• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

perim sağol canım günaydın sanada sen nasılsın :16:

bu arada topic actım english home ferforje diye o ürünlerden nerde bulabilirim biliyormusun

İyiyim bende canım benim sağolasın.
Canım ben English Home ürünlerinden hiç almadım bir kere hediye geldi.
Oda İzmir yeri var ordan alınmıştır tahminimce.
Bilmiyorum yani cnm :25:

Günaydın kızlarrrr Herkese iyi haftalar bütün haftamız güzel geçsin çabucak bitsin:)

Hafta sonu çok erken belki ama yatak odası takımımı aldımmmmmmmm:)) 12 ay taksitle ödedicem ancak olur diye düşündümmmmm

Günaydın kızlarrrr Herkese iyi haftalar bütün haftamız güzel geçsin çabucak bitsin:)

Hafta sonu çok erken belki ama yatak odası takımımı aldımmmmmmmm:)) 12 ay taksitle ödedicem ancak olur diye düşündümmmmm

hayirli olsun canin resim koyda gorelim :16:

sağolll tugceccimm bak bakalım begenicekmisin:) $YATAKODAM.jpg

Ah tatlım benim varda istanbulda yaaaa. yakınlarda gitmicem ama artık iki aya kadar onlarında fotosunu çekip koyarım senin işine yaramaz ama :1:

canım sen koyabilirsen resmini çok sevinirim kadar yaptırmam belki şuan araştırma içindeyim en güzeli olsun diye uğraşıyorum:)

Canım güle güle kullan yatak odanı. En iyisini yapmışsın valla :) Markası nedir?

kizlar gunluk yatak ortusu alacahim.hem sade hemde şık olsun istiyorum ama bir turlu karar veremedim karaca home begendim sizce nasil birde hangi rengini almaliyim sizce cok kararsizim numaralandirdim resimde 1 mi 2 mi ikisi arasinda kararsiz kaldim :84: fiyati 260 tl

Eklentiler

• $aaa.jpg
    $aaa.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 51
  • $FB_718_59_karaca-home-elegans-yatak-ortusu-yatak-ortusu-karaca-home-elegans.jpg
    $FB_718_59_karaca-home-elegans-yatak-ortusu-yatak-ortusu-karaca-home-elegans.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 40
canim cok guzel begendim bende avangard model dusunuyorum ama daha 2 bucuk yil var bakalim hayirlisiyla aliriz bizde sen gule gule kullan esyalariniz eskisin siz eskimeyin insallah :16: :16: bu arada erken demissin ne zaman dugun

Sağoll canımm nerden baksan 2 sene var tugce senin gibi asker yolu bekliyorum geldikden 4 ay sonra filan evlenicez allahın izniyle

kizlar gunluk yatak ortusu alacahim.hem sade hemde şık olsun istiyorum ama bir turlu karar veremedim karaca home begendim sizce nasil birde hangi rengini almaliyim sizce cok kararsizim numaralandirdim resimde 1 mi 2 mi ikisi arasinda kararsiz kaldim :84: fiyati 260 tl

bence 2 numara daha güzel ama sen hangisini begendiysen canımmm

Sağoll canımm nerden baksan 2 sene var tugce senin gibi asker yolu bekliyorum geldikden 4 ay sonra filan evlenicez allahın izniyle
ayyy canimm seninki nerde askerlik yapiyo nezaman gelcek bide bisey insallah hersey istediginiz gibi olur bizde askerden geldikten sonra yaza nisan sonraki yaza dugun yapcaz paramiz yok :84:
bence 2 numara daha güzel ama sen hangisini begendiysen canımmm

aslinda ben resimdekini istiyorum ama cikartamadim o hangisi diye sence hangisi resimdeki :1: bide fiyati cok degil dimi

Son düzenleme:

Çok şık bir takım canım.
Güle güle kullanın inşallah.
Çok büyük bir yükte kalkmış oluyor üstünden en azından :)

Canım gayet güzel. Hem sade hemde çok şık gerçekten.
Ben 2 numaralıyı beğendim.
Ama oda takımını açık renk alırsan 1 numarada çok hoş durur canım :16:
Taç a da baktın mı cnm orda da bir model var beğenirim ben hep

Son düzenleme:
Canım gayet güzel. Hem sade hemde çok şık gerçekten.
Ben 2 numaralıyı beğendim.
Ama oda takımını açık renk alırsan 1 numarada çok hoş durur canım :16:
Taç a da baktın mı cnm orda da bir model var beğenirim ben hep

kız zorla yorum yaptırdım resmen sana:1: çok sağol :16: taçtadi modelin ismi ne bakayım hemen onada

kız zorla yorum yaptırdım resmen sana:1: çok sağol :16: taçtadi modelin ismi ne bakayım hemen onada

Canım olur mu öyle şey. Telefon gelmişti yaklaşık yarım saat konuşunca yarım kaldı mesajım sanada yorum yapacaktım zaten :16:
Canım tacın online sitesinde de baya model var bakabilirsin benim beğendiğim Line Gündelik/Spor Yatak Örtüsü diye geçiyor inşallah beğenirsin.
Ama dediğim gibi gerçekten çok şık ve sade bir takım karacanında.

Back