2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Allah'a bin şükür kuzum iyiyim. Sen nasılsın ? İnş. keyfin yerindedir ne zamandır karşılaşamadık.

İyiyim Canım Allah'a Şükür canım nasıl olsun. :) Günler geçiyor bir şekilde.
Evet karşılaşamadık ben kuzende kaldım bir sonraki gün nişandaydık falan derken bugün anca geliyorum :)

İyiyim Canım Allah'a Şükür canım nasıl olsun. :) Günler geçiyor bir şekilde.
Evet karşılaşamadık ben kuzende kaldım bir sonraki gün nişandaydık falan derken bugün anca geliyorum :)

Ooh eğlenmişsindir ne güzel. :))
Hoşgeldin yeniden o halde. :))

senin dediğinde güzelmiş tatlım ama ben tek renk seiyorum o yüzden karaca daha iyi sanki bide fiyatı nasıl sence 260 normalde 300 tl ben indirimli alcam ve taksitli fiyat bide yatak odam beyaz olcak kesinlikle ozaman üstteki koyu daha güzel olur gibi dimi ayyy ne çok soru sordum ya çokk kararsızım :84:

Ama iki renkte çok hoş.
Eğer beyaz olucaksa koyu daha hoş kombin olur sanki
Fiyat güzel kaliteli sonuçta

Merhabalaar
Bakın bugün neler aldım

Days in colors uyku setim

Ve Days in colors nevresim takımım :!6:

Çok mutluyum çok
Çok uygun fiyata denk geldi

Son düzenleme:
Güle güle kullan canım.
Ben çok beğendim.
2. sıradakini bilhassa.
Ne kadara geldi ??

Bunu duymaya hazır mısın?

İlki 140 lira, pamuk saten uyku setim.
Diğerini de 45 liraya aldım
Gerçekten çok kaliteliler ve orjinaller.
Yerini bulmak lazım böyle indirimli yerlerin

Son düzenleme:
Bunu duymaya hazır mısın?

İlki 140 lira, pamuk saten uyku setim.
Diğerini de 45 liraya aldım
Gerçekten çok kaliteliler ve orjinaller.
Yerini bulmak lazım böyle indirimli yerlerin

Hazır değilmişim..
Vallahi gerçekten çok güzel fiyata yakalamışsın canım, iyi olmuş tek bir tane almadığın inan ki bayıldım.
Parasına daha bi bayıldım..

Hazır değilmişim..
Vallahi gerçekten çok güzel fiyata yakalamışsın canım, iyi olmuş tek bir tane almadığın inan ki bayıldım.
Parasına daha bi bayıldım..

Ya açıkçası hiç zamanı olmadığında çıktı karşıma. Hani paran olmadığında görürsün ya
Hiç kaçıramazdım, annem kırmadı beni, bebeğim yaa

Ya açıkçası hiç zamanı olmadığında çıktı karşıma. Hani paran olmadığında görürsün ya
Hiç kaçıramazdım, annem kırmadı beni, bebeğim yaa

Ah anneler..
Allah başımızdan eksik etmesin..
Yetemediğim yerde, hep yanımda oldu.
İçimde kalmasın diye, beğendiklerimi hep almaya çalıştı.
Allah annelerimizden razı olsun..

hosgeldın canım ama bugun kımsecıkler yok galiba durgun topikler

Ben gene geldim sen yoksun canım

sağolll tugceccimm bak bakalım begenicekmisin:)Eki Görüntüle 641246

Canım çok güzel çok begendim yatak odası takımını ne kadara aldın hayırlı olsun canım

Canım çok güzel bu serili olan ama bende ayırt edemedim
Ama iki renkte çok hoş.
Eğer beyaz olucaksa koyu daha hoş kombin olur sanki
Fiyat güzel kaliteli sonuçta

Perim haklı eger beyaz düşünüyorsan koyu olanı al

Uygun ve çok güzeller canım güzel günlerde kullanırsın inşallah

Ben gene geldim sen yoksun canım

Perim haklı eger beyaz düşünüyorsan koyu olanı al

yok kız burdayım bende ayırt edemiyorum ama koyuda karar kıldım begendınmı sen baska markalara bakasım gelmedi gördükten sonra nasıl sence günlük kullanacagım bıde fiyatı iyimi hiç araştırmadım yatak örtüsü fiyatlarını perim iyi dedi

Günlük için pahalı mı ne ama bende tam bilmiyorum en sonlarda alırım diye hiç bakınmadım fiyatlarına :26:
ama örtüye gelecek olursak benimde dikkatimi çekmişti çok güzel ve görünce insanın sıcacık sarılarak yatası geliyor
toplu alışveriş yaptıgın yerde belki daha iyi bir fiyat verirler canım orada baktın mı ?

orda sordum zaten biraz daha zorlarsam 250 ye bırakır ama dahada inmez yakındanda çok kaliteli gözüküyor annem kullanıyor dedi çocuk yıkamış çamaşır makinesinde 5 yıl garanti veriyormuş karaca home bütün ürünlerine birde sana demiştim ya kız fiyatları yanlış söylemişim bugun ilk taksidimi ödemek için gittimde battaniyeli neresim 130 kapitoneli 95 miş ama kimseye söyleme dedi bana fiyatıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…