Eki Görüntüle 650100 hayalimdeki mutfak su sekilde aslinda renk olarak yani mor mutfak beyaz duvar veya bembeyaz bir mutfak mor duvar Eki Görüntüle 650101 .....galiba en güzeli mor olacak yaa. Canim bu arada ben yurtdisinda yasiyorum malesef kampanya yurtdisinda bütün bir set olarak 830 yerine 630 1300Tl felan yani
bende burda 1200e sormustum cok gelmisti almamistm demekki her yerde pahaliymis
teşekkür ederim canım=)havlular english home tavsiye ederim evdede suan english home dan bazı havlular kullanıyoruz yumuşaklığını hıç kaybetmiyor tavsiye ederim=)bende paylaşmaya devam edicem=)
canim gule gule kullan aldiklarini bu arada bende gunluk kullanmak icin hisar mamba parlak aldim modeline bayilip resmen asik olarak almistimkamupanyadan almistim 24 parca 166 tl 2 takim alip 12 kisilik yaptim bide mudo tenceren cok sirin bendede cilek, inek ve kalp olani var sanirim biraz abarttim ben
catal kasik bicak takimin ne tatli öyle ya bende kesinlikle bu renkte kahvalti takimina uygun ayreten ckb istiyorum ama yurtdisinda yasadigim icin malesef burada yok ya mecbur türkiye izinini beklemem gerekiyor
ay hepsi çok güzelmiş güle güle kullanın :) pembe çatal kaşık takımına bayıldım hangi markanın bende alsam ondan olur mu
kizlaaaaaaaaaarrrrr delirceeeemmm yardim edin cevremde sormadigim arkadasim kalmadi ama tatmin olamadim birde siz söyleyin bunlardan hangisinin rengi daha hos?? Suan alttaki fotolar seklinde setler kampanyada cünkü ....Ceyizim mor agirlikli mor rengine bayiliyorum cünkü mutfagimda mor olsun istiyorum ama bu konuda kararsizim cünkü mor renge mor bir mutfk robotu fazla olur gönlümden turkuaz geciyor ama emin olamiyorum morda güzel kahverengide...kirmizida...gümüs renginde olanda... :84::84::84:
Eki Görüntüle 650065 Eki Görüntüle 650070 Eki Görüntüle 650071 Eki Görüntüle 650074 Eki Görüntüle 650075 Eki Görüntüle 650078 Eki Görüntüle 650088
selam kizlar bende insaallah bir 2014 gelini olarak büyük bir hevesle ceyizimi düzüyorum
daha eksiklerim var ama aldiklarim arasinda en begendiklerimi sizlerle paylasmak istedim....bu sene sonuna kadar tüm ceyiz listemi bitirip 2014 ilk bahari gibide elektrikli esyalara el atmayi düsünüyorum malum garanti meselesi nedeniyle en sona onlari biraktim. Rabbim hepimizi agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insaallah
Buyrun ceyizimden bir kac kare
Gayet şıklar canım güle güle kullanmak nasip olsun inşallahbunlarda günlük kullanmaya aldığım yemek takımım salata kasem meyve kasem veee daha önce eklediğim yemek takımım için aldığım masa örtüsü ve runner takımım özellikle peçete yüzüğünün leoparlı olmasına bayıldımm :)Eki Görüntüle 649186 Eki Görüntüle 649185 Eki Görüntüle 649187 Eki Görüntüle 649191
GÜNAYDIN KIZLAR BENDE ÇEYİZİME DAHA YENİ BAŞLADIM Eki Görüntüle 650156
iLK GÖZ AĞRIM ÇEYİZİME BAŞLANGICIM :) AMA ÇOK ZORMUŞ ANLADIM ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
yeni aşık olduğum çeyizlerim
Beğendiğim takımmm
Çok güzel canım ya Güle güle mutlulukla kullan inşallah.
Yalnız birşey sorucam :26: Askı varya onada bayıldım nerden aldın desem? :26:
Kızlaar bende geldim aranıza çeyizlerinizin hepsi çok güzel sevdiklerinizle iyi günlerde kullanın inşallahbu aralar tefal de kampanya vardı bende çaycı,kahve makinesi,blender seti ve ütümü aldım.Garanti ve faturanın üzerine çeyizliktir yazdılar düğünden sonra evlilik cüzdanıyla gidip garantiyi başlatıyormuşsun bende kampanyayı görünce aldım
Hayırlı olsun canım hepsi gerçekten çok güzel.
Tefal zaten başlı başına güzel.
Güzel günlerde kullan inşallah
Bende muhtemelen 2015 gelini olurum =)) bunlarda benimkiler eklenceklerde var tabi =)) benide aranıza alırmısınız kızlarsanırım bi kaç tane fazla eklemişim
Hoşgeldin Nazlım :118: senin yemek takımlarında çok güzeldi kuzum onları da görelimKızlar bundan sonra bende sızın tkıpcınızım :) belkı heves olur benım ıcınde
evet canim bende 500 e kadar belki dusunebilirdim hatta o bile fazlaBEn de çok istiyorum bu makineden, ama pahalı yahuuu.. Şimdi bir de çeyiz hazırlığı sırasında onu alacağıma buzdolabı alırım nerdeyse :)
canım benim teşşekür ederim sende mutlulukla kullan hepsini :) sen çok uyguna almışsın canım ben 115 parçayı 990 tl ye aldım taksitle.. tencereyi de nezamndır istiyordum indirimde hemen kaptım birtane :) inan diğerlerinden de olsaydı bende alırdım hepsinden :):):)
Kızlaar bende geldim aranıza çeyizlerinizin hepsi çok güzel sevdiklerinizle iyi günlerde kullanın inşallahbu aralar tefal de kampanya vardı bende çaycı,kahve makinesi,blender seti ve ütümü aldım.Garanti ve faturanın üzerine çeyizliktir yazdılar düğünden sonra evlilik cüzdanıyla gidip garantiyi başlatıyormuşsun bende kampanyayı görünce aldım
Eki Görüntüle 650626 Eki Görüntüle 650627 Eki Görüntüle 650628 Eki Görüntüle 650629
Çok teşekkürler canımenglish home dan aldım canım 6 tl yanlış hatırlamıyorsam
çok saol canım inşallah evimizde huzurlu kullanmak nasip olurmutfak beyaz eşyalarım ve küçük ev aletlerimin hepsi gri olsun istiyorum tefalden şaşmıyım dedim şunları ödiyim sonra tefel actifry alıcam inşallah
canım cok guzeller gule gule kullan havluları nerden ve ne kadara aldın?
hayatımda biri yok ama beni de aranıza alır mısınız topiğinize uygun görür müsünz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?