2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Çok teşekkür ederim bende Simgem Amin canım... ahh ahh bu düşünce ne kadar güzel

Günaydın canlaarr:) Kızlar bir gün girmeyince yine birikmiş fazlaca. Kusura bakmayın biraz uzun oluyor ama herkese yazmak istiyorummmm :)

Çok şıklar canımm havlulara bayıldım zaten, çok tatlılar. Misafirlerin çok şanslı canımm. Güle güle iyi günlerde kullanın inşallah. :)

Ne kadar şıklar canım güzel günlerde kullanın inşallah.

Simgem, Gizemim çok teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun inşallah.

Teflon evet canım hala kaldı aksam cıkışlarda üşeniyorum gitmeye bir yer var oraya bakacagım bakalım en uygun neresiyse oradan alırım

Edoşum özledim yahu seninle muhabbet etmeyi Canım teflon alacağına döküm almayı düşündün mü hiç? Dökümler daha sağlıklı, teflon gibi çizilince tehlike taşımıyor.

İkili çay fincan takımımız.

Ayyy, pek de şıkmış tatlım. Güle güle kullanın.

bende yeni sözlendim ama çeyiz için hiçbirşeyim yok annemde henüz erken diyor ne yapacagım bilemiyorum hiç

Hoşgeldin canım. Yavaş yavaş başlanır bir yerden dert etme sen..

Güle güle kullan kuzuuummm..

çooook güzel bir topik olmuş arkadaşlar :) bende yeni katıldım aranıza :) inşallah 2014 gelini olarak :)

Hoşgeldin canım, bekliyoruz çeyizlerini...

Hoşgeldin canım. Güle güle kullan sen de kocişinle eşyalarını. Taksit meselesi hepimizin derdi galiba :)

güle güle kullan çeyizciklerini canım, iyi günlerde inşallah.

Havlularına ba-yıl-dddıııımmm:) Güle güle kullan tatlım..

İyi günlerde kullan canım :)

hepside çok güzelmiş canım güzel günlerde kullan :))

canımmm hoşgeldin aramıza :) aldıkların çok güzelmiş zevkimi çok benzettim :) yakın zaman da bende paylaşıcağım yavaş yavaş aldıklarımı :):)

kızlar ne yaptınız böyle ya birkaç gün girmedim ne güzel şeyler almışsınız öyle hepsini çok beğendim güle güle aşkla kullanın inşallah

Kızlar bunlar da benim misafirler için aldığım tek kişilik pike ve havlu takımları..
Eki Görüntüle 645658

Eki Görüntüle 645659

Eki Görüntüle 645660

canım güle güle kullan yeni aldıklarını çok beğendim

İkili çay fincan takımımız.
ayy bunlar ne kadar cici böyle güle güle kullan simgecim
edacım topiğine yazdım ama burdanda yazayım güle güle aşkla kullan yeni aldıklarını
çooook güzel bir topik olmuş arkadaşlar :) bende yeni katıldım aranıza :) inşallah 2014 gelini olarak :)
hoşgeldin canım aldıklarını bekliyoruz
güle güle kullan canım hepsini çok begendım
güle güle kullaaann hepsi birbirinden güzeller bu arada sizde bizim gibi beşiktaşlı bi çiftsiz benimde çeyizim bjk yoğunluğunda

canım güle güle kullan aldıklarını paylaşımlarını bekliyoruz bu arada havluda soley ve özdilek en iyi diy e biliyorum bak istersen sende bi

güzel sofralar kurman dileğiyle çok güzel canım

kızlarrrr bunlarda benim yeni aldıklarım :) yavaş yavaş gördükçe alıcam :) internetten yemek takımımın resmini bulamadığım için mağazada çektiğim resmi ekliyorum :) çtb takımım da hisar mamba modeli çok severek aldım hepsini :)

canımmm hoşgeldin aramıza :) aldıkların çok güzelmiş zevkimi çok benzettim :) yakın zaman da bende paylaşıcağım yavaş yavaş aldıklarımı :):)

teşekkür ederim canım=)havlular english home tavsiye ederim evdede suan english home dan bazı havlular kullanıyoruz yumuşaklığını hıç kaybetmiyor tavsiye ederim=)bende paylaşmaya devam edicem=)

canim gule gule kullan aldiklarini bu arada bende gunluk kullanmak icin hisar mamba parlak aldim modeline bayilip resmen asik olarak almistim kamupanyadan almistim 24 parca 166 tl 2 takim alip 12 kisilik yaptim bide mudo tenceren cok sirin bendede cilek, inek ve kalp olani var sanirim biraz abarttim ben

catal kasik bicak takimin ne tatli öyle ya bende kesinlikle bu renkte kahvalti takimina uygun ayreten ckb istiyorum ama yurtdisinda yasadigim icin malesef burada yok ya mecbur türkiye izinini beklemem gerekiyor

ay hepsi çok güzelmiş güle güle kullanın :) pembe çatal kaşık takımına bayıldım hangi markanın bende alsam ondan olur mu

Kızlarr çok teşekkür ederim inşallah hep birlikte güzel günlerde aşk ile kullanırız cicilerimizi

Bu arada yine ben gec kaldımm ahh ahh sizi çok özledim

kizlaaaaaaaaaarrrrr delirceeeemmm yardim edin cevremde sormadigim arkadasim kalmadi ama tatmin olamadim birde siz söyleyin bunlardan hangisinin rengi daha hos?? Suan alttaki fotolar seklinde setler kampanyada cünkü ....Ceyizim mor agirlikli mor rengine bayiliyorum cünkü mutfagimda mor olsun istiyorum ama bu konuda kararsizim cünkü mor renge mor bir mutfk robotu fazla olur gönlümden turkuaz geciyor ama emin olamiyorum morda güzel kahverengide...kirmizida...gümüs renginde olanda... :84::84::84:

Eklentiler

• $KitchenAid-Kuechenmaschine-Artisan-5KSM150PS-empire-rot-6815853.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 59
  • $KitchenAid-Kuechenmaschine-Artisan-5KSM150PS-holunder-inkl-Gratis-Zubehoer-lila-8281717.webp
    17 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:

aslında hepsi çoook güzel, mutfagını mor düşünüyorsan mor al bence.. ama her şey aynı olmasın dersen de, gümüş alabilirsin, morun yanında güzel durur

mor cok tatliymis bu arada nerde canim bu kampanya bendw dusunuyordumda bide fiyati ne acaba

aslında hepsi çoook güzel, mutfagını mor düşünüyorsan mor al bence.. ama her şey aynı olmasın dersen de, gümüş alabilirsin, morun yanında güzel durur

mor cok tatliymis bu arada nerde canim bu kampanya bendw dusunuyordumda bide fiyati ne acaba

hayalimdeki mutfak su sekilde aslinda renk olarak yani mor mutfak beyaz duvar veya bembeyaz bir mutfak mor duvar .....galiba en güzeli mor olacak yaa. Canim bu arada ben yurtdisinda yasiyorum malesef kampanya yurtdisinda bütün bir set olarak 830€ yerine 630€ 1300Tl felan yani

Bence de gümüş rengi olanını alsan daha iyi olur. Mutfak mora boğulmamış olur, ayrı bir renk katar.

GÜNAYDIN KIZLAR BENDE ÇEYİZİME DAHA YENİ BAŞLADIM

iLK GÖZ AĞRIM ÇEYİZİME BAŞLANGICIM :) AMA ÇOK ZORMUŞ ANLADIM ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

canım herşeyin mor olmasını istemiyorsan ve renkli bir mutfak istiyorsan yeşil olabilir yada robotuda mor alıp diğer aksesuarlarında farklı renkler kullanırsan çok boğulmamış olur renkler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…