- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
Canım daha uyguna bulunur mu hiç sanmıyorum kimse anlamıyor evlenicek insanların halinden
Ben de görünce vuruldum hatta tepsisi falan da vardı ama tepsinin fiyatına bile bakmadım korkudan
Simgem bence porland düşünüyor evlenecekleri, ama nasıl olsa bunlar hevesle alırlar parasına bakmadan diye düşünüyor :) Ben de bayılıyorum kaya mayaya... Belki sevdicekle kendim için iki kişilik bir takım oluşturabilirim ilerde...
Bence de canım kendin yaparsın çok daha güzel olur eminimm, ellerine sağlık :) Porland evlenenleri düşünse, cüzzi fiyatlar koysa ama nerdeee uçuyor fiyatlar.
Canım İzmirde porland outlet var mı peki netten baksaydın belki vardır :)
Vay vay vay... Bence bunlar rağbet görürse başka markalar da çıkarır kızlar. Acele etmeyelim diyorum ben..
canim ben keramikanin.internet sitesinden aldim cok guzel ambalajlamislar 1 gunde sorunsuz olarak elime ulastilar tavsiye ederimporland gercekten abartmis bi bardak 15 mi set yapmaya kalksak yandik vala :88: bu arada kipadan ne aliyorsun anlamadim
Canım seramik değil mi onlar, ilerde çatlama falan yapar diye endişe ediyorum ben açıkçası. Bulaşık makinesine falan girecek ya..
Makineye girdiğinde bozulmayacağından emin olabilsem alırım aslında fiyatları baya uygun pasta seti 35 lira baya da sevimli bi takım :))
Aslında fiyatı uygunmuş, alınıp deneyabiliriz. Olmazsa da artık kısmet değilmiş demek lazım
Şuracımm Kaya&Maya'nın önlük ve fırın tutacağının fotoğraflarını indirdin mi? Onlara bakarak yaparsın canım :)) Porland bu yazdıklarımızı okuyup hepimizi alıyormuş tek tek içeri
Şuracımm Kaya&Maya'nın önlük ve fırın tutacağının fotoğraflarını indirdin mi? Onlara bakarak yaparsın canım :)) Porland bu yazdıklarımızı okuyup hepimizi alıyormuş tek tek içeri
kaya maya kolleksiyonunu indirdim sadece tutacak mı diyorum ya porselen boyamada yapıcam bu gidişle alırsa alsın savunmamıza çeyizimiz için mecburduk yazarız bizde
Ahh keşke canımm öyle bir şey olsa :)) Hepimize hediye etseler, ya da %50 indirim yapsınlar ona da razıyım ben.Çok güldüm:) Keşke alın size birer set, bi daha konuşmayın dese :)I
Canım o setin kendi önlük ve fırın tutacağı var ya, aynısını yapabilirsin bence netten bir bak bence diyorumm :)) Bizi siz mecbur ettiniz deriz Porland yetkililerine
hıı hıı ondan yapıcam zaten ay anlaşamadık bir türlü
Kolay gelsin canım şimdiden ellerine sağlık, fotoğraf bekleriz ama yaptığında :))
Havlum ve runnerım
Eki Görüntüle 640304 Eki Görüntüle 640303 Eki Görüntüle 640302 Eki Görüntüle 640301
Bunları anneme yapmıştım ama aynılarından birde bana olacak
Canım ellerine, emeğine sağlık, güle güle kullan..
Edacımm hepsi çok çok güzel, mutlu günlerde kullanın inşallah canımm
Edacım hayırlı olsun, ben de fransız danteline bayılıyorum. Çok kibar duruyo, güle güle kullan.
Bu arada en büyüğünüz ben miyim acaba kızlaarr?? Ben temmuzda 26 olacağım
canım günaydınnnn
bu salon takımını kaça aldın bende ceyizimde bi takım bulunsun istiyorum..
Yaşla ilgili yazılanı anlamadım doğrusu...
Bende yaklaşık 2 buçuk-3 yıldır ara ara birşeyler aldım.
Yani 17 Yaşındayken falan başlamış oluyorum. Mantıksız mı oluyorum onu anlamadım.
Ama bu demek değil çerez kasesinden tut zımbırtılarına kadar aldım.
Kahvaltı Takımının taksitine girdim bitti.
Amma mantıksız iş yapmışım ki şimdi elime geliyor aldıklarım.
Kız beşikte, çeyiz sandıkta demişler boşa mı..
Ben moda olayına da inanmıyorum, yemek takımımın kenarındaki çizgi kare olsa noluur, yuvarlak olsa noluur.. Ya da havlu kenarlarım. Zaten hepsi normal düzeyde, renk uyumu ve örnek, nesi değişebilir kii.
Allah'ım sağlık sıhhat versin, para versin, alıp alıp atarım kenarıma..
Öyle caf caflı şeyim de yok zaten. ay bunu kullanmam ben diyebileceğim bişeyim yok. sadecikler..
Yeni olsun, temiz olsun, her şeyden önce olsun da yeter diyenlerdenim..
Allah'ım aratmasın da, varsın herşeyim eski yeni bulunsun kenarımda.
İlerde canım isterse değiştiririm 5-10 sene sonra..
Ben mantıksız olarak görmüyorum hiiç. Lazım bunlar..
Önemli olan zamana yayıp özenle yapabilmek, gerisi boş..
Bizde biliriz düğünden 2 ay önce gidip hepsi bir kalemde seçmeyi.
O işler öyle değil ama.
Kızlar kupanın önü bu :))Arkası da bu :) Fotolar alıntıdır.
Ama fiyatı fazla geldi bana tanesi 15 lira :S
yani modası geçmicek zevkinin değişmeyeceği şeyleri yerin varsa al koy kenara sonuçta bunlar son senelere yaklaştıkça dahada bir külfet oluyorlar. ya şöyle bir düşünce var sonuçta herkeste önce oku sonra bakarızyani evliliğin olacağı hesaba katılmadan okunur sonra alınır gibi ama bence ikisi birlikte olmalı sonuçta yaş ilerledikçe sorumluluk artıyor yapılacak şey birikiyor üstüste geliyor sonrada al sana sıkıntı oluyor. ben önce el emeklerini hallettim şimdi alınması gerekenleri iki senede toplayacağım işte. o bile sıkıntı şimdi o borç bu borç hatta bana daha erken diyenler bile var düşün ama benim dediğim erken yapıp en iyisini en güzelini kendim yapacağım.. aileme benim yetemeyeceğim yerler kalsın. en mantıklısı bunlar zaten
Kuzum çok iyi yapmışsın, sonuçta sabancının kızları değiliz ve alınacak o kadar çok şey var ki öyle ha deyince alınamıyor her şey. Bu mantıksızlık değil aksine çok mantıklı bir davranış
Kuzum herkesin fikri ve zevki ayrı, belki sen el emeklerini yıllar sonra beğenmeyeceksin bunlar olabilecek şeyler :))
Bir de 20 yaşından sonra bence insanın zevki,fikri,karakteri oturur, 3 4 yıl sonra zevkler arasında uçurum kadar fark olmayacağını düşünüyorum 20 yaşında olarak ben :))
Çok teşekkür ederim canım benim amin
Çok sağol canım
Olsun canım çok fark yok aramızda 3-4 yaşdan ne olacak
Sanırım 2 sene önce almıştım 315 TL :26:
Kesinlikle haklısın canım..
Aslında bu kişiden kişiye degişir..
Mesela ben bir kalemi almak için 10 dükkan gezerim ama aldıgım zamanda biri çok kötü bile dese fikrim degişmez..ve kaç yıl geçerse geçsin begenmişsem sıkılmam..
Ama herkes böyle degil..bu yüzden bana göre yaşı yok herkes kendini bilip ona göre başlamalı..
Son nokta olarakta yanlış anlamayalım birbirimizi..
Söylediklerine katılıyorum canım
oyy canım kupa çok şeker ama pahalı oluyor neticede kırılacak eşya :26:
Kızlar kupanın önü bu :))Arkası da bu :) Fotolar alıntıdır.
Ama fiyatı fazla geldi bana tanesi 15 lira :S
Kızlar tek tek yorumları tam olarak okuyamadım şimdi geldik nişandan. fotoları alıyorum bizimkiyle konuşuyoruz.
Sura sana kızmadım cnm. Sonuçta burda samimiyet kuruyoruz. İster şakalaşırken dalga geçersin vs. Biz birlikte geçireceğiz daha 1-2 yılımızı.
Dostluk kuruyoruz burda.
Ama kimsenin haddi değil bizim yorumuza benim yaşım baz alınarak laf söylenmesi.(Kasteddiğim yazııyı anlamışınızdır)
Dalga Geçer bir havada.
Ben buna kızdım...
Bu arada Ben de modası geçiceğine inanmayanlardanım. 3-5 yıl için en azından.
En basitinden; Karacanın bile hala alınan takımları 3 yıldır var ve herkes alıyor
Yemek takımım 2 Takım Ç.K.B. Takımım Tencere Takımlarım vs vs 6-7 yıl önce alındı o sıra annem durumumuz iyi diyip ablamla bana herşeyi düzmüş.
Günlük kullanırsınız yenisini gönlünüzce zaten alırsınız demişti.
O zamanda ben 12 yaşındaydım.
Belki şuan ona ayırabilecek maddiyatım olmaz onu kullanıcam. O kadar alınacak şey var ki. Şahsen modelini de sevdim şuanda da yeni takımlara 1.000-1.500 verecek kadar maddiyat kalacağına inanmıyorum. Evlenmek zor...
Nişandı kınadı düğündü takılarla 10-15 Bin tutar. Yatak odası beyaz eşyalar halısı perdesi sırf 10 Bin En azından.
Ivır zıvırlarla rahat 15-20 Bin arasıda eve harcanacak.
Para atabilecek olan kenarına bol bol lafım yok alsın son 1 yılda.
Amaa benim yaşımla ilgili yorumuna + koyarak yorum yapılmasına üzüldüm/kızdım diyebilirim...
Hemen sinirlenen biri değilimdir çevreme karşı. Ama yazılarla yorumu canım sıkıldı.
Canım benim sen sakın sıkma canını
Aldıklarımız varya 1.5 yıl sonra nasıl elimize çıkacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?