Canım güle güle kullan :) Önümüzdeki ay ben de alıcam inşallah :)
Bu arada bu çeyiz meselesi biraz uzamış ama bence bir tuzluğun alınması bile kardır. İlerisi için yatırım kesinlikle. Yaşa başa bakmaz bu işler. Annelerimiz biz daha çocukken başlamıyor mu bu işlere?? Demek ki büyüklerin bir bildiği vardır diyeceğiz.
Canımm mesajda ay ay ayy 20 yaşında başladığımı düşünemiyorum yazmışsın kötüymüş gibi algılanıyor ister istemez :))
Bir de el emekleri yapılmalı takım taklavatlar alınmamalı dedin ya, bütçe ve zevk meselesi bence elde para varken alınmalı takım taklavatlar :))
Bu arada benim takıntı haline gelen porland kaya maya kolleksiyonunda almışsın tuğçecim bayılıyorum ama cesaret edipte alamadım ben yaaanasıl güzeller mi
canim benimkiler kaya&maya degil keramikadan aldim fiyatlari daha uygun bi bak istersen alabilirsin gozden cikarilamayacak bi tutar degil
Şimdik şuraya bir virgül koymak istiyorum sevgili çeyiz hazırlayan 2014-2015 gelinlerikimse yazdığımı yanlış anlamasın ayrıca benim düşüncem belirttiğim gibi bu işe erken başlamanın zevkli ayrıca bir okadar bana yorucu gelmesi. biraz ortalık karışmış dedi ebisscim bende açıklıyımda yanlış değerlendirme pozisyonu ortadan kalksın istedim. Sonuçta benimde erken başlandı ben erken başlanmasını istemeyen biri gibi gözüktüm yorumumun odunluğundan ama değil bunuda burada belirtiyimde bu saçma konu kapansın istedim
Kızlar geçen gün Tepe Home'da Kaya&Maya'nın kupasını gördüm çok ciciydi. Bir tanesinin fiyatı 15 lira amaPorland biraz abartmış işi Kupanın önünde biz evlendik, arkasında da çok mutluyuz yazıyordu.
Kızlar kupanın önü bu :))Arkası da bu :) Fotolar alıntıdır.
Ama fiyatı fazla geldi bana tanesi 15 lira :S
Ya o kolleksiyonu çok seviyorum ama müthiş fiyatları var keramikayada baktımda izmir de satılan bir yer var mı bulamadım internetten almak istemedim açıkcası. yarın kipadan geri kalan takımlarımı alıcam kuponlarımlaşükürler olsun sonunda gidicem inşallah kipaya bir elim değipte gidemedim iki haftadır kızlar olayın düzelmesine sevindim bu arada mutfak önlüğü kuması alacağım porland kıskansın onun kolleksiyonundaki gibi kumaş boyama yapacağım okadar uçuk fiyatlar veremem bu daha makul oldu
sanki alınabilir çok şekerler yaaaaçok fazla ama böyle şeyler üreten başka bir marka daha olsa keşke.. ama belki tepeden başka bir yerde daha uyguna bulunur mun ki hiç sanmıyorum ama hani pazarlıkla çekişe çekişe
Kızlar kupanın önü bu :))Arkası da bu :) Fotolar alıntıdır.
Ama fiyatı fazla geldi bana tanesi 15 lira :S
Simgem bence porland düşünüyor evlenecekleri, ama nasıl olsa bunlar hevesle alırlar parasına bakmadan diye düşünüyor :) Ben de bayılıyorum kaya mayaya... Belki sevdicekle kendim için iki kişilik bir takım oluşturabilirim ilerde...
Haklısın canımm onlar rant sağlama açısından düşünüyor tabii :))
Ben de ilerde iki tanecik alabilirim bu kupadan, her şey bitince bütün eksiklerim tamamlanınca.
Alınacak onca şey varken bu kupalara o kadar para veremem çünkü
Kızlar tepsilere baktım şimdi Porland'ın sitesinden Kaya&Maya aşkı mika tepsinin en küçük boyu 23 lira en büyük boyu 50 liraPorselen olsa tepsi tamam diyeceğim de mikaya da bu kadar verilmez bence :))
Ya o kolleksiyonu çok seviyorum ama müthiş fiyatları var keramikayada baktımda izmir de satılan bir yer var mı bulamadım internetten almak istemedim açıkcası. yarın kipadan geri kalan takımlarımı alıcam kuponlarımlaşükürler olsun sonunda gidicem inşallah kipaya bir elim değipte gidemedim iki haftadır kızlar olayın düzelmesine sevindim bu arada mutfak önlüğü kuması alacağım porland kıskansın onun kolleksiyonundaki gibi kumaş boyama yapacağım okadar uçuk fiyatlar veremem bu daha makul oldu
Vay vay vay... Bence bunlar rağbet görürse başka markalar da çıkarır kızlar. Acele etmeyelim diyorum ben..
canim ben keramikanin.internet sitesinden aldim cok guzel ambalajlamislar 1 gunde sorunsuz olarak elime ulastilar tavsiye ederimporland gercekten abartmis bi bardak 15 mi set yapmaya kalksak yandik vala :88: bu arada kipadan ne aliyorsun anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?