How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Bizim evdekide bunun kayık şeklinde olandan ben bu tarz rendelerle daha rahat ediyorum.
Kaç rende bilirim elimi doğradığım :35:
Maşallah de canım ıvır zıvırları kolayladın mı geriye pek birşey kalmıyor zaten.

Haklısın canım Maşallah diyim hemen :nazar:
Çok şükür ben dogramadım canım çünkü ucuna geldigi zaman bırakıyorum :1: ama bizim rende eskimiş sanırım çok keskin degil :1: şimdi böyle dedim ya ilk yapışımda parmagımı kesermişim :26::9:
Tecrübelisin yani kıyamam sanaaa :29:

Sağolasın cnm geçen sene bitanemin aldığı işte bahsetmiştim yaa :)
Pek kokiş demi hahha :))

Canımsın hoş bulduk. Yaa Ben bende çok özledim. Ne zamandır yoksun ve görüşemiyoruz :50:
İnşallah canım. Onları kullanacağız inşallah mutluluklaa :16:

Evet canım hemde çok :1: ama çok şeker ya :16:

Gizemimmm çok güzelmiş ama bunlar :))
Hele kedicik çok tatlı :16::16: Bereket ve uğur getirsin sana inşallah kuzumm.. :16:
Kahvaltı takımın da çok şıkmış canımm kare takımlar çok hoşuma gidiyor benimm, seninki de çok zarif güle güle kullanın inşallah canımcımmm.:16:

Amin Canım benim. İnşallah.
Saolasın Canımm :16:
Benim bu tesadüf oldu almam hikayesini biliyorsundur belki.
Gittik dükkana tamm 2 buçuk sene önce ben bu takımı beğendim.
Annem çok sade başka beğen dedi bende illaa mor tonunda olcak ya bir takıma tamam dedim istemeyerek.
Annemde tamam dedi aldık falan. 1 Hafta sonra Getircekler eve bekliyoruz
Annem dedi içine sinmediyse söyle hemen o ilk beğendiğinle değiştirelim dedi.
Yok dedim oldu artık. Ama içimde hala acaba değiştirsem mi diyorum.
Koli geldi dışından baktım. İçimden diyorum kesin değiştireyim bu takımı diğeri daha hoştu.
Veee koliyi bir açıyorum bu ilk beğendiğim takım çıkıyor içindennnnn :69:
Böyle hoş bir anısı var bende :))

Kızlar çeyizlerinize değil ama evlilik ile ilgili size naçizane tecrübelerimi aktarmak isterim aklınızın bir köşesinde bulundurun isterseniz tabii;
Merhaba, ben 14 yıllık evliyim. 13 yaşında da bir kızım var. Aynı işyerinde tanıştık, haftasında söz yüzüğü aramızda taktık, bir ay sonra telefonda biz evlenmek için neyi bekliyoruz dedik, 15 gün sonra aile arasında sözü taktık 3 ay içinde de evlendik. 14 yılda hiç mi sıkıntımız olmadı ama hep başbaşa verip üstesinden gelebilmek için çareler ürettik. İkimizde 27 yaşındaydık evlendiğimizde. ben kendi evliliğim için tabii ki herkese göre değişir sevgiyle devam etmesinin nedenlerini şöyle sıralayabilirim
- 27 yaş gibi olgun bir yaşta evlenmek,
- Benim çalışıyor olmam kadının ekonomik özgürlüğünün mutlaka olması gerekir,
-eşimin gerçekten kadın-erkek eşitliğine inanıyor olması,(evlenmeden ben hayatımda hiç yemek yapmadım demiştim, eşim ben de yapmadım birlikte öğreniriz dedi ve gerçekten de hep beraber yaptık hala daha işten gelip birlikte mutfağa gireriz)
- eşimin hiç bir zaman ailesine beni ezdirmemesi, beni ailesine gitmeye,gelmeye zorlamaması,
- kızımızı büyütürken sadece benim çocuğum gibi davranmaması sabahlara kadar bereber sallayıp beraber uykusuz kalmamız
-benim çalışmama rağmen evde hep erkek olarak saygı görmesini sağlamam (babanın evdeki rolünü evimizde gördüğümüz babaya saygıyı eşime hissettirmem
-eşimin evişlerine yardımını kabul edip, ama hiç bir zaman gömleğim yok, çorabım nerde dedirtmeyecek düzen ve tertip kurmam,
- eşim beni ailesine karşı korurken ben de eşimin ailesine samimiyetle yaklaşmam,
-kızımızı büyütürken nasıl birlikte salladıysak şimdi de ergenlik sorunlarını eşimden saklamayıp Onun izin vermediğini gizlice izin vermeden kızıma baba otoritesini yaşatmam
-Her zaman sohbet edecek ve sorunlara espri üretip önemli olanın sağlıklı ve birlikte olduğumuzu birbirimize hissettirmemiz
tüm bunlara rağmen hiç mi tartışmamız küslüğümüz olmadı olmaz mı hangi kanalın syredileceği bile bazen tartışma konusudur hele de maaşlı insanlar için ayın son 10 günü suratların düştüğü anlardır ama her tartışmadan sonra birbirimize sarılıp ikimizde karşılıklı özür diledik
iyi bir evlilik ve doğru insanı buldum demek için doğru insan olmaya da çaba sarfetmek gerekir, erkeklerin zaman zaman doğalarından ve yetişme tarzlarından gelen kabalıkları ince ince işleyerek düzeltmelisin sen hayatımda gördüğüm en kalas adamsın dediğin anda biter, ev işlerinde onun yardımını aldığınızda sanki dünyayı kurtarmış gibi davrandığınızda kendi istekli olacaktır erkekler pohpohlanmaktan hoşlanır, annesi için asla olumsuz bir düşünce sarfetmeyeceksin hatta o eleştirdiğinde ailesini her daim ailesinden yana olursan, ailesi senin için olumsuz bişi yaptığında kesin senin yanında oluyor,
benim naçizane 14 yıllık tecrübelerim bunları öğretti bir daha dünyaya gelsen nasıl biriyle evlenirdin sorusuna aynı kişiyle evlenirdim cevabını birbirimizden habersiz verebiliyorsak doğru kişiyle evlenmişim ve Onun için doğru insanım diyebiliyorum.

Amin Canım benim. İnşallah.
Saolasın Canımm :16:
Benim bu tesadüf oldu almam hikayesini biliyorsundur belki.
Gittik dükkana tamm 2 buçuk sene önce ben bu takımı beğendim.
Annem çok sade başka beğen dedi bende illaa mor tonunda olcak ya bir takıma tamam dedim istemeyerek.
Annemde tamam dedi aldık falan. 1 Hafta sonra Getircekler eve bekliyoruz
Annem dedi içine sinmediyse söyle hemen o ilk beğendiğinle değiştirelim dedi.
Yok dedim oldu artık. Ama içimde hala acaba değiştirsem mi diyorum.
Koli geldi dışından baktım. İçimden diyorum kesin değiştireyim bu takımı diğeri daha hoştu.
Veee koliyi bir açıyorum bu ilk beğendiğim takım çıkıyor içindennnnn :69:
Böyle hoş bir anısı var bende :))

yanlışlık ilk defa işe yaramış canım..hep böyle şanlı olursun inşallah :16:

Ah kuzucumm inşallah sık sık görüşücez artık. :16::16:
İnşallah canım benim o günler bi an önce gelsin artık. :16::16:

Evet canımmm :16: Gelsinn Gelsinn Artıkkk :17:

Haklısın canım Maşallah diyim hemen :nazar:
Çok şükür ben dogramadım canım çünkü ucuna geldigi zaman bırakıyorum :1: ama bizim rende eskimiş sanırım çok keskin degil :1: şimdi böyle dedim ya ilk yapışımda parmagımı kesermişim :26::9:
Tecrübelisin yani kıyamam sanaaa :29:
Evet canım hemde çok :1: ama çok şeker ya :16:

YOk canım Allah korusun kesme sakın parmağını falan.
Tekrar çoook teşekkür ettim:16:

Gizemimmm ne güzel gönlüne göre olmuş, çok içten istemişsin demek ki Allah sesini duymuş kuzumm:16::16::16::16:
Güle güle kullan çok zarif bi takım, çook beğendim ben canımm. :16::16:

Kızlar çeyizlerinize değil ama evlilik ile ilgili size naçizane tecrübelerimi aktarmak isterim aklınızın bir köşesinde bulundurun isterseniz tabii;
Merhaba, ben 14 yıllık evliyim. 13 yaşında da bir kızım var. Aynı işyerinde tanıştık, haftasında söz yüzüğü aramızda taktık, bir ay sonra telefonda biz evlenmek için neyi bekliyoruz dedik, 15 gün sonra aile arasında sözü taktık 3 ay içinde de evlendik. 14 yılda hiç mi sıkıntımız olmadı ama hep başbaşa verip üstesinden gelebilmek için çareler ürettik. İkimizde 27 yaşındaydık evlendiğimizde. ben kendi evliliğim için tabii ki herkese göre değişir sevgiyle devam etmesinin nedenlerini şöyle sıralayabilirim
-eşimin gerçekten kadın-erkek eşitliğine inanıyor olması,(evlenmeden ben hayatımda hiç yemek yapmadım demiştim, eşim ben de yapmadım birlikte öğreniriz dedi ve gerçekten de hep beraber yaptık hala daha işten gelip birlikte mutfağa gireriz)
- eşimin hiç bir zaman ailesine beni ezdirmemesi, beni ailesine gitmeye,gelmeye zorlamaması,
- kızımızı büyütürken sadece benim çocuğum gibi davranmaması sabahlara kadar bereber sallayıp beraber uykusuz kalmamız
-benim çalışmama rağmen evde hep erkek olarak saygı görmesini sağlamam (babanın evdeki rolünü evimizde gördüğümüz babaya saygıyı eşime hissettirmem
-eşimin evişlerine yardımını kabul edip, ama hiç bir zaman gömleğim yok, çorabım nerde dedirtmeyecek düzen ve tertip kurmam,
- eşim beni ailesine karşı korurken ben de eşimin ailesine samimiyetle yaklaşmam,
-kızımızı büyütürken nasıl birlikte salladıysak şimdi de ergenlik sorunlarını eşimden saklamayıp Onun izin vermediğini gizlice izin vermeden kızıma baba otoritesini yaşatmam
-Her zaman sohbet edecek ve sorunlara espri üretip önemli olanın sağlıklı ve birlikte olduğumuzu birbirimize hissettirmemiz
tüm bunlara rağmen hiç mi tartışmamız küslüğümüz olmadı olmaz mı hangi kanalın syredileceği bile bazen tartışma konusudur hele de maaşlı insanlar için ayın son 10 günü suratların düştüğü anlardır ama her tartışmadan sonra birbirimize sarılıp ikimizde karşılıklı özür diledik
iyi bir evlilik ve doğru insanı buldum demek için doğru insan olmaya da çaba sarfetmek gerekir, erkeklerin zaman zaman doğalarından ve yetişme tarzlarından gelen kabalıkları ince ince işleyerek düzeltmelisin sen hayatımda gördüğüm en kalas adamsın dediğin anda biter, ev işlerinde onun yardımını aldığınızda sanki dünyayı kurtarmış gibi davrandığınızda kendi istekli olacaktır erkekler pohpohlanmaktan hoşlanır, annesi için asla olumsuz bir düşünce sarfetmeyeceksin hatta o eleştirdiğinde ailesini her daim ailesinden yana olursan, ailesi senin için olumsuz bişi yaptığında kesin senin yanında oluyor,
benim naçizane 14 yıllık tecrübelerim bunları öğretti bir daha dünyaya gelsen nasıl biriyle evlenirdin sorusuna aynı kişiyle evlenirdim cevabını birbirimizden habersiz verebiliyorsak doğru kişiyle evlenmişim ve Onun için doğru insanım diyebiliyorum.

Bu güzel yazı için teşekkür ederim tekrar.
Mutlu bir evliliğin sırları...
Birşeylerin karşılıklı farkında olması ve olgunluktan gelen saygıyla ardından sevgiye yürütmen... Buna inanıyorum bende.
İnşallah bizde sizin gibi güzel sıcak bir yuva kurabiliriz :16:
Allah'ım mutluluğunuzu kat ve kat arttırsın inşallah :16: En başta sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum:16:

Kızlarrr ben çıkıyorum sabah işe gidemeyecegim yoksa =)ben yarında 19:30 a kadar çalışıyo olacagım :31:
Öpüyorum hepinizi :54:

Son düzenleme:

Paylaşımınız için teşekkürler, inşallah biz de mutlu yuvalar kurarız, sizinki de daim olsun inşallah.:16:

Gizemimmm ne güzel gönlüne göre olmuş, çok içten istemişsin demek ki Allah sesini duymuş kuzumm:16::16::16::16:
Güle güle kullan çok zarif bi takım, çook beğendim ben canımm. :16::16:

Çok teşekkür ederim cnm inşallahdaha güzelleri senin olsun :16:

Kızlarrr ben çıkıyorum sabah işe gidemeyecegim yoksa =)ben yarında 19:30 a kadar çalışıyo olacagım :31:
Öpüyorum hepinizi :54:

İyi akşamlar canım kendine iyi bak İyi geceler:16:

Simgem Canım benim bende çıksam sana ayıp olur mu :26:
Bizimkini Salı gününden beri uyandıramıyorum işe geç kalıp duruyor geç yatınca kalkamıyorum :26:
Öpüyorumm çoook seniii Kendine çok iyi bak gel bak böyle özletiyorsun kendini.
İyi geceler cnmm :16::16:

Çok teşekkür ederim cnm inşallahdaha güzelleri senin olsun :16:

Teşekkür ederim canımmm :16:

Edacım güle güle canım iyi geceler.

Gizemimm ben de çıkıyorum kusuruma bakma e mi?
Yine görüşelim, çok öpüyorumm seni iyi geceler kuzumm, kendine çok dikkat et. :16:

Teşekkür ederim canımmm :16:

Edacım güle güle canım iyi geceler.

Gizemimm ben de çıkıyorum kusuruma bakma e mi?
Yine görüşelim, çok öpüyorumm seni iyi geceler kuzumm, kendine çok dikkat et. :16:

İyi Geceelr cnm öpüyorumm :)))

Kızlar Günaaayyddııınnn :)) Ne çok şey kaçırmışım yahu bir akşamda :(( Kusura bakmayın, herkese yazmak istediğim için biraz uzun olacak:34: Ben akşamları çok fazla giremiyorum maalesef, sabah da sizler olmuyorsunuz, denk gelemedik bir türlü:44:

Ayy bu topiği görünce hemen atladımm ah kızlarrr ben de inşallah 2014 gelini olayım dua edinde 5 yıldır sevgilim var ama okuduğu için hala evlenemiyoruz ben çeyiz alıyorum bi yandan da bekliyorum çalışıyorum ve yalnızım:) inşallah hepimiz sevdiklerimize kavuşuruz

Kızlar merhaba bende galiba 2015 gelini olabilirim :)

Kızlar hoşgeldiniz ikiniz de, paylaşımlarınızı bekliyoruz merakla:3:

yemek takımın rose garden günlük yemek takımım jardin bernardocuyum ben de :)

Ben de bernardodan aldım tatlım; bridal misafir yemek takımı, romance günlük ve kahvaltı takımı :)

Ben yine dayanamadım birşeyler daha yükleyeyim dedim :1:
Kızlar bu benim hep istedigim birşeydi 2 tane aldık sadece bize özel misafire yok :1: onlara ayrı takım var :1:

Eki Görüntüle 634256

Rendemiz ve plastik kesme tahtamız :16:

Eki Görüntüle 634261 Eki Görüntüle 634262
Peçeteliğimiz (resim alıntıdır) :16:

Eki Görüntüle 634275

Porselen limonlugumuz :32:

Eki Görüntüle 634260

Porselen sahanımız :12:

Eki Görüntüle 634259

12 adet meyve bıcaklarımız

Eki Görüntüle 634257

Sarımsak için havanımız :1:

Eki Görüntüle 634258

Süzgeçimiz :69: açık pembe olan

Eki Görüntüle 634267

Tuzluğumuzz :56:

Eki Görüntüle 634268

Kahve yanı su bardaklarımız :16: ama kuzenimin 5 yasındaki oglu çay bardagı diyor bunlara bizde öyle kullanabiliriz :1:
Eki Görüntüle 634266
Bunlarda geçen yıl aldıgım 2 adet kupamız ve 4 adet çerezliğimizzz :16:
Eki Görüntüle 634263 Eki Görüntüle 634264

Edoşum güle güle kullan, bayıldıııımm:16: Bu kahve yanı su bardaklarını alıp almamakta kararsızım ben, ne dersiniz?

Kuzular sayfamız hayırlı olsun, Gizemim ellerine sağlık.. :16::16:
Hepinizin çeyizleri çok güzel gelincikler, Allah tamamına erdirsin, mutlu mesut günlerimizde kullanalım inşallah.:16:

Kızlar benim sizinkiler gibi detaylı çeyizlerim yok henüz çok ufak tefek şeylerim var, yarısının da netten fotosunu bulamadım, bulduklarımı ekleyeyim ben de.:16::16:

Cam damacana sürahilerimiz. :16::16::nazar::nazar:

Rendem :))

Kuğu Şekerliğim :16:

Kahve fincan takımımm :)

Kahve yanı su bardağı takımım

Kurabiye tabağımm:)

Kalpli tavammm :16:

Kalpli minik tencerem :16:

Simgemm hoşgeldin canım, özledik valla :16: Benim çeyizimde de var o kalpli tavadan, kuzenim hediye etmişti, güzel günlerde kullanırız inşallah.

Ay kızlar dayanamadım yazayım dedim çeyizleriniz süper Allah huzurla mutlulukla sağlıkla kullanmak nasip etsin İnşallah. Ben 14 yıllık evliyim, daha dün gibi çeyizlerimi hazırlama evrelerim çok eğlenceli geçmişti şimdi 13 yaşında bir kızım var daha çok var ama işte kız annesi olunca artık yavaş yavaş gözüm çeyizlere takılıyor, offff çok güzel hem de çok zor insan kızına kıyamıyor, Allah size de mutlu bir evlilik ve istediğiniz zaman sağlıklı bebişler nasip etsin hepinizi sevgiyle öpüyorum. :16:

Size bir söz: Prenses olmak için prense ihtiyacım yok, Ben zaten Kralın Kızıyım. (Babalarının Prenseslerine Gelsinnn )

Deneyimleriniz için çok teşekkür ederiz. Bunlar ilerisi için yolumuza ışık olacak öğütler. Allah kızınızı size bağışlasın, bahtını açık etsin, evliliğinizi de nazarlardan korusun.:nazar:

Hoşbulduk kızlar. Aldığınız şeyler çok güzel zevkle fikir ediyorum gerçekten. Benimde bir kaç parça birşeyim var ama tam anlamıyla başladığım da sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hoşbulduk kızlar. Aldığınız şeyler çok güzel zevkle fikir ediyorum gerçekten. Benimde bir kaç parça birşeyim var ama tam anlamıyla başladığım da sizlerle paylaşmak istiyorum.

merhaba kızlar birkaç gündür giremiyordum nasılsınız bakalımm.. bu arada serabatu bekliyoruz tatlım cicilerini hoşgeldin :16:

merhaba kızlar birkaç gündür giremiyordum nasılsınız bakalımm.. bu arada serabatu bekliyoruz tatlım cicilerini hoşgeldin :16:

Hoşbulduk canım inşallah en yakın zamanda bende paylaşırım sizlerle. :)

Back