• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Aynen öyle canım ben ondan sevdiğimle seçmeye karar verdim en azından ben vazgeçsem bile o beni tutar :1:

uyyy daha bir yıl varmış :16: hayırlısıyla dönsünde oda olur :1:

Askerlik bitmeyince zor olur zaten en güzeli bitmesi Allahtan benimki askerliğini yaptıktan sonra tanıştık biz yaşlar kaç kızlar :46:[/QU

daha yeni gitti inşallah tez vakitte gelsin de ozaman bakıcaz yolumuza.. Benimkisi askere geç gitti baktı okulu bitiremicek artık git bizde evlenelim dedim uzun döneme gitti..:1: benm 24 yaşım canım sizin kaç

Aynen öyle canım ben ondan sevdiğimle seçmeye karar verdim en azından ben vazgeçsem bile o beni tutar :1:

uyyy daha bir yıl varmış :16: hayırlısıyla dönsünde oda olur :1:

Askerlik bitmeyince zor olur zaten en güzeli bitmesi Allahtan benimki askerliğini yaptıktan sonra tanıştık biz yaşlar kaç kızlar :46:[/QU

daha yeni gitti inşallah tez vakitte gelsin de ozaman bakıcaz yolumuza.. Benimkisi askere geç gitti baktı okulu bitiremicek artık git bizde evlenelim dedim uzun döneme gitti..:1: benm 24 yaşım canım sizin kaç

22 tatlım benimde :1:

Askerlik bitmeyince zor olur zaten en güzeli bitmesi Allahtan benimki askerliğini yaptıktan sonra tanıştık biz yaşlar kaç kızlar :46:

Haklısın cnm vezgeçmeeye kalktık mı birşeyden onlarında elleri varsa olayda vazgeçirmiyorlar :))
Bu arada 20 Sayılırım diyelim :)

Son düzenleme:
Maşallah canım çok güzeller Mutlulukla kullanman nasip olsun inşallah :16:

Çok beğendim nevresimli pike takımı canım :16:

Akşamları ben alıcam tabiki canım kaçar mı :1:

Bende geldim canım bu aksam erkenden :32::32:

Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..
Yemek takımlarına gelince çizgili olan daha hoş geldi gözüme :16:
Bende 22 yaşındayım diyerek araya gireyim :3:

Bende geldim canım bu aksam erkenden :32::32:

Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..
Yemek takımlarına gelince çizgili olan daha hoş geldi gözüme :16:
Bende 22 yaşındayım diyerek araya gireyim :3:

Hoş geldin canım iyi oldu geldiğin sohbet ederik :16:
Bizim kızlarda gelse :)

Benden birkaç parça daha :1:

Bornoz takımımız bunu arada paylaşmıştım aslında ama yine koydum toplu olarak :1:

$9.jpg

Taç yorganımız :16:

Eki Görüntüle 639830

Fransız güpürü salon takımımız..gümüşlük almayı düşünmüyorum ama bu takımımıza bayılıyorum..Buna çok benziyor:16:

$10.png

Arkadaşımın hediyesi :16: çok istiyordum bu takımı oda bildigi için ögrencilik zamanında almıştı sagolsun :16:

$17.jpg

Son düzenleme:

Bornoz takımımız bunu arada paylaşmıştım aslında ama yine koydum toplu olarak :1:

Eki Görüntüle 639831

Eki Görüntüle 639830

Fransız güpürü salon takımımız..gümüşlük almayı düşünmüyorum ama bu takımımıza bayılıyorum..Buna çok benziyor:16:

Eki Görüntüle 639832

Arkadaşımın hediyesi :16: çok istiyordum bu takımı oda bildigi için ögrencilik zamanında almıştı sagolsun :16:

Eki Görüntüle 639833

Canım Bornoz Takımını çok beğenmiştim zaten :)
Fransız güpürü Salon takımına ba-yıl-dımmm. Bu tarzı bende çok seviyorum :69:
Mutlulukla evinde ser inşallah.
Güzel Yorganınızın altında aşkınızla birlikte sıcacık uyumanız dileğiyle :))

Canım Bornoz Takımını çok beğenmiştim zaten :)
Fransız güpürü Salon takımına ba-yıl-dımmm. Bu tarzı bende çok seviyorum :69:
Mutlulukla evinde ser inşallah.
Güzel Yorganınızın altında aşkınızla birlikte sıcacık uyumanız dileğiyle :))

Okul başlayınca bende akşamcı olacağım :))

Amin canım hepimiz mutlulukla kullanırız inşalah:16:
Gel canım gel zaten akşamları nöbetçiyiz biz senle :1:

Edacımm hepsi çok çok güzel, mutlu günlerde kullanın inşallah canımm:16::16:

kızlar ya bende bu english home yorganlardan almak ıstedım ama kuması polyester dıyo terletırmıkı bılemedım kullanan varmı etrafınızda sızın rahatmıymıs cok kararsızım fıyatıda cok ıyı kacırmak ıstemıyorum o yuzden

Eki Görüntüle 639831

Eki Görüntüle 639830

Eki Görüntüle 639832

Eki Görüntüle 639833

Edacım hayırlı olsun, ben de fransız danteline bayılıyorum. Çok kibar duruyo, güle güle kullan.

Bu arada en büyüğünüz ben miyim acaba kızlaarr?? Ben temmuzda 26 olacağım :(

Edacım hayırlı olsun, ben de fransız danteline bayılıyorum. Çok kibar duruyo, güle güle kullan.

Bu arada en büyüğünüz ben miyim acaba kızlaarr?? Ben temmuzda 26 olacağım :(

canım günaydınnnn

bu salon takımını kaça aldın bende ceyizimde bi takım bulunsun istiyorum..

Kızlar kateaspenlerim geldi gayet güzeller bayıldım :46: cok küçük değiller normal büyüklükteler :16:

Kızlar kateaspenlerim geldi gayet güzeller bayıldım :46: cok küçük değiller normal büyüklükteler :16:

canim resimlerini cekip koyarmisin bende aldim coooookkk merak ediyorum boyutlarini falan elinde cekersen anlarim moralim bozuldu sanki biraz cok kucuk dediler

Back