canim resimlerini cekip koyarmisin bende aldim coooookkk merak ediyorum boyutlarini falan elinde cekersen anlarim moralim bozuldu sanki biraz cok kucuk dediler
Canım ben pek sevmediğim için yardımcı olamıyorumkızlar aranız da dantele meraklı olan varmı ?? Mutfak takımı yaptırıcam ama beğenemedim elimizde çok da örnek yok varsa bildginiz ceyizinizde olan örnekler acaba yardımcı olurmusunuz?????
Ne kadar güzeller. Güle güle kullanın.nasıl sizce kızlar ben bayıldım buda benim oldu
Konuyla bı alakası yok belkı ama yardımınıza ıhtıyacım war bayanlarrr :)
Kendım konu acmak ıstıyorum ama olusturamıyorummm :) bu arada dantel guzeldır,iyidir... :)
Yaşla ilgili yazılanı anlamadım doğrusu...
Bende yaklaşık 2 buçuk-3 yıldır ara ara birşeyler aldım.
Yani 17 Yaşındayken falan başlamış oluyorum. Mantıksız mı oluyorum onu anlamadım.
Ama bu demek değil çerez kasesinden tut zımbırtılarına kadar aldım.
Kahvaltı Takımının taksitine girdim bitti.
Amma mantıksız iş yapmışım ki şimdi elime geliyor aldıklarım.
kızlar aranız da dantele meraklı olan varmı ?? Mutfak takımı yaptırıcam ama beğenemedim elimizde çok da örnek yok varsa bildginiz ceyizinizde olan örnekler acaba yardımcı olurmusunuz?????
Ah ona bakarsan tatlım ben 17 yaşındayken mutfak takımlarım yapıldı konuldu çeyizehatta ben havlu kenarlarımı yaptım o yaşta. onlar şimdi cepte çok çok iyi ama bana sorarsan takım taklavatlar o yaşlarda alınmamalı el emekleri yapılmaya başlanmalı gibime geliyor çünkü o yaşlardaki zevklerimizle şimdikiler pek ayrık olmasada benzeşmiyor
Doğrudur, sonuçta sana göre el emekleridir başkasına göre başka birşeydir ama ne mantık gibi yoruma kızdım...
Birde 20 yaş meselesinin üstüne yazılınca.
Ayrıca yapılması taraftarıyım gerekirse 18 20 arasınra başlanması.
Tabi maddiyata göre.
Benim kastettiğimde incik boncuk değil. Çerez kasesi dedim orda aklıma o geldi kastettiğim su bardağı dondurmalık gibi cam eşyalar...
Daha 4 5 yıl varken cam eşyalar zaten alınmaz.
Ne kadar azaltırsak o kadar kar diye alınıyor ne alınıyorsa.
Kız beşikte, çeyiz sandıkta demişler boşa mı..
Ben moda olayına da inanmıyorum, yemek takımımın kenarındaki çizgi kare olsa noluur, yuvarlak olsa noluur.. Ya da havlu kenarlarım. Zaten hepsi normal düzeyde, renk uyumu ve örnek, nesi değişebilir kii.
Allah'ım sağlık sıhhat versin, para versin, alıp alıp atarım kenarıma..
Öyle caf caflı şeyim de yok zaten. ay bunu kullanmam ben diyebileceğim bişeyim yok. sadecikler..
Yeni olsun, temiz olsun, her şeyden önce olsun da yeter diyenlerdenim..
Allah'ım aratmasın da, varsın herşeyim eski yeni bulunsun kenarımda.
İlerde canım isterse değiştiririm 5-10 sene sonra..
Ben mantıksız olarak görmüyorum hiiç. Lazım bunlar..
Önemli olan zamana yayıp özenle yapabilmek, gerisi boş..
Bizde biliriz düğünden 2 ay önce gidip hepsi bir kalemde seçmeyi.
O işler öyle değil ama.
CANIM cok küçük değil Hiç moralini bozma yani en azından ben beğendim akşam resimlerini çeker koyarım şimdi işyerindyim
Ayy ayyy ayyy20 yaşında çeyize başladığımı düşünemiyorum hayırlısı olsun tatlım
Ben de 20 yaşındayım canım :)) Burdaki kızlarla aramızda çok yaş farkı yok ki canım 2 3 yaş var en fazla :) Yani 20 yaşında çeyize başlamak ya da 23 yaşında başlamak arasında bir fark yok bence
Kuzum çok iyi yapmışsın, sonuçta sabancının kızları değiliz ve alınacak o kadar çok şey var ki öyle ha deyince alınamıyor her şey. Bu mantıksızlık değil aksine çok mantıklı bir davranışYaşla ilgili yazılanı anlamadım doğrusu...
Bende yaklaşık 2 buçuk-3 yıldır ara ara birşeyler aldım.
Yani 17 Yaşındayken falan başlamış oluyorum. Mantıksız mı oluyorum onu anlamadım.
Ama bu demek değil çerez kasesinden tut zımbırtılarına kadar aldım.
Kahvaltı Takımının taksitine girdim bitti.
Amma mantıksız iş yapmışım ki şimdi elime geliyor aldıklarım.
Ah ona bakarsan tatlım ben 17 yaşındayken mutfak takımlarım yapıldı konuldu çeyizehatta ben havlu kenarlarımı yaptım o yaşta. onlar şimdi cepte çok çok iyi ama bana sorarsan takım taklavatlar o yaşlarda alınmamalı el emekleri yapılmaya başlanmalı gibime geliyor çünkü o yaşlardaki zevklerimizle şimdikiler pek ayrık olmasada benzeşmiyor
Canımm mesajda ay ay ayy 20 yaşında başladığımı düşünemiyorum yazmışsın kötüymüş gibi algılanıyor ister istemez :))bende fark var diye söylemedim nasıl yanlış anlaşıldı yahukötü bişey değil ki daha iyi hatta
Kızlar kateaspenlerim geldi gayet güzeller bayıldımcok küçük değiller normal büyüklükteler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?