How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Canım çok araştırma istersen doktoru bekle insan daha kötü oluyor internette okudukca..
İnşallah son test temiz çıkar..Rabbim şifa verir canım..şuan çok düşünmemeye çalış daha kötü olursun..inşallah iyidir öyle düşün lütfenn :50:

Teşekkür ederim canım, sağolasın.
Akşamstünden beri topiğe geliyorum gidiyorum.
Gücümü toplayamadım seninle konuşmak güzel geldi.
Diğer topikteyseniz geleyim.

Geçmiş olsun tatlım Allah yardımcın olsun Her derdin bir dermanı vardır sıkma canını.. :14:

Çok teşekkür ederim canım. Çok sağolasın.

Allah Razı Olsun Hepinizden...
Gerçekten canım çok sıkkın ama sizinle konuşmak iyi geliyor.
Sizide sıkmak istemem...

Teşekkür ederim canım, sağolasın.
Akşamstünden beri topiğe geliyorum gidiyorum.
Gücümü toplayamadım seninle konuşmak güzel geldi.
Diğer topikteyseniz geleyim.

Olur canım hiç farketmez burasıda orasıda :54:
Ama lütfen bırak internetten araştırma sonuc tam belli olana kadar ve inşallah temiz çıkacak

Çok teşekkür ederim canım. Çok sağolasın.

Allah Razı Olsun Hepinizden...
Gerçekten canım çok sıkkın ama sizinle konuşmak iyi geliyor.
Sizide sıkmak istemem...

Saçmalama sıkmak diye birşey var mı yahu.. tabiki güldüğümüz eğlendiğimiz gibi dertleşeceğizde.. ama sen canını sıkma bak tekrar diyorum he

Olur canım hiç farketmez burasıda orasıda :54:
Ama lütfen bırak internetten araştırma sonuc tam belli olana kadar ve inşallah temiz çıkacak

Teşekkür ederim canım herşey için.
Araştırmayı bıraktım gerçekten. İnsan daha kötü oluyor...

Saçmalama sıkmak diye birşey var mı yahu.. tabiki güldüğümüz eğlendiğimiz gibi dertleşeceğizde.. ama sen canını sıkma bak tekrar diyorum he

Canımsın teşekkür ederim çokk.
Tamam sıkmak yok.
Güzel günler bekliyor bizi onları düşünüyorum .

Güvenebilirim dimi tatlım buraya :1: ayyy korkutucu :1:

BENİMKİLER DAHA GELMEDİĞİ İÇİN BİŞEY DİYEMİCEM canım ama müşteri hizmetleri falan cok ilgililer gelirse sana sölerim canım ama burdaki arkadaşlar çok alışveriş yapmışlar bi sorun yaşamamışlar :16:

kızlar altıncı caddeden yarısı bizden kampanyasından aldığım havlularım elime ulaştı çok şeker ve kaliteliler yalnız şöyle bi durum oldu ben yüz havlusu beklerken yani büyük küçücük mutfak havluları geldi resme aldanmamak lazım olsun zaten onada ihtiyacım vardı iyi oldu =))

İstediğime çok benzer kahve fincanı buldummmmmmmmmmmmmmm ohhh ohhhh :1: pure blanche markalı hem evlendikten sonrada kullanırım ohhh ohhhh çok mutluyummm

Aminn canım sağolasın.
2-3 yıldır çok ağrılarım vardı ellerimde yağmur başlamadan delirten.
Korkudan test yaptıramadım romatizma diye.
Bugün 4 tane ayrı kağıt test verdi kan.
3 ü çıkmış diğeri 1 haftada falan çıkarmış internetten bakıyorum.
Ve sonuçlara göre Romatizma hastası olma ihtimalim çok yüksek.
Asıl sonuçlar çıkmayan testten gelicek ama Romatizma değerim tavan :14:
İltihabı ise en yükseği biraz geçik :(
Ağrılar kesin bu değerlerden ama olup olmadığım kesin değil.
Allah'ım beterinden saklasın ama inşallah yoktur ve bu ağrıları geçirecek bir ilaç verirler.

Gizemim canım çok geçmiş olsun. Lütfen internetten okuyup iyice üzme kendini. Sonuçta romatizma birlikte yaşamayı öğrendikten sonra çok dert olmuyor. Artık iltihaplısının da çaresi var. Bizim yaşlarımızda her şey daha kolay. Allah şifalar versin tez zamanda tatlım...

Gizemim canım çok geçmiş olsun. Lütfen internetten okuyup iyice üzme kendini. Sonuçta romatizma birlikte yaşamayı öğrendikten sonra çok dert olmuyor. Artık iltihaplısının da çaresi var. Bizim yaşlarımızda her şey daha kolay. Allah şifalar versin tez zamanda tatlım...

Canım çok teşekkür ederim.
İnşallah Allah'ım tüm hastaların şifasını versin.

Sen nasılsın canım:16::16:

İyiyim canım, biraz kırıklık vardı üstümde, ama daha iyiyim, dinlenmeye çalışıyorum...

Bende iki taraftan yazdım canım :)
Kıyamam ya havalar gene tam hastalık havası oldu dikkat et kendine lütfen.
Bitçi çayı yap canım iyi gelir :16:

Back