• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Kızlar bu arada şu Can & Canan çay kaşıkları internet harici, başka bir yerde, mağazada satılmıyor mu yahuuu? :1:
Ben netten alışveriş yapamıyorum, başka bir yerden bulup alsam süper olucak. :52:

bende aldım bu kaşıklardan.bende mecburen netten aldım facede gördüğüm bir siteden kapıda ödedim.ben izmirde oturuyorum.tesadüf kemeraltında gezerken bir mağazaya girdim.bir bakktım benim kaşıklar.fiyatıda aynı.nescafe kaşığınıda almayı düşünüyordum sırf kargo parası yüzünden bekliyordum.şimdi istediğim zaman gidince alabilirim.hatta faruk malhan koleksiyon ürünleride vardı bayisiymiş.çok aramıştım tiryaki çay setini orda buldum beğenerek aldım.eğer izmir oturuyorsanız mağazanın adını veririm..

Kızlar bu arada şu Can & Canan çay kaşıkları internet harici, başka bir yerde, mağazada satılmıyor mu yahuuu? :1:
Ben netten alışveriş yapamıyorum, başka bir yerden bulup alsam süper olucak. :52:

Simgem bende senin gibiyim netten alışveriş yapmıyorum :1: bende şans eseri gazetede görmüştüm :32: çetinkaya giyim magazasından almıştım canım bence yine vardır..eger yakınlarda varsa bir bak derim :16:

ohh be bldum sonunda 2015 gelinlerini :52:
kendimi yalnız hissediyodum 2 sene var diye bi tek ben yokmusumm :2:
MERHABAAAAAAAA:13:

biri beni durdursun artıkk :52: alışveriş çılgınlığı beni ele geçirdi :52: yeni cicilerimm :16: gelin damat çay kaşıklarımm,, 2 takım aldığım uzun dondurma kaşıklarımm(toplam 8 tan oldular yeter diye düşünüyorum) ve ikişer tane aldığım kupalarımm ama çok tatlılar dayanamadımm :16: :16:
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=655724&d=1363113079
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=655725&d=1363113079
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=655726&d=1363113079
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=655727&d=1361204593

B_A_Y_I_L_D_I_M bunlar nekadar güzel seyler böyle ya:nazar:

Son düzenleme:
merhaba kızlar..bende 2015 gelini olucam kısmetse.ben henüz çeyiz olayına başlamadım bu kararsızlıkla da zor başlarım ya:P neyse beni de aranıza alır mısınız? fikirleriniz ve önerilerinizle iyi tercihler yapacağıma inanıyorum:)

Hoşgeldiniz kızlar. Sohbet topiğimize de uğrayın mutlaka. Birlikte günleri geçirip mutlu sona doğru yürüyoruz, bekleriz :)

cetinkayadan alabilirsin tatlım ama biraz daha pahalı internete göre :46:

Hoşgeldiniz kızlar. Sohbet topiğimize de uğrayın mutlaka. Birlikte günleri geçirip mutlu sona doğru yürüyoruz, bekleriz :)

hosşbuldukk canımm ugramam mı süper oldu sizi bulmam :28:
insallah herkesin gönlüne göre olur herbişeyyy :26:

kızlar merhaba. Birşey sorucam. Bornoz takımından önerebileceğiniz marka var mı?sizler bambu olanlardan mı aldınız?

kesinlikle TAÇ'ın bambu bornozu diyorum :)
Bambunun emiciliği daha kuvvetli ve yıkayınca kadife havlularda olduğu gibi kazık gibi olmuyor.Eskiden bambu desenleri çok iticiydi ama artık fransız dantelli olanları kabartma desenlileri var bence değerlendirmelisin :)

bende aldım bu kaşıklardan.bende mecburen netten aldım facede gördüğüm bir siteden kapıda ödedim.ben izmirde oturuyorum.tesadüf kemeraltında gezerken bir mağazaya girdim.bir bakktım benim kaşıklar.fiyatıda aynı.nescafe kaşığınıda almayı düşünüyordum sırf kargo parası yüzünden bekliyordum.şimdi istediğim zaman gidince alabilirim.hatta faruk malhan koleksiyon ürünleride vardı bayisiymiş.çok aramıştım tiryaki çay setini orda buldum beğenerek aldım.eğer izmir oturuyorsanız mağazanın adını veririm..
Teşekkür ederimm, İstanbuldayım ben. Düşünmeniz bile yeterli sağolun. :)
Simgem bende senin gibiyim netten alışveriş yapmıyorum :1: bende şans eseri gazetede görmüştüm :32: çetinkaya giyim magazasından almıştım canım bence yine vardır..eger yakınlarda varsa bir bak derim :16:
Eda kuzumm teşekkür ederimm, en yakın Çetinkaya mağazası, Taksim'de var, oradan alayım en iyisi. :16:

cetinkayadan alabilirsin tatlım ama biraz daha pahalı internete göre :46:

Teşekkürler tatlımm bilgi için. :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba. Birşey sorucam. Bornoz takımından önerebileceğiniz marka var mı?sizler bambu olanlardan mı aldınız?

Canım ben özdilek bambu aile bornoz setini aldım.Bambunun emiciliği diğer türlere göre daha fazla:34:

kizlar bugün isten sonra tchiboya bi bakayim neler varmis dedim dayanamadim yine :1:

anahtarlarimizi vb. seyleri giris kapisinin yanina koymak icin
$Flur-Organizer.webp

silikon süzgeclerim fazla yer kaplamamalari icin :16:

$Faltbarer-Silikon-Seiher-38840_faltbarer_Silikon_Seiher.webp

$31522_b1_pv.webp $silikonmuffin.webp $4-Silikon-Mini-Gugelhupfformen-38863_Mini_Gugelhupf.webp $Kurzzeitmesser-38538_Kurzzeitmesser.webp $muffindeko.webp $Apfelspalter.webp $Puderzuckerdose-38882_Puderzuckerstreuer.webp $angebote_tchibo_BlitzSchneebesen_3.webp $31497_b1_pv.webp

Tuğçeciç bayıldım yine çeyizlerine. Çok tatlılar. Ama mola ver azıcık yahuuu :)))
ebiss bende ara vermeye çalışıyorum ama dayanamıyorum yaaa indirim görünce alıveriyorum birden :1:
Tuğçecim cici çeyizlerini, mutlu günlerde aşkla kullan canımm. :16:
tesekkurler simgecimm :16:
canım ben birkaç züccaciyede görmüştüm mutlaka vardır fiyatı 20 tlydi çok değil yani alınabilir araştır diyorum ben mutlaka bulursun benimde sıradaki hedefim o :1: :1:
merhaba kızlar..bende 2015 gelini olucam kısmetse.ben henüz çeyiz olayına başlamadım bu kararsızlıkla da zor başlarım ya:P neyse beni de aranıza alır mısınız? fikirleriniz ve önerilerinizle iyi tercihler yapacağıma inanıyorum:)
hoşgeldin canım burda hepberaber karar veriyoruz aldıklarımıza istediğin zaman her konuda yardımcı oluruz :16: tekrar hoşgeldin aramıza:16:
hoşgeldin tatlım evet yalnız değilsin bizlerde burdayız tabikii :16: :1:
B_A_Y_I_L_D_I_M bunlar nekadar güzel seyler böyle ya:nazar:
ayy canım çok sağoll :16:
canımm bence soley özdilek ve taç diyorum üçününde iyi bornozları ve tabiki hepsi için bambu olsun en iyisi o kullandıkça yumuşuyor ve suyu çok güzel emiyor
kizlar bugün isten sonra tchiboya bi bakayim neler varmis dedim dayanamadim yine :1:

canım güle güle kullan hepsi çok güzel :16:

hosbulduk canım teskkür ederimm olalım olalım fikirleşirizzzz güzel yuvalar kurmak içinn :16:

İnşallah canım musmutlu yuvalarımız olur :16:

Taç aldım ben canım kullanan birinden tavsiyede almıştım :16:

Teşekkür ederimm, İstanbuldayım ben. Düşünmeniz bile yeterli sağolun. :)
Eda kuzumm teşekkür ederimm, en yakın Çetinkaya mağazası, Taksim'de var, oradan alayım en iyisi. :16:

Teşekkürler tatlımm bilgi için. :16:

Al canım al çok tatlılar :16:

anahtarlarimizi vb. seyleri giris kapisinin yanina koymak icin
Eki Görüntüle 657780

silikon süzgeclerim fazla yer kaplamamalari icin :16:

Eki Görüntüle 657781

Eki Görüntüle 657782 Eki Görüntüle 657787 Eki Görüntüle 657789 Eki Görüntüle 657790 Eki Görüntüle 657793 Eki Görüntüle 657794 Eki Görüntüle 657795 Eki Görüntüle 657796 Eki Görüntüle 657797

Güle güle kullan canım, çok cicilermiş:16:

Back