How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Bende iki taraftan yazdım canım :)
Kıyamam ya havalar gene tam hastalık havası oldu dikkat et kendine lütfen.
Bitçi çayı yap canım iyi gelir :16:

İçiyorum bir şeyler :)

diğer topikten devam edelim de burda çeyizlerin arasında kalmasın mevzular :)

ben geldiiiimm...
gizemcimmm çok geçmiş olsun canım... sıkma canını hiç şimdiden, önemli bir şey yoktur inşallah.. romatizma filan da çok sorun değil tatlım, ben yıllardır çekiyorum o ağrıları, hatta huzursuz bacak sendromu da var bende, ama çok şükür insanın hiçbir şeyine engel olmuyor, çaresiz dert değil çok şükür.. dikkat etmek gerekiyor sadece biraz...

ebisimm kırgınlığın sürüyor mu hala? :( aman hasta olma sen de sakın, dikkat et kendine, bize lazımsın ;)

İçiyorum bir şeyler :)

diğer topikten devam edelim de burda çeyizlerin arasında kalmasın mevzular :)

Tamam canım:34: Diğer topikteyim :)

ben geldiiiimm...
gizemcimmm çok geçmiş olsun canım... sıkma canını hiç şimdiden, önemli bir şey yoktur inşallah.. romatizma filan da çok sorun değil tatlım, ben yıllardır çekiyorum o ağrıları, hatta huzursuz bacak sendromu da var bende, ama çok şükür insanın hiçbir şeyine engel olmuyor, çaresiz dert değil çok şükür.. dikkat etmek gerekiyor sadece biraz...

ebisimm kırgınlığın sürüyor mu hala? :( aman hasta olma sen de sakın, dikkat et kendine, bize lazımsın ;)

Hoş geldin canım.
Çok teşekkür ediyorum. İnşallah canım. Çok geçmiş olsun canım sanada.
Sende de mi romatizma var :(
Canım diğer topiğe gel istersen oraya geçiyoruz :16:

Aminn canım sağolasın.
2-3 yıldır çok ağrılarım vardı ellerimde yağmur başlamadan delirten.
Korkudan test yaptıramadım romatizma diye.
Bugün 4 tane ayrı kağıt test verdi kan.
3 ü çıkmış diğeri 1 haftada falan çıkarmış internetten bakıyorum.
Ve sonuçlara göre Romatizma hastası olma ihtimalim çok yüksek.
Asıl sonuçlar çıkmayan testten gelicek ama Romatizma değerim tavan :14:
İltihabı ise en yükseği biraz geçik :(
Ağrılar kesin bu değerlerden ama olup olmadığım kesin değil.
Allah'ım beterinden saklasın ama inşallah yoktur ve bu ağrıları geçirecek bir ilaç verirler.
Gizemimm kıyamam sana, üzme kendini lütfen.
Çok geçmiş olsun canım benimm bak daha kesin sonuçlar çıkmamış bile, Allah beterinden korusun, dermansız dert şifasız hastalık vermesin kuzumm bunun da var bir çaresi sıkma canını sen her şeyin başı moral biliyorsun. Hem sen takma kafana bunları canım benimm eniştemle geçiriceğiniz güzel günleri düşün, çeyizlere tam gaz devamm. :16:
Çok çok iyi olucaksın canım arkadaşımm üzme kendini sakın, e mi? :54::16::16:

Gizemimm kıyamam sana, üzme kendini lütfen.
Çok geçmiş olsun canım benimm bak daha kesin sonuçlar çıkmamış bile, Allah beterinden korusun, dermansız dert şifasız hastalık vermesin kuzumm bunun da var bir çaresi sıkma canını sen her şeyin başı moral biliyorsun. Hem sen takma kafana bunları canım benimm eniştemle geçiriceğiniz güzel günleri düşün, çeyizlere tam gaz devamm. :16:
Çok çok iyi olucaksın canım arkadaşımm üzme kendini sakın, e mi? :54::16::16:

Canımm benim. Çok sağolasın çok teşekkür ederim.
Moralim bugün inan daha iyi :) Mesajda da yazzdım zaten :)
Amin canım Allah'ım şifasız hastalık vermesin.
Hep derim herşeyde en başta sağlık.
Tekrar çok teşekkür ederim canım :16:
Bende seni merak ediyordum görünmedin 2 gündür.
İyisin demi :16: :54:

Canımm benim. Çok sağolasın çok teşekkür ederim.
Moralim bugün inan daha iyi :) Mesajda da yazzdım zaten :)
Amin canım Allah'ım şifasız hastalık vermesin.
Hep derim herşeyde en başta sağlık.
Tekrar çok teşekkür ederim canım :16:
Bende seni merak ediyordum görünmedin 2 gündür.
İyisin demi :16: :54:

Moralini hep yüksek tut canımm, haklısın canım Allah kimseyi sağlığından etmesin, her şeyin başı o.
İyiyim canımm pek fırsat bulamıyorum nete girmek için, fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum canımm. :16:

Moralini hep yüksek tut canımm, haklısın canım Allah kimseyi sağlığından etmesin, her şeyin başı o.
İyiyim canımm pek fırsat bulamıyorum nete girmek için, fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum canımm. :16:

Canımmmmm :16:
Teşekkür ederimmm :16:
Kocaman öpüldün. :16: :54:

Canım çok beğendim. Türkiye'den mi aldın, yoksa kendi sitesinden mi getirttin? Ne kadar shipping ödedin? Çok mu soru sorum, kusura bakma nolur[/QUO

askolsun canım ne kusuru bonbonmarketten aldım türkiyeden yani bakabilirsin istersen bonbonmarket bu site tatlım bende bayıla bayıla aldım :54:

valla garip garip sitelerden alışveriş yapıyorsun şaşıyorum :1: çok korkarım ben çokkk ama çok güzeller yaaa :1:

Son düzenleme:
Canım çok beğendim. Türkiye'den mi aldın, yoksa kendi sitesinden mi getirttin? Ne kadar shipping ödedin? Çok mu soru sorum, kusura bakma nolur[/QUO

askolsun canım ne kusuru bonbonmarketten aldım türkiyeden yani bakabilirsin istersen bonbonmarket bu site tatlım bende bayıla bayıla aldım :54:

Ay daha neler neler varmış meğerse :)

valla garip garip sitelerden alışveriş yapıyorsun şaşıyorum :1: çok korkarım ben çokkk ama çok güzeller yaaa :1:

Sura ben detaylı inceledim. Kate Aspen'in onayladığı bir siteymiş. Türkiye ayağı diyebiliriz. Gayet güvenilir duruyor. Önümüzdeki ay da ben alacağım sanırım :)

canım şansmı bilmiorum ama hiç sorun yaşamadım zaten alışverişlerimi sanal kart ile yapıorum bu yüzdende rahatım bikere kırık geldi sadece ürünüm onunda iadesini hemen yaptılar zaten bu siteyide 2 arkadastan duymustum ve dayanamadım yaptım :54:

Kızlar yeni çeyizleriniz çok güzell :16:
Nasılsınız bakalım geç giriyorum bir kaç gündür siz gitmiş oluyorsunuz :31:
Periimde yok :31:

Back