2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Ay bunlar çok şık duruyooorrr
Hem pikesi hem nevresimi var anladığım kadarıyla, nerde bulunur fiyatı nedir bunların?

Ay bunlar çok şık duruyooorrr
Hem pikesi hem nevresimi var anladığım kadarıyla, nerde bulunur fiyatı nedir bunların?

diii mii diii miiii.... çok şıklar.. bunların markası gelin home tatlım.. taç'ta da var bunlar gibi ama gelin home'da çeşit daha çok... fiyatlar da 500 civarı genellikle.. 600-700 e çıkanlar da var arada tabi.. (pike ve nevresim birlikte olanlar böyle, tek nevresim takımı olanlar da 300 civarıydı sanırım..)

bu arada taç'ın setinin içinde yanlış hatırlamıyorsam hamam seti de vardı..

baktım şimdi doğru hatırlıyormuşum.. taç'ta hamam seti de var...

bu arada taç'ın sitesinde bu setin fiyatı 485 tl.. ben bir ara hani kızılayda onur çarşısı var ya, orada bir çeyiz mağazasında 350 tl ye inmişti bunlar, kampanya vardı...(4-5 ay önceydi galiba) ama daha çok erken diye almadım..

taç evlilik seti

ama gelin home dakiler daha narin duruyor sanki...

Gelincikler merhaba
Bugün dışarı çıktığımda denk gelip aldığım ufacık tefecik çeyizlerimi paylaşayım sizinle

Kaselerimiz :))

Reçelliğimiz (Benimkinde kırmızı puantiyeler var ama aynısını bulamadım nette) :)

Hazneli sarımsak rendemiz :)
Fotolar alıntıdır.

Simgecim hayırlı olsun canım, güle güle kullan kocişinle :) Reçellik çok zarif duruyor, bayıldım

Envymecim çok pahalıymış yaa, aslında Onur çarşısı gibi yerlerde daha uyguna bulunabilir gerçekten, araştırmak lazım...

Canımm çok teşekkür ederimm, inşallah hepimiz çeyizlerimizi kocişlerimizle mutlu,sağlıklı günlerimizde kullanırız.

Olsun canım önemli değil.
İnşallah tüm eşyalarımızı mutlulukla kullanacağız bunna inanıyorum.
Evet cnm kendim için gittim. . .

Sorma canım sabah aşkım beni uyandırmak için neler çekti telefon elimde uyuyup kalıyorum :26:
Evet canım çogu evde var eskilerin kasesi ama çok seviyorum ne yapıyım :26:

baya yorganın olmuş canım benim henüz 1 adet ben 1 tane daha alıcam baska almam zaten annelerde yapar ikimizinde yeter yetmeyen misafire battaniye örterim
nevresim takımı çok cici canım

ooo çok güzeller canım güle güle kullanırsın sevdiginle inşallah reçelliginizi görmüştüm çok şekerdi

Olsun canım önemli değil.
İnşallah tüm eşyalarımızı mutlulukla kullanacağız bunna inanıyorum.
Evet cnm kendim için gittim. . .

İnşallah canımmm
İyi olmadın mı canım neyin varrr
yeni aldıklarım kızlar dua edin sağlam gelsinler

çok güzeller canım kaşıklar ne kadar ahh ahh böyle şeyleri internet dışında bulamıyorum çok fazla

Gelincikler merhaba
Bugün dışarı çıktığımda denk gelip aldığım ufacık tefecik çeyizlerimi paylaşayım sizinle

Canım çok güzelmiş Hepsi Gerçekten.
Güle güle kullan inşallah.

serysery Cnm senin aldıklarında çok güzelmiş sağsalim ulaşır inşallah eline.
Güle güle kullan

İnşallah canımmm
İyi olmadın mı canım neyin varrr

çok güzeller canım kaşıklar ne kadar ahh ahh böyle şeyleri internet dışında bulamıyorum çok fazla

Oldum canım olmasınada sonuçlardan korkuyorum.
4Te 3 ü açıklandı Moralman olarak kötüyüm :

Canım benim yaaa o sonuçlar nasıl ki ne için yaptın bu testleri..Rabbimin izniyle inşallah temiz çıkar sonuçlar

Aminn canım sağolasın.
2-3 yıldır çok ağrılarım vardı ellerimde yağmur başlamadan delirten.
Korkudan test yaptıramadım romatizma diye.
Bugün 4 tane ayrı kağıt test verdi kan.
3 ü çıkmış diğeri 1 haftada falan çıkarmış internetten bakıyorum.
Ve sonuçlara göre Romatizma hastası olma ihtimalim çok yüksek.
Asıl sonuçlar çıkmayan testten gelicek ama Romatizma değerim tavan
İltihabı ise en yükseği biraz geçik
Ağrılar kesin bu değerlerden ama olup olmadığım kesin değil.
Allah'ım beterinden saklasın ama inşallah yoktur ve bu ağrıları geçirecek bir ilaç verirler.

Canım çok araştırma istersen doktoru bekle insan daha kötü oluyor internette okudukca..
İnşallah son test temiz çıkar..Rabbim şifa verir canım..şuan çok düşünmemeye çalış daha kötü olursun..inşallah iyidir öyle düşün lütfenn

Geçmiş olsun tatlım Allah yardımcın olsun Her derdin bir dermanı vardır sıkma canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…