2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Bence de canımm ne güzel söyledin.

hayır zor bir iş çeyiz meselesi o nedenle 20 yaşında çeyiz işine girdiğimi düşünemiyorum zevkli ve bir okadar da yorucu bana göre. ki bir arkadaşın yaptığı yorum gibi bu işi en sona bırakırım dedim işin içine girince kendimi alamadım

Son düzenleme:
Bu arada benim takıntı haline gelen porland kaya maya kolleksiyonunda almışsın tuğçecim bayılıyorum ama cesaret edipte alamadım ben yaaa nasıl güzeller mi

canim benimkiler kaya&maya degil keramikadan aldim fiyatlari daha uygun bi bak istersen alabilirsin gozden cikarilamayacak bi tutar degil

Şimdik şuraya bir virgül koymak istiyorum sevgili çeyiz hazırlayan 2014-2015 gelinleri kimse yazdığımı yanlış anlamasın ayrıca benim düşüncem belirttiğim gibi bu işe erken başlamanın zevkli ayrıca bir okadar bana yorucu gelmesi. biraz ortalık karışmış dedi ebisscim bende açıklıyımda yanlış değerlendirme pozisyonu ortadan kalksın istedim. Sonuçta benimde erken başlandı ben erken başlanmasını istemeyen biri gibi gözüktüm yorumumun odunluğundan ama değil bunuda burada belirtiyimde bu saçma konu kapansın istedim

Evet suracığım iyi bir müdahale oldu bu..

Şuracımmm en başında böyle yazsaydın keşke İlk yorumunda kötüymüş gibi algılanıyordu çünkü canımm, açıklama için teşekkürler.

Kızlar geçen gün Tepe Home'da Kaya&Maya'nın kupasını gördüm çok ciciydi. Bir tanesinin fiyatı 15 lira ama Porland biraz abartmış işi Kupanın önünde biz evlendik, arkasında da çok mutluyuz yazıyordu.

Ya o kolleksiyonu çok seviyorum ama müthiş fiyatları var keramikayada baktımda izmir de satılan bir yer var mı bulamadım internetten almak istemedim açıkcası. yarın kipadan geri kalan takımlarımı alıcam kuponlarımla şükürler olsun sonunda gidicem inşallah kipaya bir elim değipte gidemedim iki haftadır kızlar olayın düzelmesine sevindim bu arada mutfak önlüğü kuması alacağım porland kıskansın onun kolleksiyonundaki gibi kumaş boyama yapacağım okadar uçuk fiyatlar veremem bu daha makul oldu

Kızlar kupanın önü bu :))
Arkası da bu :)
Fotolar alıntıdır.

Ama fiyatı fazla geldi bana tanesi 15 lira :S

sanki alınabilir çok şekerler yaaaa çok fazla ama böyle şeyler üreten başka bir marka daha olsa keşke.. ama belki tepeden başka bir yerde daha uyguna bulunur mun ki hiç sanmıyorum ama hani pazarlıkla çekişe çekişe

Bence de canım kendin yaparsın çok daha güzel olur eminimm, ellerine sağlık :) Porland evlenenleri düşünse, cüzzi fiyatlar koysa ama nerdeee uçuyor fiyatlar.
Canım İzmirde porland outlet var mı peki netten baksaydın belki vardır :)

Canım daha uyguna bulunur mu hiç sanmıyorum kimse anlamıyor evlenicek insanların halinden
Ben de görünce vuruldum hatta tepsisi falan da vardı ama tepsinin fiyatına bile bakmadım korkudan

Kızlar kupanın önü bu :))
Arkası da bu :)
Fotolar alıntıdır.

Ama fiyatı fazla geldi bana tanesi 15 lira :S

Simgem bence porland düşünüyor evlenecekleri, ama nasıl olsa bunlar hevesle alırlar parasına bakmadan diye düşünüyor :) Ben de bayılıyorum kaya mayaya... Belki sevdicekle kendim için iki kişilik bir takım oluşturabilirim ilerde...

Haklısın canımm onlar rant sağlama açısından düşünüyor tabii :))
Ben de ilerde iki tanecik alabilirim bu kupadan, her şey bitince bütün eksiklerim tamamlanınca.
Alınacak onca şey varken bu kupalara o kadar para veremem çünkü

Kızlar tepsilere baktım şimdi Porland'ın sitesinden Kaya&Maya aşkı mika tepsinin en küçük boyu 23 lira en büyük boyu 50 lira Porselen olsa tepsi tamam diyeceğim de mikaya da bu kadar verilmez bence :))

Vay vay vay... Bence bunlar rağbet görürse başka markalar da çıkarır kızlar. Acele etmeyelim diyorum ben..

canim ben keramikanin.internet sitesinden aldim cok guzel ambalajlamislar 1 gunde sorunsuz olarak elime ulastilar tavsiye ederim porland gercekten abartmis bi bardak 15 mi set yapmaya kalksak yandik vala :88: bu arada kipadan ne aliyorsun anlamadim

Vay vay vay... Bence bunlar rağbet görürse başka markalar da çıkarır kızlar. Acele etmeyelim diyorum ben..

Bence de canımm bunları en sona bırakmak lazım keyfi olarak alınır zaten, ve biz alana kadar inşallah başka firmalar da çıkarır. O zaman rekabet olucağı için fiyatları mecburen indirirler birazcık :))

canim ben keramikanin.internet sitesinden aldim cok guzel ambalajlamislar 1 gunde sorunsuz olarak elime ulastilar tavsiye ederim porland gercekten abartmis bi bardak 15 mi set yapmaya kalksak yandik vala :88: bu arada kipadan ne aliyorsun anlamadim

Canım seramik değil mi onlar, ilerde çatlama falan yapar diye endişe ediyorum ben açıkçası. Bulaşık makinesine falan girecek ya..

Makineye girdiğinde bozulmayacağından emin olabilsem alırım aslında fiyatları baya uygun pasta seti 35 lira baya da sevimli bi takım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…