- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Günaaayyddııınnn :)) Ne çok şey kaçırmışım yahu bir akşamda ( Kusura bakmayın, herkese yazmak istediğim için biraz uzun olacak Ben akşamları çok fazla giremiyorum maalesef, sabah da sizler olmuyorsunuz, denk gelemedik bir türlü:44:
Edoşum güle güle kullan, bayıldıııımm Bu kahve yanı su bardaklarını alıp almamakta kararsızım ben, ne dersiniz?
bu akşamda burası suskun sessiz
Ben gitmicem sanırım daha bir yarım saat
Yarın buluşuyor musunuz canım sizde
Selam hanımlar..
Annem havlu almış mutfağıma, sağolsun. :))
Eki Görüntüle 634845
4lü oluyorlarmış, 10 paket almış. :)))
Ay çok dimi diyor. :))
Mutfak bezi faslını böylece kapattım.
Ama bi 15-20 tane, kenarı işlemeli ufak havlu yapayım dimi gene ? Bu bezleri yer zaman kullanırım da, o havlular da temizlik olur dimi. Çünkü bunlar öyle ahım şahım bezler değil, çabuk eskir gibi geldi bana. :///
Siz nasıl bez aldınız ya da almaya düşünüyorsunuz ??
ne güzel renkleri var canım
kare şeklinde küçük mü yoksa dikdörtgen olanlardan mı canım..
15-20 fazla sanki baya bir havlun olur canım
selam kızlar.. dün ve bugün aldıklarım :)
sarev xl mikrofiber yorgan 67 tl..( nevresimlerimin bir kısmı king size olduğu için normal çift kişilik yorganlarım küçük geliyordu, %25 indirime denk gelmişken alayom dedim)
Eki Görüntüle 634846
Tefal ızgara tavası... ykm indiriminden 44 tl.. (benimki liberty's serisinden ama onun tavasının resmini bulamadığımdan comfort touch ı koydum.. sapı dışında aynı gibi :))
Eki Görüntüle 634848
Eveet rengarenkkkk.. :))) Dikdörtgen şeklinde canım..
Çok olur dimi, koymaya yer lazım bir de onlara :///
çok güzel canım aldıkların güle güle kullan
Bende sohbet topiğinde arıyorum sizi meğerse buraya gelmişlerrrrrrrr
teşekkürler canım, daha güzelleri senin olsun inşallah :))
evet canım buluşuyoruz siz ?
hemen sabah olsun
Selam hanımlar..
Annem havlu almış mutfağıma, sağolsun. :))
4lü oluyorlarmış, 10 paket almış. :)))
Ay çok dimi diyor. :))
Mutfak bezi faslını böylece kapattım.
Ama bi 15-20 tane, kenarı işlemeli ufak havlu yapayım dimi gene ? Bu bezleri yer zaman kullanırım da, o havlular da temizlik olur dimi. Çünkü bunlar öyle ahım şahım bezler değil, çabuk eskir gibi geldi bana. :///
Siz nasıl bez aldınız ya da almaya düşünüyorsunuz ??
selam kızlar.. dün ve bugün aldıklarım :)
sarev xl mikrofiber yorgan 67 tl..( nevresimlerimin bir kısmı king size olduğu için normal çift kişilik yorganlarım küçük geliyordu, %25 indirime denk gelmişken alayım dedim)
Tefal ızgara tavası... ykm indiriminden 44 tl.. (benimki liberty's serisinden ama onun tavasının resmini bulamadığımdan comfort touch ı koydum.. sapı dışında aynı gibi :))
Bende sohbet topiğinde arıyorum sizi meğerse buraya gelmişlerrrrrrrr
Nasılsın canım
Aldıkalrın çok güzel. Sarev in ve 67TL mi yorgan gerçekten uygunmuş ya.
Tavanda gerçekten çok şık.
Bende tava olarak böyle birşey istiyorum.
Mutlulukla kullanırsın inşallah hepsini canım
İyiyim canım.. Sen nasılsın?
Diğer topicte de yazmıştım ama Teşekkürler tekrar.. Evet çok uyguna geldi.. 90 tl imiş normal fiyatı, indirimde yakaladım tesadüfen.. Bayadır internetten yakalamaya çalışıyordum ama bu boyutu bulamamıştım..
Tava da gerçekten çok iyi denk geldi..tencere tava kısmını tamamladım artık balık tavası dışında bir şey almayacağım diyordum ama bunu görünce ızgaralar için ya da gözleme filan için alsam iyi olur dedim, diğer tavam hem büyük hem de böyle günlük kızartma vs için onları pis etmeyeyim dedim.. Malum çok çabuk kötü oluyor tavalar gözleme filan yapınca..
Valla bende sabah olsun olsun dedim şimdi hazırlanmaya üşeniyorum.
Hepte 11 de buluşurduk bugün rötar yaptık :))
İnşallah güzel geçer canım gününüz
Bizde hep 12 de buluşurduk bugün 12:30 da gerçi yalan olmasın ben hep 10-15 dk geç kalırdım bugün kalmadım
Çok şükür güzel geçti canım sizin nasıl geçti