Kızlar yeni çeyizleriniz çok güzell
Nasılsınız bakalım geç giriyorum bir kaç gündür siz gitmiş oluyorsunuz
Periimde yok![]()
TEŞEKKÜRler canım perim yoksa biz varız askolsun ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Periimde yok![]()
Başka bildiklerin var mı paylaş benimlede![]()
ben bildiğin bütün siteleri deniyorum canım sadece büyük parçaları almıyorum sormak istediğin varsa sor cevaplarım![]()
Periimde yok![]()
merhaba:)
ben de uzun süredir üyeyim ve artık o günler geldi...:)
önümüzdeki yaza kısmetse ben de gelinim:)
kasım ayında sözümüz oldu. mayısta da nişan olacak....
önce büyük parçalardan başlamak istedim ve henüz çok az çeyizim var.
bunlar da şimdilik aldıklarım
TEŞEKKÜRler canım perim yoksa biz varız askolsun ama![]()
Canımm
Nette problem var diyordum ya kablo çekildi apartmana. En üst katta oturuyoruz uzun sürdü.
Sonrada babam girdi ben kaldım .
Onu laptopunun anakartı yandı anakart bekliyoruz. Dönüşümlü kullanıyoruz şu sıra :)
Anladım canım ya dediğim gibi ben piyasadan pek anlamıyorum
fiyatını öğrendim 4 ay para biriktirdim 100er liradan
400 lira zannediyordum vallahi 22 lira 80 kuruş için zorlandım cebimde para kalmadı![]()
yeni cicilerim kızlar nasıllar ben çok beğenerek aldımve nevresimli pike setimin ismi benim gibi tuğçe
![]()
![]()
Canım bayıldım bunlara. Ben de önümüzdeki ay kanca ev ve kate aspenlere saldırmayı düşünüyorum :) Güle güle, mutlulukla kullan :)
tskkueler canimbu arada kate aspenlere bi arkadas aldim kalitesiz ve kucuktu dedi ben gelince foto cekip koycam bakar oyle alirsin
ben yanarsam baskasi yanmasin
![]()
![]()
bi tane gereksiz foto olmuş onu silemedim![]()
yeni cicilerim kızlar nasıllar ben çok beğenerek aldımve nevresimli pike setimin ismi benim gibi tuğçe
![]()
![]()
oyy canım sakın yanlış anlama oyy hepimiz birizveee iyiki varsınızz
Heh iyi bari canım sonunda yapılmış
aksamları sen al ama![]()
merhaba kızlar bende aranıza katıldım gerçi benim tarih belli değil ben çeyize nerden başlicamı bilemediğimden hepsinden biraz almaya başladım 3 adet su takımı 1 tane bahtaniye 1 tane elektrikli grill çay kutusu tepsi yağlık sirkelik ve birçok iç çamaşırı aldım ama resimleri yok malesef başka bi şehire gidicem evlendikten sonra sevgilim bişey alma ordan buraya çeyizmi getiriler deyip hevesimi kırsada alıyorum valla en azından nevresimlerimi bahtaniyelerimi alıp koliyle yollarım zamanı gelince diye düşünüyorum kızlar napsam ki
Çok beğendim nevresimli pike takımı canım![]()
Çeyizi burdan almicaklar herhalde ama annemde bende süsleyip yollamak istiyoruz böylede hevesim kırılıyor sitelerde çok güzel ürünler var benim bildiğim gelip almaları lazım ama benim kafamıda iyice karıştırdı şimdi para biriktirsem o zaman gelse alsam iki ayağım bi papuca giricek hiç bişey anlamicam ama ben böyle yavaş yavaş beğendiğimde almak istiyorum hem ben eminönünde oturuyorum çeyizlik şeyler burda çok uygun konyada nasıl yerler var bu kadar uygun mu bilmiyorum bende arrtık cam bişey almıyorum nevresim almayı düşünüyorum doğrumu yapıyorum kicanım e oraya gidemeyecekse çeyizlerin para biriktir yoksa çok zorlanırsın ya hem çeyiz çıkmayacakmı einden bizde çeyiz alma falan var o yüzden mutlaka alınır birşeyler
Çeyizi burdan almicaklar herhalde ama annemde bende süsleyip yollamak istiyoruz böylede hevesim kırılıyor sitelerde çok güzel ürünler var benim bildiğim gelip almaları lazım ama benim kafamıda iyice karıştırdı şimdi para biriktirsem o zaman gelse alsam iki ayağım bi papuca giricek hiç bişey anlamicam ama ben böyle yavaş yavaş beğendiğimde almak istiyorum hem ben eminönünde oturuyorum çeyizlik şeyler burda çok uygun konyada nasıl yerler var bu kadar uygun mu bilmiyorum bende arrtık cam bişey almıyorum nevresim almayı düşünüyorum doğrumu yapıyorum ki