önce atlatır sağlığına kavuşursun canım

İnşallah tatlım bende kullanıyordum ama birden feci artış gösterdi önceden 1,5 sene aşı tedavisi oldum sonra rahattım bi 5 sene ama şimdi gene aynı konuma gelmişim bunada şükür ki astım olmadım :16: bide adam bana sigara dumanı parfüm klimalı ortam yasak dedi ki sigara içiyorum parfüm delisiyim okulda sınıflarda klima var napıcağımı şaşırdım.. :1:

Canım ben öbür topikte de sordum sana, kötü bir durum yoktur umarım. Bence kavanozları tek renk yapsan daha güzel durabilir.

Babamın kaza durumunu biliyorsunuzdur. bi süre o yüzden giremedim, üstüne ben işten istifa ettim :1: Kısa süreli bi fuar işi vardı çalıştığım. bi süre de o yüzden giremedim. :1: Orda da fuar çadırı çöktü, tehlike atlattım. Yaralananlar oldu falan. :31: Okul da var malum. Üzerimizde dolaşan bişeyler var ama hayırlısı diyorum. :31: Tek renk almayı düşünmedim çünkü evim yok da, mutfağım da yok haliyle :1: Ne renk olur bilemediğim için. Bi de renk seviyorum ben. :31: Keşke mor olsaydı. Mor-pembe-krem olurdu ama di mi?

Kavanozlar tek renk tercih ederdim ben nutella.

Mutella yalnız, teşekkür ederim fikriniz için :61:

canım bende kızlara katılıyorum tekrenk yapabilirsin yada iki renk olarak ya pembe&krem - ya kırmızı%krem yap canım kırmızı ve pembeyi hiç yakıştırmam ben birbirine :16:

Ya canım 2 tane az olmaz mı ama? 3 tane olsun diye kırmızıyı ekledim ben. :31:

Kırmızı ve pembe hiç güzel durmaz bnce, ya tek renk ya iki renk yap cnm :)

2 renk yapsam kaç tane almalıyım peki?
2 tane az geldi gözüme de. O zaman tek renk yapıp krem mi alsam?

Kafam karışık :31:

İnşallah tatlım bende kullanıyordum ama birden feci artış gösterdi önceden 1,5 sene aşı tedavisi oldum sonra rahattım bi 5 sene ama şimdi gene aynı konuma gelmişim bunada şükür ki astım olmadım :16: bide adam bana sigara dumanı parfüm klimalı ortam yasak dedi ki sigara içiyorum parfüm delisiyim okulda sınıflarda klima var napıcağımı şaşırdım.. :1:

Ahh canım benim çok çok geçmiş olsun.
Sigarayı en azından azaltmaya çalışsan.
Parfüm konusunda da haklısın kullanmadan da olmuyor.
sınıflarda klima var olmasa 70-80 kişiyle nasıl ders yapılır...
Ama inan çok üzüldüm :(

canim marketlerde oyle ben tahta kale tarzi biryerden aliyorum hep temizlik mazemesid satiyor orda uygun oluyor arada bakin sende bulursun mutlaka :16:

Oralarada bakınıyım canım :1: gecen gittim 1-2 tane buldum ama kalitesini begenmedim buruş buruş gibi geldi :31: gerci bitip gidecek ama :1:

kızlaar böceğime kavuşmama son 2 gün var deli gibi heycanlıyım :47: :52: 2 aydır hiç göremedim :50: 3 gün kalacağım yanında aaaaaaa delircem heycandan sığamıyorum hiçbiryere :1::52::52::52::52:

Hayırlısıyla çok az kaldı canım :16: Şafakta azalıyorr :46:

Bugün aldıklarımm :nazar:

Glasslock 1700 ml

Glasslock 1000 ml

*Resimler Alıntıdır.

Perimmmmmm çok güzeller valla çok kullanışlı görünüyorlar :16:
Bende düşünüyorum bunlardan :1:
Güzel günlerde kullanırsın inşallahhhh :54::54::54:

Back