• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Çok teşekkürler canım

Amin canım.Bende griyi çok istiyorum Allah nasip ederse.

Çook Teşekkür Ederim. Canım onları annem aldı.
Yüz havlusu şeklinde. İnan fiyat olarakta bilmiyorum ama 45 gibi olabilir çünkü mutfak havlusu 4 lü 6lı 30 TL.
Days In Colours canım.
Bu arada hoş geldin topiğimize :16:

december90 Canım sende hoş geldin aramıza.
İnşallah ablacığında çok ama çok mutlu olur :16:

hoşbulduk canım ..

inşallah canım inşallah..

gezindim topiğide çok güzel şeyler alınmış ,güzel günlerde kullanın kızlarrrr..

Hayatında biri olsun olmasın her zaman gelebilirsin canım benim :16: Almak ne demeek...
Diğer sohbet topiğimizde var hem onada gel bekleriz :70:

teşekkür ederim canım..

diğer topiğin nerde tatlım..gelirim tabi..

hoşbulduk canım ..

inşallah canım inşallah..

gezindim topiğide çok güzel şeyler alınmış ,güzel günlerde kullanın kızlarrrr..

Amin canımm. İnşallah seninde herşey gönlünce olur.
Birşeylere başlamaya çalışıyoruz. Bazı arkadaşlar mutfağı bitiriyor bile :)
Al al bitmiyor :52:

bitmiyor gerçekten :52:kıyafet almıyorum artık kendime:),ben çok fazla bir şey alamıştım hevesim geçer ki hayatımda biride yok diye..

ama ablamı hayırlısıyla yerleştirdikten sonra ufak ufak bişeyler alacağım ..

çk seçiciyim ,en kalitelisi olsun diye uğraştığımdan artık alıp alıp koyacağım

ilk öncelik tupperwareler zaten olacak..pahalılar çünkü en azından onu btiriirim kafamdan silerim ..

sz aldıklarınızı bir yere not ediyor musunuz?

bitmiyor gerçekten :52:kıyafet almıyorum artık kendime:),ben çok fazla bir şey alamıştım hevesim geçer ki hayatımda biride yok diye..

ama ablamı hayırlısıyla yerleştirdikten sonra ufak ufak bişeyler alacağım ..

çk seçiciyim ,en kalitelisi olsun diye uğraştığımdan artık alıp alıp koyacağım

ilk öncelik tupperwareler zaten olacak..pahalılar çünkü en azından onu btiriirim kafamdan silerim ..

sz aldıklarınızı bir yere not ediyor musunuz?

Başla tatlım başla. son hepsi teker teker eline gelecek.
İçine girdin mi insan çıkamıyor zaten.
En önemlisi zaten kaliteliyi uyguna bulmak diymi :1:
Tupper bende çok istiyorum. En başta dediğin gibi alırsan büyük yük gider.
Benim kendimce listeleyip not ediyorum canım.

evet canim bende 500 e kadar belki dusunebilirdim hatta o bile fazla :1: sanirim ben para vermezdim buna elimde yogururum hamurlarimi el mikseri yeter cirpmak icin :1:

evet canim gule gule kullanalim aldiklarimizi :16:

hepsi cok guzel canim gule gule kullan :16:
çok teşekkür ediyorum canım diğer aldıklarımı da eklerim :1:

Çok teşekkürler canım

Amin canım.Bende griyi çok istiyorum Allah nasip ederse.

Çook Teşekkür Ederim. Canım onları annem aldı.
Yüz havlusu şeklinde. İnan fiyat olarakta bilmiyorum ama 45 gibi olabilir çünkü mutfak havlusu 4 lü 6lı 30 TL.
Days In Colours canım.
Bu arada hoş geldin topiğimize :16:

december90 Canım sende hoş geldin aramıza.
İnşallah ablacığında çok ama çok mutlu olur :16:
inşallah sana da nasip olur içine sineni alırsın canım:1:

Başla tatlım başla. son hepsi teker teker eline gelecek.
İçine girdin mi insan çıkamıyor zaten.
En önemlisi zaten kaliteliyi uyguna bulmak diymi :1:
Tupper bende çok istiyorum. En başta dediğin gibi alırsan büyük yük gider.
Benim kendimce listeleyip not ediyorum canım.

aynen ileride öyle bir durum olduğunda sadece büyük eşyalar kalsın istiyrum beyaz eşye yatak odası gbi..
çeyiz için 1 tane bişe alduığında insan kendini alıkoyamıyorrr sürekli bişeyler almak istiyor:)

en kailteliyi uyguna bulamıyorum malesef taksite girip ödüyorum kampanyalar olduunda ben hep maddi açıdan sıkıntıda oluyorum bişey alamıyorum

şu bernardonun mesela %50 indirimi var ama alamıyorum malesef:(daha gğzelleri çıkarsa diye..

kesinlikle bende öyle düşünüyorum canım,çok fazla ıvır zıvırla doldurmucam tupper çok met edilen ürünlerini alacağım o kadar.

bende aldıklarımı nereden ,fiyatını yazıyorum ,burda topik açtığımda nerden veya fiyatı sorulursa söylemek amaçlı :)ki ben her gezdğim topikte sorarımmm yani:)

toplam maliyeti önemli bakalım ne kadar mal olacak ev süzmek bize:)

çok teşekkür ediyorum canım diğer aldıklarımı da eklerim :1:

inşallah sana da nasip olur içine sineni alırsın canım:1:

Amin tatlım sağolasın.

aynen ileride öyle bir durum olduğunda sadece büyük eşyalar kalsın istiyrum beyaz eşye yatak odası gbi..
çeyiz için 1 tane bişe alduığında insan kendini alıkoyamıyorrr sürekli bişeyler almak istiyor:)

en kailteliyi uyguna bulamıyorum malesef taksite girip ödüyorum kampanyalar olduunda ben hep maddi açıdan sıkıntıda oluyorum bişey alamıyorum

şu bernardonun mesela %50 indirimi var ama alamıyorum malesef:(daha gğzelleri çıkarsa diye..

kesinlikle bende öyle düşünüyorum canım,çok fazla ıvır zıvırla doldurmucam tupper çok met edilen ürünlerini alacağım o kadar.

bende aldıklarımı nereden ,fiyatını yazıyorum ,burda topik açtığımda nerden veya fiyatı sorulursa söylemek amaçlı :)ki ben her gezdğim topikte sorarımmm yani:)

toplam maliyeti önemli bakalım ne kadar mal olacak ev süzmek bize:)

Taksitsiz zaten olmuyor canım.
Bu arada kusura bakma lütfen o sıra çıkmam gerekti acil.
Çeyiz bitmez canım iğnesini bile aldım desen güzel değişik detaylar buldukça alırsın :)
Tupperware evet gerçekten önemli bir ihtiyaç ama zorunlu ihtiyaç değil.
Duruma göre almak istiyorum. Yıllardır kullanıyoruz 10 senedir Kalite harika :nazar:
İnşallah almak nasip olur. Alırsam çokta uçmam şahsen.
Kit Setini alırım. 4,6LT Tini Mini Hanım alırım(Meyveler için vs.) Erzak 5li setlerine bayılıyorum.
4/5 Tane daha bu şekilde önem verdiğim ürün/ürünler var.
Zevkli bir alışveriş süreci aslında.
İnşallah herşey gönlünce olur :16:
Haklısın gerçekten yazdıklarında.
Annemin aldıkları haricinde bende biliyorum az çok fiyatları.

Kızlar çıkıcam aslın şöyle bir selam vereyim dedim
İyi akşamlar canlarımm:16::16:

Her zaman paylaş canım toplu/tek tek sen bilirsin :16:

o zaman paylaşım canım ilk öncelikle bu hafta sonu en son aldıklarım..

yemek takımı 12 kişilik..22 parça tencere setim...çatal bıcak takımı..kahvaltı takımı 6 kısılık bu (hediye olrak verıldı..)

Eki Görüntüle 651013 $4872922cdc10a6545988765b5c3c0de8.webp$thumb.webpEki Görüntüle 651016

bunlarda bı kaç ay önce aldıklarım taçın kampanyası ile..

uyku setim..pamuklu nevresım takımım.pamuk saten nevresım takımı(bunu cok begenerek aldım.)leopar desenli battaniyem..bornoz takımım..banyo paspas setim.

bunlarla beraber yemekteyız masa örtüm..salon inci takımım..yatak örtüsü..(bunların resımlerını bulamadım tam adlarını bılmedıgım ıcın netten bulamadım ama bulursam gene paylasırım..)ayrıca...(sıvı gecırmez alez+utu masasi hediye verıldı..)

$60018974.webp$alisverissansi-com_victoria-percale-nevresim-takimi-rose-0B6.webp$lux_nevresim_takmrenkkahve.webp$Leopar-DesenliYenilikçi-Stilde-Taç-Battaniye-Modeli.webp$71025610.webp$Clarinda 3 lü Paspas Seti mint-700x500.webp

Son düzenleme:
Canım Maşallah ne Güzel Çeyizlerin var.
Yemek Takımın Kahvaltı Takımın çok şıklar canım.
Nevresimlerinde ayrı ayrı çok şık gerçekten.
Bornoz takımın ayrı tatlı.
Güzel günlerde kullan inşallah :16:

Son düzenleme:
Bence de gümüş rengi olanını alsan daha iyi olur. Mutfak mora boğulmamış olur, ayrı bir renk katar.

canım herşeyin mor olmasını istemiyorsan ve renkli bir mutfak istiyorsan yeşil olabilir yada robotuda mor alıp diğer aksesuarlarında farklı renkler kullanırsan çok boğulmamış olur renkler :)

hepside çook güzelmiş :) ben ya beyaz ya da mor alırdım muhtemelen :) fiyatıda pahalıymış gerçekten :(

Mor hastası olarak çook beğendim canım. Ne kadar güzel çeyizlerin var. Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah :16:

kizlaaaaar cok sagolun yardimlariniz icin galiba secimimi mordan yana kullanacagim yarin sabah aliyoruuuuuuuum insaallah :16:

Canım Maşallah ne Güzel Çeyizlerin var.
Yemek Takımın Kahvaltı Takımın çok şıklar canım.
Nevresimlerinde ayrı ayrı çok şık gerçekten.
Bornoz takımın ayrı tatlı.
Güzel günlerde kullan inşallah :16:

tşk ederim canım cok sevındımmm:16::16:

yemek takımı 12 kişilik..22 parça tencere setim...çatal bıcak takımı..kahvaltı takımı 6 kısılık bu (hediye olrak verıldı..)

Eki Görüntüle 651013 Eki Görüntüle 651014 Eki Görüntüle 651015 Eki Görüntüle 651016

uyku setim..pamuklu nevresım takımım.pamuk saten nevresım takımı(bunu cok begenerek aldım.)leopar desenli battaniyem..bornoz takımım..banyo paspas setim.

bunlarla beraber yemekteyız masa örtüm..salon inci takımım..yatak örtüsü..(bunların resımlerını bulamadım tam adlarını bılmedıgım ıcın netten bulamadım ama bulursam gene paylasırım..)ayrıca...(sıvı gecırmez alez+utu masasi hediye verıldı..)

Eki Görüntüle 651018 Eki Görüntüle 651019 Eki Görüntüle 651020 Eki Görüntüle 651021 Eki Görüntüle 651022 Eki Görüntüle 651023

canım güle güle kullan hepsi birbirinden güzel :16:

Eki Görüntüle 651013 Eki Görüntüle 651014 Eki Görüntüle 651015 Eki Görüntüle 651016

Eki Görüntüle 651018 Eki Görüntüle 651019 Eki Görüntüle 651020 Eki Görüntüle 651021 Eki Görüntüle 651022 Eki Görüntüle 651023

mutlu günlerde kullan canim...bornoz takimin ne cici öyle

Canım hoşgeldin aldıklarını çok begendim :16: sende benim gibi leopar seviyorsun demek ki :16: gerci benim leoparlı ev eşyam yok ama genel olarak çok severim :1:

Kızlar nasılsınızz bu arada :16:

Back