• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Çok şık iyi günlerde kullan iyikide çizgilisini almışın çok şık bi havası var

bizim adetlerimizde kız tarafı kamyonla çeyizi gönderir yada erkek tarafı gelir alır. düşünün kamyonla diyorum çünkü onu şan, şöhret sayarlar kız dolu dolu geldi desinler diye.
belki kimine göre saçma bi adet ama yıllardır böyle olmuş.
peki neden bu kadar kesin konuşuyor ki erkek arkadaşınız? kız almak kolay mı? bence biraz diretin.

Benim yumuşak başlı olmamdan kaynaklanıyor bence haklısın gelenek görenek diye bişey var gücümüz olmasa tamam ama ben herşeyim tam gitmek istiyorum oysa bu merasimlerden hoşlanmıyor zaten o sıkılıyor diye nişanı salonda yapmicaz evde biz bize isteme nişan bir olucak aman sıkılıp kaçamasın diye korkuyorum bende çünkü çevremdeki arkadaşlarımda böyle şeyler çok oldu korkuyorum

Benim yumuşak başlı olmamdan kaynaklanıyor bence haklısın gelenek görenek diye bişey var gücümüz olmasa tamam ama ben herşeyim tam gitmek istiyorum oysa bu merasimlerden hoşlanmıyor zaten o sıkılıyor diye nişanı salonda yapmicaz evde biz bize isteme nişan bir olucak aman sıkılıp kaçamasın diye korkuyorum bende çünkü çevremdeki arkadaşlarımda böyle şeyler çok oldu korkuyorum

bizim adetlerimiz de öyledir herşey kurdelenip süslenir erkek tarafı gelir alır ceyizi ki sende böyle yap böyle olması gerekiyo de. erkekler öyle adetten filan anlamıyo zaten benim nişanlım anlamıyo böyle olması lazım bizimkiler ayıp karşılarlar diyorum mecburen yapıyolar canım. sen al biriktir herşeyini onlar almasa bile kendin yollarsın bi şekilde..

bizim adetlerimiz de öyledir herşey kurdelenip süslenir erkek tarafı gelir alır ceyizi ki sende böyle yap böyle olması gerekiyo de. erkekler öyle adetten filan anlamıyo zaten benim nişanlım anlamıyo böyle olması lazım bizimkiler ayıp karşılarlar diyorum mecburen yapıyolar canım. sen al biriktir herşeyini onlar almasa bile kendin yollarsın bi şekilde..

peki canım cesaretlendirdin beni :) oh bende artık istediğim herşeyi alabilicem

Çok şık iyi günlerde kullan iyikide çizgilisini almışın çok şık bi havası var

sağoll canım fiyonkluyudu begendim aslında ama herkes bişey söyledi vallahi çok kararsızım hala bi yemek takımı altı üstü ama 1 haftadır hangısi diye düşünüyorum. gidip degiştrmeyi bile düşündüm kararımı vericem bu hafta sonuna kadar:)

canımm bende çok severek aldım karaca home 270 tl ye aldım sence nasıl fiyatı 4 yastık 1 pike 1 nevresim 1 çarşaf ve 1 lavanta kesesi var bunu aldığım için yatak örtüsü düşünmüyorum yine almam gerekirmi ya hiç sevmiyorum ben o süslüyatak örülerini

Gerçekten mi canım. Uygunmuş fiyatı. Hep 400-500 Arası sanıyordum. Ki Modelde çok hoş.
O süslü yatak örtülerinin yerine bende senin aldığın gibi bir takım istiyorum cnm bende sevmem.
Gerekte yok bana göre.
Mutlulukla kullanman nasip olsun cnm :16:

sağoll canım fiyonkluyudu begendim aslında ama herkes bişey söyledi vallahi çok kararsızım hala bi yemek takımı altı üstü ama 1 haftadır hangısi diye düşünüyorum. gidip degiştrmeyi bile düşündüm kararımı vericem bu hafta sonuna kadar:)

benimde en çok düşündüğüm konulardan biri yemek takımı çünkü misafirler geldiğinde şıkır şıkır olsun istiyoruz şık olsun istiyoruz bence aklın kalmasın istiyorsan değiştir canım :)

mrb kızlar bende yeni katıldım aranıza karacadan yemek takımı aldım..aslında çizgili olanı aldım ama fiyonklusunu da begenmiştim değiştirme ihtimalim var sizce hangisi daha hoş duruyo ??? Fikir verir misiniz ?

Çok şık takımlar ikiside cnm ama bana sorarsan bu 2 takım arasında çizgili olan derdim.
Zaten en çok sattıkları takım bu çizgililer sanırım :))
Yeni evlenen kimi görsem bu takımı alıyorlar :) Hoş ve şık takım. Mutlulukla kullanman nasip olsun inşallah :16:

Çok şık takımlar ikiside cnm ama bana sorarsan bu 2 takım arasında çizgili olan derdim.
Zaten en çok sattıkları takım bu çizgililer sanırım :))
Yeni evlenen kimi görsem bu takımı alıyorlar :) Hoş ve şık takım. Mutlulukla kullanman nasip olsun inşallah :16:

aminn canım sağol hepimiz aldıklarımızı güzel günlerde kullanalım inşallah.. herkesde o takımı olunca ben de kararsız kaldım hemen aaa sunda da var filan diyolar sinir oldum:)) Biraz daha düşünüp yarın değiştirirsem degiştiricem artık hiç bi yemek takımınıda bakmıcam yokda oda güzelmiş bu da guzelmiş diyerek tammamen kararsız kalıyorum.

aminn canım sağol hepimiz aldıklarımızı güzel günlerde kullanalım inşallah.. herkesde o takımı olunca ben de kararsız kaldım hemen aaa sunda da var filan diyolar sinir oldum:)) Biraz daha düşünüp yarın değiştirirsem degiştiricem artık hiç bi yemek takımınıda bakmıcam yokda oda güzelmiş bu da guzelmiş diyerek tammamen kararsız kalıyorum.

İnşallah canım.
Canım sen gönlünden geçen takımı al. Sonuçta sen kendi misafirlerine özenle kurduğun masaya koyacaksın.
İnsan aldıktan sonra cidden bakınca diğer modellere ah tüh diyor ama ilk seçtiğin her zaman en içine sinendir :16:

aramıza yeni gelenler mi olmuş bakimmm :1: hayırlısı olsun kızlarrr :16:

Canım nasılsın :16:

İnşallah canım.
Canım sen gönlünden geçen takımı al. Sonuçta sen kendi misafirlerine özenle kurduğun masaya koyacaksın.
İnsan aldıktan sonra cidden bakınca diğer modellere ah tüh diyor ama ilk seçtiğin her zaman en içine sinendir :16:

Doğru söylüyosun canım sağoll fikrin için en iyisi aldımı kafanda bitirmek daha bakmıcam bişeye:)

İnşallah canım.

Aynen öyle canım ben ondan sevdiğimle seçmeye karar verdim en azından ben vazgeçsem bile o beni tutar :1:

sözlüyüm zaten canım ben evlilik hazırlıgı yapıyorum asker yolumu beklemeyi bitirdikden sonra allahın izniyle düğün olucak:)

uyyy daha bir yıl varmış :16: hayırlısıyla dönsünde oda olur :1:

sağol canım ama ben sözlü bile değilim hepsi bir olucak ama oda bu sene sonu diye düşünüyoruz daha askerliği var benimkinin en azından ailesi ile tanıştım

Askerlik bitmeyince zor olur zaten en güzeli bitmesi Allahtan benimki askerliğini yaptıktan sonra tanıştık biz yaşlar kaç kızlar :46:

Back