2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

hoşgeldin hadi hayırlısı bakalım. söz nişan var mı bişeyler

2008 den beri sevgiliyiz aileler biliyor ilişkimizi ancak benim üniversitem olduğu için okul bitene kadar söz için bekliyoruz. düğünüzümüzü mayıs 2015te yapıcaz inşallah :)

2008 den beri sevgiliyiz aileler biliyor ilişkimizi ancak benim üniversitem olduğu için okul bitene kadar söz için bekliyoruz. düğünüzümüzü mayıs 2015te yapıcaz inşallah :)

Hayırlısı olsun inşallah olsunda biran önce olsun

Çıktınız mı kızlarrrrrrr

Son düzenleme:
selam kizlar bende insaallah bir 2014 gelini olarak büyük bir hevesle ceyizimi düzüyorum

daha eksiklerim var ama aldiklarim arasinda en begendiklerimi sizlerle paylasmak istedim....bu sene sonuna kadar tüm ceyiz listemi bitirip 2014 ilk bahari gibide elektrikli esyalara el atmayi düsünüyorum malum garanti meselesi nedeniyle en sona onlari biraktim. Rabbim hepimizi agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insaallah

Buyrun ceyizimden bir kac kare

Swarowski tasli bicak takimim

Bardaklarimin bir kac tanesi Eki Görüntüle 648933 Eki Görüntüle 648945 Eki Görüntüle 648946

Yemek takimim

cerez takimim

ve ivir zivir ordan burdan seyler

Eklentiler

• $115276_Doppel-Waffeleisen_xxl.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 63
  • $245691_Ruehrschuessel-mit-Digitalwaage_xxl.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 63
  • $Waschpulver-Box-39116_waschpulverbox.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $Geschirrspueltabs-Box-38978_geschirrspueltabbox.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $main_WN307-250.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $aaaaaaaaa.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 66
Canım hepsini çok beğendimm, çok güzel şeyler almışsın.
Sevdiğinle mutlu, sağlıklı, güzel günlerde kullanman dileğiyle canımm.

Hepsi birbirinden güzelll

arkadaşlar çeyizimden internette bulamadığım ürünlerin resimlerini çektim ancak paylaşamıyorum boyutu büyük diyor ne yapmam lazım ?

arkadaşlar çeyizimden internette bulamadığım ürünlerin resimlerini çektim ancak paylaşamıyorum boyutu büyük diyor ne yapmam lazım ?

picasa ile yada özellikler kısmından jpg formatına getirerek ya da en son çözüm prtsc ile paint

Yerim ben senin mutfak önlüğünü.. Ne şirin bir şeymiş öylee :) her şeyin çok güzel bu arada.. Mutlu günlerde kullan :) şirin önlüğünle de şirin şirin yemekler yap mutfakta :))

Yerim ben senin mutfak önlüğünü.. Ne şirin bir şeymiş öylee :) her şeyin çok güzel bu arada.. Mutlu günlerde kullan :) şirin önlüğünle de şirin şirin yemekler yap mutfakta :))

yapacam ben kocisimle o önlükle sirin sirin yemekler

merhaba kızlar..bende aranıza yenı katılıyorum ve inşallah 2014 yaz gelını olucam. ablamda yenı evlendiği için çeyız konusunda tecrube sahıbı sayılırım=)bende ufak ufak almaya başladım sizlerle paylaşıyorum ve aldıkça paylaşıcam fikirlerinize ihtiyacım var suan en onemlı konum bornoz takımı alıcam param hazırken ve parayı yemeden:)kararsızım tavsiyelerinizi bekliyorum sarev mi taç mı bilemiyorum:)

Son düzenleme:

havlularını çok beğendim güle güle kullan :) sarev çok güzel bir marka taçta öyle ama malının özelliğine ii bak bende baktım geçen gün bornoz takımlarına havlusunun kalitesine iyi bak özdilek bana hiçte fena gelmemişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…