- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh ohh alışverişler yapılmış.:))
Çok güzeller canım hepsi mutlulukla kullanman nasip olsun
Eki Görüntüle 662330 Eki Görüntüle 662331 Eki Görüntüle 662332 Eki Görüntüle 662333 Eki Görüntüle 662334 Eki Görüntüle 662335 Eki Görüntüle 662316 Eki Görüntüle 662317 Eki Görüntüle 662318 Eki Görüntüle 662319 Eki Görüntüle 662320 Eki Görüntüle 662321 Eki Görüntüle 662322 Eki Görüntüle 662323 Eki Görüntüle 662326 Eki Görüntüle 662327 Eki Görüntüle 662328 Eki Görüntüle 662347 Eki Görüntüle 662348
Yatak Odası
Günaydın kızlar
Uzun zamandır giremiyordum merak eden olursa anlatırım
Sizlere bişey sormak istiyorum;
Ben bu gülen kavonozlara aşık oldum ve kırmızı-pembe-krem renklerinden alıp set oluşturmak istiyorum.
Sizce seçtiğim 3 tane yeterli mi tezgah üstü için?
Eki Görüntüle 662846
tgc ve ebiss canlarım benim aldıklarınız çok tatlılarrr
Bunlarda bizim 2 gündür aldıklarımızz
Eki Görüntüle 661501 Eki Görüntüle 661502
Eki Görüntüle 661503 Eki Görüntüle 661504
Yatak Odası
canım çok güzel ceyizler Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin mutlulukla aşkla kullanMutfak
Günaydın kızlar
Ben bu gülen kavonozlara aşık oldum ve kırmızı-pembe-krem renklerinden alıp set oluşturmak istiyorum.
Eki Görüntüle 662846
Kırmızı ve pembe hiç güzel durmaz bnce, ya tek renk ya iki renk yap cnm :)Günaydın kızlar
Eki Görüntüle 662846
Bittii biitttii :))) mutfak ceyizimi tamamladim bugun :))) kaldi beyaz eşyalar :))
markafoni ve migros cicilerimm kızlarr ve sonunda baharat takımım tamamlandı 6 tane daha aldım 8 oldularr
canım bu cupcakelerr nekadarr güzelll bayıldımmmm.. migrostanmı aldı n markafonimi çokk tatlılarr gülee gülee kullan
ankara armada my house isimli bir mağazadan çok beğenerek aldım
6 lı fincan takımı
4lü şekerlik
1 servis tabağı 6 pasta tabağı
ve 1 iki katlı kurabiye tabağı
Eki Görüntüle 626065 . Eki Görüntüle 626066
Eki Görüntüle 626067 . Eki Görüntüle 626068
tatlım cupcakeler migros daha yeni aldım belki hala vardır bak istersen ara ara geliyor yine
kızlaar böceğime kavuşmama son 2 gün var deli gibi heycanlıyım 2 aydır hiç göremedim 3 gün kalacağım yanında aaaaaaa delircem heycandan sığamıyorum hiçbiryere
evet canım baharatlık yapcam napimki süs olarak yer bulamam onlara ben bi işe yarasınlar birde tantitonide bunların dev gibi büyük olanları var onlardanda alcam 3 tane çay şeker tuz için takım yapcam inşallahSağolll canmm bu akşam ilk işim migrosa gitmek :) Baharatlık olarak mı kullanıcaksın internette görmüştüm süs olarakmı alsam diye düşünüyodum bende cok iyi bir fikir oldu
çokk sevindim canımm bende asker yariiyimmm anlarım:) 2 günn gecmezz şimdi sanaa ne güzellll boll boll vakip geciripp eglenirsinizz inşallahhhh
evet canım baharatlık yapcam napimki süs olarak yer bulamam onlara ben bi işe yarasınlar birde tantitonide bunların dev gibi büyük olanları var onlardanda alcam 3 tane çay şeker tuz için takım yapcam inşallah
ayy canım benim ya ben kendime diyordum 12 ay geçermi diye 4 ayı bitti bile 7 ayımız kaldı senin daha çokmuş inşallah seninde şafakların su gibi akıp geçer ben çok özlüyorum böceğimi ya hala alışamadım yokluğuna ağlıyorum bile bazen resimleri görünce duygulanıyorum seninki nerde askerlik yapıyor?
Migrostan kaça aldın canım tanesini?
Benim gideli 44. gün oldu daha ben hala aglıyorum cok zor allah kimseyi ayırmasın sevdiginden. Biz yeni bulustuk şimdi 30 günümüz kaldı dağıtım için sonra yanımda allah izin verirse. benimkisi ankarada yapıyo suanlık seninki nerde yapıyo
hepsi cok guzeller canım..
özellikle patiklerin cok cici nerden aldın kii
Hepsi çok güzel canım
Mutlulukla kullan hepsiniii
Tava çook güzelmişş bende yazdım aklımaa
canım ben 2 tanesini %40 indirimle 4.90 a aldım 6 tanesini 7.90 a aldım biraz pahalıya geldi ama çok sevdim ya dayanamadımmmm
Amiinn tatlım inşallah hemencik geçer bende acemi birliğinde daha çok ağlıyordum her gece bitkisel hayata girdim topiğime bile uğramadım kızzz sokaklarda bile birden bire ağlıyordum çaktırmadan çok üzülüyordum kendi kendime mesajlaşır oldum telefona kaydettim kafayı yiyecektim biz normalde her gün buluşurduk gidince bocaladım Allah sana kolaylık versin canım benim benimki acemiliği 1 ay yaptı samsunda şimdi ağrıya gitti asteğmen olarak Allah' tan rahat orda 8-5 çalışıyor memur gibi sonra istediği yere gidebiliyor toplamda 12 ay yapacak inşallah internetten falan görüşüyoruz işte ama yetmiyor ben dokunamadıktan sonra napim interneti bu arada yemin törenine git mutlaka ben gittim harikaydı çok gururlandım sevgilimi öyle görünce canım sevgilim benim bütün askerlerin içinde çoookkk uzaktan tanıdım hemen herkes şaşırdı nasıl bir aşkla bekliyosam anında analiz yaptım annesi bile tanıyamadı evladını ben tanıdım ama en yakışıklısı benim askerimdi ondan
est. neden ayıp olsn tatlım :)
kcd'nin gardenya modeli memleketimin en kazık züccaciyesinden aldım elden taksit yapan tek yer olduğu için :) 12 kişiliği 400 lira kampanyalı demişlerdi araştırırsan daha ucuza bulabilirsin diye düşünüyorum.bu arada güzel dileklerin için çok teşekkürler :)