• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Ben yine duramadım kızlar baktım kimse yok yine ekledim canım sıkılıyor hemen gelin :1:
Babamın aldığı nescafe-çay fincanlarımız :16:

$cam (1).jpg

Çocukluğumdan beri en çok sevdigim kase budur 2 takım aldım 12 adet kasemiz oldu :1:
$cam (1).jpg
Bunları günlük kahvaltılık için aldım 6 adet kahvaltılık kaselerimiz :16:

Eki Görüntüle 635390

Tereyağlımız :16:

Eki Görüntüle 635395
Borcamlarımız :32:
$cam (4).jpg $cam (2)hnj.jpg

Salata tabaklarımız 2 şer tane :16:
Eki Görüntüle 635399 $ıo.jpg

Buda arkadaşımın hediyesi günlük su takımımız

$uhjhjhık.jpg

İyi akşamlar canım sohbet topiğinde de yetişebildin mi demişsin burdan cevap yazayım yetiştim canım :))
Güzel Geçti :nazar: Bilgisayarıma format attı sağolsun :))
Sizinde güzel geçmiştir umarım :16:
Felix Çaycımızı aldık siparişi verilmişti. Fotosunu koymuştuk güzel bir gündü :)

Çok sevindim canım çok şükür bizimde güzel geçti ama hızlı geçti :31:
Artık hızlı bir pc var yani :1:
Ohh canım güzel günlerde kullanırsınız inşallah :16:

Ben yine duramadım kızlar baktım kimse yok yine ekledim canım sıkılıyor hemen gelin :1:
[/ATTACH]

Canım maşallah valla diyorum bitirdin sen bitirdin Maşallah :))
Herşeyin ayrı güzel kahvaltılık kaselerinede bayıldım :16:
En gerekli en ufak şeyleri bitiriyorsun canım :nazar:
Önemli olan bu bence. İncik cıncık en fazla harcıyor

Canım maşallah valla diyorum bitirdin sen bitirdin Maşallah :))
Herşeyin ayrı güzel kahvaltılık kaselerinede bayıldım :16:
En gerekli en ufak şeyleri bitiriyorsun canım :nazar:
Önemli olan bu bence. İncik cıncık en fazla harcıyor

Ayy canım benim senin bu sözlerin ben ayrı bir mutlu ediyor sağolasın :16:
Yok kız valla bitmiyor onlarca eksik var :1: ben çok para harcamam biriktirip biriktirip alıyorum :1:
Senin de baya bir çeyizin var canım hele ki sen elektirikli ev aletlerini bitirdin :nazar::46:
Ben onları alsam koyacak yer bilem yok :1::1:
Bu arada sen karacanın günlük yemek takımına bakıyordun bir ara dogru hatırladım dimi canım ne oldu fikrin ne

Çok sevindim canım çok şükür bizimde güzel geçti ama hızlı geçti :31:
Artık hızlı bir pc var yani :1:
Ohh canım güzel günlerde kullanırsınız inşallah :16:

Ayy canım benim senin bu sözlerin ben ayrı bir mutlu ediyor sağolasın :16:
Yok kız valla bitmiyor onlarca eksik var :1: ben çok para harcamam biriktirip biriktirip alıyorum :1:
Senin de baya bir çeyizin var canım hele ki sen elektirikli ev aletlerini bitirdin :nazar::46:
Ben onları alsam koyacak yer bilem yok :1::1:
Bu arada sen karacanın günlük yemek takımına bakıyordun bir ara dogru hatırladım dimi canım ne oldu fikrin ne

evet canım çok güzel ürünleri var bende seviyorum :16:

Gününüzün güzel geçtiğine çok sevindim canı. Pc hızlı artık evet ama Nette sorun var :50:
Kablo çekmemiz gerek onun için bir abi kablo getiricek onu bekliyoruz o yüzden geç yazıyorum kusura bakma canım
Bende hep paramı tutmaya çalışırım ama işte bir şekilde gidiyor.
Birde öğrenci bütçesi bellidir zaten :)
Saolasın canım benim böyle böyle çoğalıcak inşallah ev tamamlanacak :)
Ama çok ciddiyim Kocaman Maşallah diyerek herşeyini özenle seçtiğin belli gerçekten.
En sevdiğim dediğin kaseleri bende çok severim bizde de var :9:
Doğru hatırladın canım almamaya karar verdim. Son zamanlarda daha içimize sinen bir takım olsun dedim.
Bizimkinin pek içine sinmedide :)

Canımm ben ayıp olmazsa çıksam.
Yarın hastaneye gidiyorum 5 te kalkmam gerek...
Ben Nüfus tu oydu buydu hazırla yat diyeseye 12 yi bulurum
Çok öpüyorum kendine dikkat et olur mu. :16:
Bugünlük affola yarın acısını çıkartırız :16:

Gününüzün güzel geçtiğine çok sevindim canı. Pc hızlı artık evet ama Nette sorun var :50:
Kablo çekmemiz gerek onun için bir abi kablo getiricek onu bekliyoruz o yüzden geç yazıyorum kusura bakma canım
Bende hep paramı tutmaya çalışırım ama işte bir şekilde gidiyor.
Birde öğrenci bütçesi bellidir zaten :)
Saolasın canım benim böyle böyle çoğalıcak inşallah ev tamamlanacak :)
Ama çok ciddiyim Kocaman Maşallah diyerek herşeyini özenle seçtiğin belli gerçekten.
En sevdiğim dediğin kaseleri bende çok severim bizde de var :9:
Doğru hatırladın canım almamaya karar verdim. Son zamanlarda daha içimize sinen bir takım olsun dedim.
Bizimkinin pek içine sinmedide :)

Canımm ben ayıp olmazsa çıksam.
Yarın hastaneye gidiyorum 5 te kalkmam gerek...
Ben Nüfus tu oydu buydu hazırla yat diyeseye 12 yi bulurum
Çok öpüyorum kendine dikkat et olur mu. :16:
Bugünlük affola yarın acısını çıkartırız :16:

Canım öncelikle k.bakma nolur telefon caldı sevdigim aradı cevap yazamadım sana :26:
İnşallah kablo işide çözülür canım insan int yavaş olunca sinir oluyor biliyorum :31:
Anlıyorum canım buna şükür çevrede çogu kız kıyafet gezme vs harcıyor bak biz 2014-2015 gelinleri öylemi tebrikler bize :46:
İnşallah canım zaten zaman yaklassın herşey daha çok hızlanacak Rabbimin izniyle..
Çok sağol canım benim yaaaa :54:İnşallah seninde her aldıgın çeyiz çok içene siner :54:
Dimi ya çok tatlı o kaseler :1: kibar kibar sende al kız :1:
İyi yapmışsın canım iyice içinize sinen olsun :16:
Hayırdır canım geçmiş olsun kendin için mi gidiyorsun ?
Tamam canım yarın görüşürüz öpüyorum seni :54:

Günaydın kızlar :) Gizemcim ve Edacım size bundan sonra gece kuşları demeye karar verdim :)) Ne güzel de sohbet etmişsiniz öylee, ben o saatte uyanık olsam işe hayatta gelemem sanırım:34:

selam kızlar.. dün ve bugün aldıklarım :)

sarev xl mikrofiber yorgan 67 tl..( nevresimlerimin bir kısmı king size olduğu için normal çift kişilik yorganlarım küçük geliyordu, %25 indirime denk gelmişken alayım dedim)

Eki Görüntüle 634846

Tefal ızgara tavası... ykm indiriminden 44 tl.. (benimki liberty's serisinden ama onun tavasının resmini bulamadığımdan comfort touch ı koydum.. sapı dışında aynı gibi :))

Eki Görüntüle 634848

Canımcım güle güle kullan. Benim de yorganlarım eksik. English Home'da da indirim varmış. İkisine de bakmak lazım. Tavana da bayıldım. Izgara için ayrı tava kesinlikle şart..

Eki Görüntüle 635392

Çocukluğumdan beri en çok sevdigim kase budur 2 takım aldım 12 adet kasemiz oldu :1:
Eki Görüntüle 635391
Bunları günlük kahvaltılık için aldım 6 adet kahvaltılık kaselerimiz :16:

Eki Görüntüle 635390

Tereyağlımız :16:

Eki Görüntüle 635395
Borcamlarımız :32:
Eki Görüntüle 635394 Eki Görüntüle 635393

Salata tabaklarımız 2 şer tane :16:
Eki Görüntüle 635399 Eki Görüntüle 635396

Buda arkadaşımın hediyesi günlük su takımımız

Eki Görüntüle 635398

Edoşum o kaselerden hepimizin evinde var sanırım. Annem ben küçükken yumurta yediriridi bana onlarda :) ben de çok severim yani :))

Günaydın kızlar :) Gizemcim ve Edacım size bundan sonra gece kuşları demeye karar verdim :)) Ne güzel de sohbet etmişsiniz öylee, ben o saatte uyanık olsam işe hayatta gelemem sanırım:34:

Canımcım güle güle kullan. Benim de yorganlarım eksik. English Home'da da indirim varmış. İkisine de bakmak lazım. Tavana da bayıldım. Izgara için ayrı tava kesinlikle şart..

Edoşum o kaselerden hepimizin evinde var sanırım. Annem ben küçükken yumurta yediriridi bana onlarda :) ben de çok severim yani :))

Günaydın tatlımm.. Nasılsın görüşmeyeli? :)
İhtiyacın varsa English Home a kesinlikle bak canım..oranın yorganlarına bakmadım hiç, nasıllar bilmiyorum ama baya düşmüş fiyatlar...
Benim artık daha yorgan almama gerek yok sanırım. 2 çift kişilik, 1 king size, 1 de tek kişilik oldu.. Uyku seti alırım bir tane çift kişilik.. Bir de her ne kadar ben istemiyorum diye çırpınsam da annem kesin 2 tane de yün yorgan yaptıracak gibi.. Evi daha fazla yatak yorganla doldurmayayım :))
Zaten nevresimlerim bir sürü olmasına rağmen hala gözüm hep nevresimlerde.. Annem dalga geçiyor artık nevresime doyamadın diye... :D Ama çoook güzeller yaaa.. Özellikle Sarevinkiler çok hoşuma gidiyor.. Bir tane gözüme kestirdim, önümüzdeki ay alırım belki :1:

bu işteee :) renklerine bayıldım..capcanlı :))
$0004603.jpg

Günaydın tatlımm.. Nasılsın görüşmeyeli? :)
İhtiyacın varsa English Home a kesinlikle bak canım..oranın yorganlarına bakmadım hiç, nasıllar bilmiyorum ama baya düşmüş fiyatlar...
Benim artık daha yorgan almama gerek yok sanırım. 2 çift kişilik, 1 king size, 1 de tek kişilik oldu.. Uyku seti alırım bir tane çift kişilik.. Bir de her ne kadar ben istemiyorum diye çırpınsam da annem kesin 2 tane de yün yorgan yaptıracak gibi.. Evi daha fazla yatak yorganla doldurmayayım :))
Zaten nevresimlerim bir sürü olmasına rağmen hala gözüm hep nevresimlerde.. Annem dalga geçiyor artık nevresime doyamadın diye... :D Ama çoook güzeller yaaa.. Özellikle Sarevinkiler çok hoşuma gidiyor.. Bir tane gözüme kestirdim, önümüzdeki ay alırım belki :1:

bu işteee :) renklerine bayıldım..capcanlı :))
Eki Görüntüle 635540

Sanırım nezle olucam kuzucum yaa, biraz halsizlik var üstümde, üşüyorum devamlı. Sen nasılsın?

Nevresime ben de doyamıyorum. Renkleri, desenleri çok cezbediyor beni. Benim annem bana 3 takım nevresim dikmişti. 4 takım da hediye gelen var. Ama gözüm hala nevresimlerde :) Ama yorgan ihtiyacım var. Yün yörgan konusunda ben annemi ikna ettim. ama son dakika yaptırıp araya sıkıştırabilir tabi, malum annelerimiz işini bilir :)

Sanırım nezle olucam kuzucum yaa, biraz halsizlik var üstümde, üşüyorum devamlı. Sen nasılsın?

Nevresime ben de doyamıyorum. Renkleri, desenleri çok cezbediyor beni. Benim annem bana 3 takım nevresim dikmişti. 4 takım da hediye gelen var. Ama gözüm hala nevresimlerde :) Ama yorgan ihtiyacım var. Yün yörgan konusunda ben annemi ikna ettim. ama son dakika yaptırıp araya sıkıştırabilir tabi, malum annelerimiz işini bilir :)

Kıyamam ya, dikkat et kendine, çok geçmiş olsun.. Bitki çayı filan iç bol limonlu hemen engellesin nezleyi.. ;)
Di mi ya, rengarenk görünce insan dayanamıyor nevresimlere... Benim de şimdiden 9 tane ÇK, 1 tane TK nevresim var.. 1 tane hediye gelen tek kişilik dantelli var.. 1 tane de danteli yapılmış ama daha nevresimi dikilmemiş ÇK olacak olan var.. baya varmış cidden dursam iyi olacak artık... :D:D ama duramıyorumm :)
(Dantellileri sevmesem de her ne kadar, annelere göre çeyizin olmazsa olmazlarından işte)
Anneler gerçekten işini iyi biliyor.. Kaşla göz arasında araya sıkıştırıveriyorlar istemediklerimizi de..

Kıyamam ya, dikkat et kendine, çok geçmiş olsun.. Bitki çayı filan iç bol limonlu hemen engellesin nezleyi.. ;)
Di mi ya, rengarenk görünce insan dayanamıyor nevresimlere... Benim de şimdiden 9 tane ÇK, 1 tane TK nevresim var.. 1 tane hediye gelen tek kişilik dantelli var.. 1 tane de danteli yapılmış ama daha nevresimi dikilmemiş ÇK olacak olan var.. baya varmış cidden dursam iyi olacak artık... :D:D ama duramıyorumm :)
(Dantellileri sevmesem de her ne kadar, annelere göre çeyizin olmazsa olmazlarından işte)
Anneler gerçekten işini iyi biliyor.. Kaşla göz arasında araya sıkıştırıveriyorlar istemediklerimizi de..

İçiyorum içiyorum :)

Benim tek kişiliğim yok bak, onu unutmuşum. Pike durumun nasıl? sence kaç takım olmalı tatlım? Bence çok fazla pike takımına gerek yok, Ankara dediğin yerde zaten yaz kaç ay? Ben toplasan iki-üç ay kullanıyorumdur pike, onun dışında hep yorgan..

İçiyorum içiyorum :)

Benim tek kişiliğim yok bak, onu unutmuşum. Pike durumun nasıl? sence kaç takım olmalı tatlım? Bence çok fazla pike takımına gerek yok, Ankara dediğin yerde zaten yaz kaç ay? Ben toplasan iki-üç ay kullanıyorumdur pike, onun dışında hep yorgan..

Aferin o zaman sanaaa :46:
pikem henüz yok hiç..daha almadım kuzum.. ama sanırım 1 tek bir çift kişilik alırım, ya da 2 tane çift kişilik.. dediğin gibi çok da kullanmadığım için pek düşünmedim pikeyi açıkçası...
tek kişilk 1 tane var işte benim de o da bulunsun diye.. çok kullanılmıyor zaten, gelen misafire de genelde hep çift kişilik çıkarılıyor.. :)
bir de daha şu gelin setlerinden var alınacak.. pikeli nevresimli gipürlü setler var ya.. aldın mı sen onlardan?

Aferin o zaman sanaaa :46:
pikem henüz yok hiç..daha almadım kuzum.. ama sanırım 1 tek bir çift kişilik alırım, ya da 2 tane çift kişilik.. dediğin gibi çok da kullanmadığım için pek düşünmedim pikeyi açıkçası...
tek kişilk 1 tane var işte benim de o da bulunsun diye.. çok kullanılmıyor zaten, gelen misafire de genelde hep çift kişilik çıkarılıyor.. :)
bir de daha şu gelin setlerinden var alınacak.. pikeli nevresimli gipürlü setler var ya.. aldın mı sen onlardan?

Almadım tatlım, ama onlar bana çok süslü geliyor yahuu. almasak olmaz mı?

Ben resmen nefret ediyorum onlardan :1: Almayı düşünmüyorum onun yerine şık ama kendiminde kullanacağı bir yatak örtüsü alacağım işlemeli olanlardan en azından aldığıma değer. birde ucuzda değiller hadi çeyiz serilirken al dursun diyecek kadar :1:

kızlaar karaca home tuğçe nevresim ve pike setini cok begendım sizce nasıl o süslü gelin setlerini sevmiyorum yatak örtüsü falan almayacagım öyle birtek bunu alsam olurmu sizce hem şık hem sade annem yoksa diğer yatak örtülerinden alcak zorla :62: illa bitane özel gününe olsun diyo etiket fiyatı 299 tl ama indirimli ne kadar olacak onu bilmiyorum tekrar yazarım fikirleriniz çok önemli benim için :16:

Eklentiler

• $tugcekrem-218x290.jpg
    $tugcekrem-218x290.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 69

tatlım kusura bakma geç oldu biraz cevabım.. o ara toplantıya girdik, sonrasında da yemek filan, ancak girebildim...
çok süslülerden değil tatlım sade olanlardan, saten değil bir de.. şart değil ama olsa şık olur gibi geliyor bana, bir de pamuklu olduğu için kullanılabilir yani, sadece göstermelik değil..

Ben resmen nefret ediyorum onlardan :1: Almayı düşünmüyorum onun yerine şık ama kendiminde kullanacağı bir yatak örtüsü alacağım işlemeli olanlardan en azından aldığıma değer. birde ucuzda değiller hadi çeyiz serilirken al dursun diyecek kadar :1:

kız yatak örtülerini demiyorum, öyle gelin gibi olanlardan ben de nefret ediyorum :)) süs olsun diye dünyanın parası veriliyor... nevresim setlerini diyorum ben.. ama pamuklulardan...

bak bunlar mesela hoşuma gidiyor.. çok pahalı ama en azından kullanılabilir bir şey...

$merve_nevresim_pike_takimi_set.jpg $bahar_nevresim_pike_takimi_set.jpg

Back