Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim adetlerimizde kız tarafı kamyonla çeyizi gönderir yada erkek tarafı gelir alır. düşünün kamyonla diyorum çünkü onu şan, şöhret sayarlar kız dolu dolu geldi desinler diye.
belki kimine göre saçma bi adet ama yıllardır böyle olmuş.
peki neden bu kadar kesin konuşuyor ki erkek arkadaşınız? kız almak kolay mı? bence biraz diretin.
Benim yumuşak başlı olmamdan kaynaklanıyor bence haklısın gelenek görenek diye bişey var gücümüz olmasa tamam ama ben herşeyim tam gitmek istiyorum oysa bu merasimlerden hoşlanmıyor zaten o sıkılıyor diye nişanı salonda yapmicaz evde biz bize isteme nişan bir olucak aman sıkılıp kaçamasın diye korkuyorum bende çünkü çevremdeki arkadaşlarımda böyle şeyler çok oldu korkuyorum
bizim adetlerimiz de öyledir herşey kurdelenip süslenir erkek tarafı gelir alır ceyizi ki sende böyle yap böyle olması gerekiyo de. erkekler öyle adetten filan anlamıyo zaten benim nişanlım anlamıyo böyle olması lazım bizimkiler ayıp karşılarlar diyorum mecburen yapıyolar canım. sen al biriktir herşeyini onlar almasa bile kendin yollarsın bi şekilde..
Çok şık iyi günlerde kullan iyikide çizgilisini almışın çok şık bi havası var
peki canım cesaretlendirdin beni :) oh bende artık istediğim herşeyi alabilicem
canımm bende çok severek aldım karaca home 270 tl ye aldım sence nasıl fiyatı 4 yastık 1 pike 1 nevresim 1 çarşaf ve 1 lavanta kesesi var bunu aldığım için yatak örtüsü düşünmüyorum yine almam gerekirmi ya hiç sevmiyorum ben o süslüyatak örülerini
sağoll canım fiyonkluyudu begendim aslında ama herkes bişey söyledi vallahi çok kararsızım hala bi yemek takımı altı üstü ama 1 haftadır hangısi diye düşünüyorum. gidip degiştrmeyi bile düşündüm kararımı vericem bu hafta sonuna kadar:)
mrb kızlar bende yeni katıldım aranıza karacadan yemek takımı aldım..aslında çizgili olanı aldım ama fiyonklusunu da begenmiştim değiştirme ihtimalim var sizce hangisi daha hoş duruyo ??? Fikir verir misiniz ?
Al tabi canım senin elinde sonuçta çeyizine de karışmasın bi zahmet:)
Çok şık takımlar ikiside cnm ama bana sorarsan bu 2 takım arasında çizgili olan derdim.
Zaten en çok sattıkları takım bu çizgililer sanırım :))
Yeni evlenen kimi görsem bu takımı alıyorlar :) Hoş ve şık takım. Mutlulukla kullanman nasip olsun inşallah![]()
aramıza yeni gelenler mi olmuş bakimmmhayırlısı olsun kızlarrr
![]()
evet ben geldimm :))
mrb kızlar bende yeni katıldım aranıza karacadan yemek takımı aldım..aslında çizgili olanı aldım ama fiyonklusunu da begenmiştim değiştirme ihtimalim var sizce hangisi daha hoş duruyo ??? Fikir verir misiniz ?Eki Görüntüle 639590 Eki Görüntüle 639587 Eki Görüntüle 639586 Eki Görüntüle 639589
aminn canım sağol hepimiz aldıklarımızı güzel günlerde kullanalım inşallah.. herkesde o takımı olunca ben de kararsız kaldım hemen aaa sunda da var filan diyolar sinir oldum:)) Biraz daha düşünüp yarın değiştirirsem degiştiricem artık hiç bi yemek takımınıda bakmıcam yokda oda güzelmiş bu da guzelmiş diyerek tammamen kararsız kalıyorum.
![]()
Hoşgeldin ben sohbeti kaçırmışım ama olsunnezaman sözün bakalım.
İnşallah canım.
Canım sen gönlünden geçen takımı al. Sonuçta sen kendi misafirlerine özenle kurduğun masaya koyacaksın.
İnsan aldıktan sonra cidden bakınca diğer modellere ah tüh diyor ama ilk seçtiğin her zaman en içine sinendir
Canım nasılsın![]()
![]()
İnşallah canım.
Canım sen gönlünden geçen takımı al. Sonuçta sen kendi misafirlerine özenle kurduğun masaya koyacaksın.
İnsan aldıktan sonra cidden bakınca diğer modellere ah tüh diyor ama ilk seçtiğin her zaman en içine sinendir
Canım nasılsın![]()
sözlüyüm zaten canım ben evlilik hazırlıgı yapıyorum asker yolumu beklemeyi bitirdikden sonra allahın izniyle düğün olucak:)
sağol canım ama ben sözlü bile değilim hepsi bir olucak ama oda bu sene sonu diye düşünüyoruz daha askerliği var benimkinin en azından ailesi ile tanıştım