2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Sağol canım ben çok seviyorum bu bardaklarımı renkleri çok güzel zaten çok pahalı degil canım al bir takım olmadı bizim ufaklıgın yaptıgı gibi çay bardagı yaparsın

Selam hanımlar..
Annem havlu almış mutfağıma, sağolsun. :))

4lü oluyorlarmış, 10 paket almış. :)))
Ay çok dimi diyor. :))
Mutfak bezi faslını böylece kapattım.
Ama bi 15-20 tane, kenarı işlemeli ufak havlu yapayım dimi gene ? Bu bezleri yer zaman kullanırım da, o havlular da temizlik olur dimi. Çünkü bunlar öyle ahım şahım bezler değil, çabuk eskir gibi geldi bana. :///
Siz nasıl bez aldınız ya da almaya düşünüyorsunuz ??

selam kızlar.. dün ve bugün aldıklarım :)

sarev xl mikrofiber yorgan 67 tl..( nevresimlerimin bir kısmı king size olduğu için normal çift kişilik yorganlarım küçük geliyordu, %25 indirime denk gelmişken alayım dedim)

Tefal ızgara tavası... ykm indiriminden 44 tl.. (benimki liberty's serisinden ama onun tavasının resmini bulamadığımdan comfort touch ı koydum.. sapı dışında aynı gibi :))

Son düzenleme:

ne güzel renkleri var canım
kare şeklinde küçük mü yoksa dikdörtgen olanlardan mı canım..
15-20 fazla sanki baya bir havlun olur canım

ne güzel renkleri var canım
kare şeklinde küçük mü yoksa dikdörtgen olanlardan mı canım..
15-20 fazla sanki baya bir havlun olur canım

Eveet rengarenkkkk.. :))) Dikdörtgen şeklinde canım..
Çok olur dimi, koymaya yer lazım bir de onlara :///

çok güzel canım aldıkların güle güle kullan

Eveet rengarenkkkk.. :))) Dikdörtgen şeklinde canım..
Çok olur dimi, koymaya yer lazım bir de onlara :///

Baya bir çok canım yine içinde kalmasın ve dedigin gibi lazımda olabilir 7-8 tane yapabilirsin tabi yinede sen bilirsin

evet canım buluşuyoruz siz ?
hemen sabah olsun

Valla bende sabah olsun olsun dedim şimdi hazırlanmaya üşeniyorum.
Hepte 11 de buluşurduk bugün rötar yaptık :))
İnşallah güzel geçer canım gününüz

Ne kadar güzel canım rengarenk çok tatlı :))
Benimde mutfak havlum geçen saydık 60 tane mi ne çıkmıştı Ama ben düşünmüyorum kenarlarına işleme zaten olmaz ya :26:

Nasılsın canım
Aldıkalrın çok güzel. Sarev in ve 67TL mi yorgan gerçekten uygunmuş ya.
Tavanda gerçekten çok şık.
Bende tava olarak böyle birşey istiyorum.
Mutlulukla kullanırsın inşallah hepsini canım

Bende sohbet topiğinde arıyorum sizi meğerse buraya gelmişlerrrrrrrr

Öyle alındı diyince bizde heves koştuk geldik canım ama malesef sende değilmiş :)

İyiyim canım.. Sen nasılsın?
Diğer topicte de yazmıştım ama Teşekkürler tekrar.. Evet çok uyguna geldi.. 90 tl imiş normal fiyatı, indirimde yakaladım tesadüfen.. Bayadır internetten yakalamaya çalışıyordum ama bu boyutu bulamamıştım..
Tava da gerçekten çok iyi denk geldi..tencere tava kısmını tamamladım artık balık tavası dışında bir şey almayacağım diyordum ama bunu görünce ızgaralar için ya da gözleme filan için alsam iyi olur dedim, diğer tavam hem büyük hem de böyle günlük kızartma vs için onları pis etmeyeyim dedim.. Malum çok çabuk kötü oluyor tavalar gözleme filan yapınca..

Bende iyiyim canım sağolasın evet şimdi gördüm canım. Orda da yazmak istedim :)
Evet canım ızgara almayı çok istiyordum vazgeçtim gibi birşey. Eğer almazsam bu tavalar çok hoşuma gidiyor canım.

Valla bende sabah olsun olsun dedim şimdi hazırlanmaya üşeniyorum.
Hepte 11 de buluşurduk bugün rötar yaptık :))
İnşallah güzel geçer canım gününüz

Bizde hep 12 de buluşurduk bugün 12:30 da gerçi yalan olmasın ben hep 10-15 dk geç kalırdım bugün kalmadım
Çok şükür güzel geçti canım sizin nasıl geçti

Bizde hep 12 de buluşurduk bugün 12:30 da gerçi yalan olmasın ben hep 10-15 dk geç kalırdım bugün kalmadım
Çok şükür güzel geçti canım sizin nasıl geçti

İyi akşamlar canım sohbet topiğinde de yetişebildin mi demişsin burdan cevap yazayım yetiştim canım :))
Güzel Geçti Bilgisayarıma format attı sağolsun :))
Sizinde güzel geçmiştir umarım
Felix Çaycımızı aldık siparişi verilmişti. Fotosunu koymuştuk güzel bir gündü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…