How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

tatlım kusura bakma geç oldu biraz cevabım.. o ara toplantıya girdik, sonrasında da yemek filan, ancak girebildim...
çok süslülerden değil tatlım sade olanlardan, saten değil bir de.. şart değil ama olsa şık olur gibi geliyor bana, bir de pamuklu olduğu için kullanılabilir yani, sadece göstermelik değil..

kız yatak örtülerini demiyorum, öyle gelin gibi olanlardan ben de nefret ediyorum :)) süs olsun diye dünyanın parası veriliyor... nevresim setlerini diyorum ben.. ama pamuklulardan...

bak bunlar mesela hoşuma gidiyor.. çok pahalı ama en azından kullanılabilir bir şey...

Eki Görüntüle 636032 Eki Görüntüle 636049

Ay bunlar çok şık duruyooorrr :16::16:
Hem pikesi hem nevresimi var anladığım kadarıyla, nerde bulunur fiyatı nedir bunların?

Ay bunlar çok şık duruyooorrr :16::16:
Hem pikesi hem nevresimi var anladığım kadarıyla, nerde bulunur fiyatı nedir bunların?

diii mii diii miiii.... çok şıklar.. bunların markası gelin home tatlım.. taç'ta da var bunlar gibi ama gelin home'da çeşit daha çok... fiyatlar da 500 civarı genellikle.. 600-700 e çıkanlar da var arada tabi.. (pike ve nevresim birlikte olanlar böyle, tek nevresim takımı olanlar da 300 civarıydı sanırım..)

bu arada taç'ın setinin içinde yanlış hatırlamıyorsam hamam seti de vardı..

baktım şimdi doğru hatırlıyormuşum..:46: taç'ta hamam seti de var...

bu arada taç'ın sitesinde bu setin fiyatı 485 tl.. ben bir ara hani kızılayda onur çarşısı var ya, orada bir çeyiz mağazasında 350 tl ye inmişti bunlar, kampanya vardı...(4-5 ay önceydi galiba) ama daha çok erken diye almadım..

taç evlilik seti

ama gelin home dakiler daha narin duruyor sanki...

Gelincikler merhaba:16:
Bugün dışarı çıktığımda denk gelip aldığım ufacık tefecik çeyizlerimi paylaşayım sizinle:37::1:

Kaselerimiz :))

Reçelliğimiz (Benimkinde kırmızı puantiyeler var ama aynısını bulamadım nette) :)

Hazneli sarımsak rendemiz :)
Fotolar alıntıdır.

Bugün dışarı çıktığımda denk gelip aldığım ufacık tefecik çeyizlerimi paylaşayım sizinle:37::1:

Reçelliğimiz (Benimkinde kırmızı puantiyeler var ama aynısını bulamadım nette) :)

Fotolar alıntıdır.

Simgecim hayırlı olsun canım, güle güle kullan kocişinle :) Reçellik çok zarif duruyor, bayıldım:16:

Envymecim çok pahalıymış yaa, aslında Onur çarşısı gibi yerlerde daha uyguna bulunabilir gerçekten, araştırmak lazım...

Simgecim hayırlı olsun canım, güle güle kullan kocişinle :) Reçellik çok zarif duruyor, bayıldım:16:

Envymecim çok pahalıymış yaa, aslında Onur çarşısı gibi yerlerde daha uyguna bulunabilir gerçekten, araştırmak lazım...
Canımm çok teşekkür ederimm, inşallah hepimiz çeyizlerimizi kocişlerimizle mutlu,sağlıklı günlerimizde kullanırız.:16:

Canım öncelikle k.bakma nolur telefon caldı sevdigim aradı cevap yazamadım sana :26:
İnşallah kablo işide çözülür canım insan int yavaş olunca sinir oluyor biliyorum :31:
Anlıyorum canım buna şükür çevrede çogu kız kıyafet gezme vs harcıyor bak biz 2014-2015 gelinleri öylemi tebrikler bize :46:
İnşallah canım zaten zaman yaklassın herşey daha çok hızlanacak Rabbimin izniyle..
Çok sağol canım benim yaaaa :54:İnşallah seninde her aldıgın çeyiz çok içene siner :54:
Dimi ya çok tatlı o kaseler :1: kibar kibar sende al kız :1:
İyi yapmışsın canım iyice içinize sinen olsun :16:
Hayırdır canım geçmiş olsun kendin için mi gidiyorsun ?
Tamam canım yarın görüşürüz öpüyorum seni :54:

Olsun canım önemli değil.
İnşallah tüm eşyalarımızı mutlulukla kullanacağız bunna inanıyorum.
Evet cnm kendim için gittim. . .

Günaydın kızlar :) Gizemcim ve Edacım size bundan sonra gece kuşları demeye karar verdim :)) Ne güzel de sohbet etmişsiniz öylee, ben o saatte uyanık olsam işe hayatta gelemem sanırım:34:

Edoşum o kaselerden hepimizin evinde var sanırım. Annem ben küçükken yumurta yediriridi bana onlarda :) ben de çok severim yani :))

Sorma canım sabah aşkım beni uyandırmak için neler çekti telefon elimde uyuyup kalıyorum :26::1:
Evet canım çogu evde var eskilerin kasesi :1: ama çok seviyorum ne yapıyım :26:

Günaydın tatlımm.. Nasılsın görüşmeyeli? :)
İhtiyacın varsa English Home a kesinlikle bak canım..oranın yorganlarına bakmadım hiç, nasıllar bilmiyorum ama baya düşmüş fiyatlar...
Benim artık daha yorgan almama gerek yok sanırım. 2 çift kişilik, 1 king size, 1 de tek kişilik oldu.. Uyku seti alırım bir tane çift kişilik.. Bir de her ne kadar ben istemiyorum diye çırpınsam da annem kesin 2 tane de yün yorgan yaptıracak gibi.. Evi daha fazla yatak yorganla doldurmayayım :))
Zaten nevresimlerim bir sürü olmasına rağmen hala gözüm hep nevresimlerde.. Annem dalga geçiyor artık nevresime doyamadın diye... :D Ama çoook güzeller yaaa.. Özellikle Sarevinkiler çok hoşuma gidiyor.. Bir tane gözüme kestirdim, önümüzdeki ay alırım belki :1:

bu işteee :) renklerine bayıldım..capcanlı :))
Eki Görüntüle 635540

baya yorganın olmuş canım :1: benim henüz 1 adet ben 1 tane daha alıcam baska almam zaten annelerde yapar ikimizinde yeter :1: yetmeyen misafire battaniye örterim :1:
nevresim takımı çok cici canım :16:

Fotolar alıntıdır.

ooo çok güzeller canım güle güle kullanırsın sevdiginle inşallah :16: reçelliginizi görmüştüm çok şekerdi :16:

Olsun canım önemli değil.
İnşallah tüm eşyalarımızı mutlulukla kullanacağız bunna inanıyorum.
Evet cnm kendim için gittim. . .

İnşallah canımmm :16:
İyi olmadın mı canım neyin varrr :50:
yeni aldıklarım kızlar dua edin sağlam gelsinler :16:

çok güzeller canım kaşıklar ne kadar :27: ahh ahh böyle şeyleri internet dışında bulamıyorum çok fazla :31:

Canım çok güzelmiş Hepsi Gerçekten.
Güle güle kullan inşallah.

serysery Cnm senin aldıklarında çok güzelmiş sağsalim ulaşır inşallah eline.
Güle güle kullan :16:

İnşallah canımmm :16:
İyi olmadın mı canım neyin varrr :50:

çok güzeller canım kaşıklar ne kadar :27: ahh ahh böyle şeyleri internet dışında bulamıyorum çok fazla :31:

Oldum canım olmasınada sonuçlardan korkuyorum.
4Te 3 ü açıklandı Moralman olarak kötüyüm ::50:

Canım benim yaaa :50: o sonuçlar nasıl ki :50: ne için yaptın bu testleri..Rabbimin izniyle inşallah temiz çıkar sonuçlar :50:

Aminn canım sağolasın.
2-3 yıldır çok ağrılarım vardı ellerimde yağmur başlamadan delirten.
Korkudan test yaptıramadım romatizma diye.
Bugün 4 tane ayrı kağıt test verdi kan.
3 ü çıkmış diğeri 1 haftada falan çıkarmış internetten bakıyorum.
Ve sonuçlara göre Romatizma hastası olma ihtimalim çok yüksek.
Asıl sonuçlar çıkmayan testten gelicek ama Romatizma değerim tavan :14:
İltihabı ise en yükseği biraz geçik :(
Ağrılar kesin bu değerlerden ama olup olmadığım kesin değil.
Allah'ım beterinden saklasın ama inşallah yoktur ve bu ağrıları geçirecek bir ilaç verirler.

Aminn canım sağolasın.
Allah'ım beterinden saklasın ama inşallah yoktur ve bu ağrıları geçirecek bir ilaç verirler.

Canım çok araştırma istersen doktoru bekle insan daha kötü oluyor internette okudukca..
İnşallah son test temiz çıkar..Rabbim şifa verir canım..şuan çok düşünmemeye çalış daha kötü olursun..inşallah iyidir öyle düşün lütfenn :50:

Aminn canım sağolasın.

Geçmiş olsun tatlım Allah yardımcın olsun Her derdin bir dermanı vardır sıkma canını.. :14:

Back