• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Simge, bilhassa kuğu olmak üzere seninkiler de çok güzeller canım.. :)
Allah hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin.. :)

Simge canım çok güzeller maşallah :1: hele o kalpli tavan ve tenceren yokmu çok şekerlerr :nazar::16:

Canımm çok teşekkür ederimm, ben de çok beğenerek aldım kalpli tava ve tenceremi indirimdeydi dayanamadım aldım. :16::16: Daha güzelleri senin olsun inşallah Edacımm:16:

Tuzluk kardeşi olaceyik. :27::27:

ben yanlış anladım heeee :1: sanırım baya uykum gelmiş :9: ben anladım ki oturdugun yeri o kadar acıklama gibi :1:
avcılarda o büyük cadde üzerinden sonuna dogru giderken sag tarafta kalan bir magazaydı :1: şimdi dogru anladım inşallah
al al canım tuzluk kardeşi olalım :1:

Canımm çok teşekkür ederimm, ben de çok beğenerek aldım kalpli tava ve tenceremi indirimdeydi dayanamadım aldım. :16::16: Daha güzelleri senin olsun inşallah Edacımm:16:

gecen bizde baktık canım tencere 36 gibi bir fiyattı o indirimli halimiydi acep :44:

Son düzenleme:
Ay kızlar dayanamadım yazayım dedim çeyizleriniz süper Allah huzurla mutlulukla sağlıkla kullanmak nasip etsin İnşallah. Ben 14 yıllık evliyim, daha dün gibi çeyizlerimi hazırlama evrelerim çok eğlenceli geçmişti şimdi 13 yaşında bir kızım var daha çok var ama işte kız annesi olunca artık yavaş yavaş gözüm çeyizlere takılıyor, offff çok güzel hem de çok zor insan kızına kıyamıyor, Allah size de mutlu bir evlilik ve istediğiniz zaman sağlıklı bebişler nasip etsin hepinizi sevgiyle öpüyorum. :16:

Size bir söz: Prenses olmak için prense ihtiyacım yok, Ben zaten Kralın Kızıyım. (Babalarının Prenseslerine Gelsinnn )

ben yanlış anladım heeee :1: sanırım baya uykum gelmiş :9: ben anladım ki oturdugun yeri o kadar acıklama gibi :1:
avcılarda o büyük cadde üzerinden sonuna dogru giderken sag tarafta kalan bir magazaydı :1: şimdi dogru anladım inşallah
al al canım tuzluk kardeşi olalım :1:

Allah seni ne yapmasın.. :27::27:
Hmm Marmara Caddesinde demek, sağ taraftaki caddelere girer direk sorarım ben bunu. :27:
Teşekkür ederim bilgilendirme için, öpüyorum çok. :))

Amin canımm beğenmene çok sevindimm, çok teşekkür ederimm. :16::16:

Rica ederim canım.. :)

Ben yine dayanamadım birşeyler daha yükleyeyim dedim :1:
Kızlar bu benim hep istedigim birşeydi 2 tane aldık sadece bize özel misafire yok :1: onlara ayrı takım var :1:

Eki Görüntüle 634256

Rendemiz ve plastik kesme tahtamız :16:

Eki Görüntüle 634261 Eki Görüntüle 634262
Peçeteliğimiz (resim alıntıdır) :16:

Eki Görüntüle 634275

Porselen limonlugumuz :32:

Eki Görüntüle 634260

Porselen sahanımız :12:

Eki Görüntüle 634259

12 adet meyve bıcaklarımız

Eki Görüntüle 634257

Sarımsak için havanımız :1:

Eki Görüntüle 634258

Süzgeçimiz :69: açık pembe olan

Eki Görüntüle 634267

Tuzluğumuzz :56:

Eki Görüntüle 634268

Kahve yanı su bardaklarımız :16: ama kuzenimin 5 yasındaki oglu çay bardagı diyor bunlara bizde öyle kullanabiliriz :1:
Eki Görüntüle 634266
Bunlarda geçen yıl aldıgım 2 adet kupamız ve 4 adet çerezliğimizzz :16:
Eki Görüntüle 634263 Eki Görüntüle 634264

gecen bizde baktık canım tencere 36 gibi bir fiyattı o indirimli halimiydi acep :44:

Yok kuzum 29liraya indi, nakit ödeyince 25 liraya düşüyor hatta :))
Seninkiler de süpermiş bayıldım hepsine canımmmm güzel günlerde kullanın inşallah. :16::16:

Ay kızlar dayanamadım yazayım dedim çeyizleriniz süper Allah huzurla mutlulukla sağlıkla kullanmak nasip etsin İnşallah. Ben 14 yıllık evliyim, daha dün gibi çeyizlerimi hazırlama evrelerim çok eğlenceli geçmişti şimdi 13 yaşında bir kızım var daha çok var ama işte kız annesi olunca artık yavaş yavaş gözüm çeyizlere takılıyor, offff çok güzel hem de çok zor insan kızına kıyamıyor, Allah size de mutlu bir evlilik ve istediğiniz zaman sağlıklı bebişler nasip etsin hepinizi sevgiyle öpüyorum. :16:

Size bir söz: Prenses olmak için prense ihtiyacım yok, Ben zaten Kralın Kızıyım. (Babalarının Prenseslerine Gelsinnn )

Çok teşekkür ederiz inşallah :))
Allah evladınızı size bağışlasın, mutluluğunuzu daim etsin inşallah, darısı bizlere. :16::16:

Hoşgeldinizz :16: Çok iyi yapmışsınız hatta hep bekleriz fikir verirsiniz :16:
Maşallah Allah bağışlasın..:nazar:

Allah seni ne yapmasın.. :27::27:
Hmm Marmara Caddesinde demek, sağ taraftaki caddelere girer direk sorarım ben bunu. :27:
Teşekkür ederim bilgilendirme için, öpüyorum çok. :))

Rica ederim canım.. :)

Doğrudur canım inan bilmiyorum caddenin ismini :1: böyle hatta köşe başındaydı dükkana girmek için bir kaç basamak iniyordun :1: iyi hatırladım ama heee tebrik ediyorum kendimi :1::1:

Yok kuzum 29liraya indi, nakit ödeyince 25 liraya düşüyor hatta :))
Seninkiler de süpermiş bayıldım hepsine canımmmm güzel günlerde kullanın inşallah. :16::16:

Heee o zaman indirimde görmemişim ben :1:tekrar iyi günlerde kullanırsın inşallah..
Çok teşekkür ederim canım amin :16:

hoş buldum tatlım.iyim çok şükür.fazla giremiyordum canım ya girsemde çok kalamıyordum okuyup çıkıyordum oyüzdendir.sizler nasılsınız ?

Ben iyiyim canım ya nolsun hayat devam. Yılların geçmesini beklemedeyim :31:
Özletme canım kendini müsait olduğunda kaç gel:16:

sevgililer gunu ceyizlerimm :16: kupalardan 2 tane aldim ama ustundeki resimler tam olarak boyle degil bulamadim onlarin resmini cok cok begenerek aldim hepsini badak ve kadehler migrostan tabak ve kupalar a101 den annecigim almis :16: :16:

Ne kadar Güzelller Canım :69: Mutlulukla kullanmanız nasip olsun:16:

Kızlar merhaba bende galiba 2015 gelini olabilirim :)

Hoş geldin canım aramıza :16:

Ben yine dayanamadım birşeyler daha yükleyeyim dedim :1:
Kızlar bu benim hep istedigim birşeydi 2 tane aldık sadece bize özel misafire yok :1: onlara ayrı takım var :1:

Eki Görüntüle 634256

Rendemiz ve plastik kesme tahtamız :16:

Eki Görüntüle 634261 Eki Görüntüle 634262
Peçeteliğimiz (resim alıntıdır) :16:

Eki Görüntüle 634275

Porselen limonlugumuz :32:

Eki Görüntüle 634260

Porselen sahanımız :12:

Eki Görüntüle 634259

12 adet meyve bıcaklarımız

Eki Görüntüle 634257

Sarımsak için havanımız :1:

Eki Görüntüle 634258

Süzgeçimiz :69: açık pembe olan

Eki Görüntüle 634267

Tuzluğumuzz :56:

Eki Görüntüle 634268

Kahve yanı su bardaklarımız :16: ama kuzenimin 5 yasındaki oglu çay bardagı diyor bunlara bizde öyle kullanabiliriz :1:
Eki Görüntüle 634266
Bunlarda geçen yıl aldıgım 2 adet kupamız ve 4 adet çerezliğimizzz :16:
Eki Görüntüle 634263 Eki Görüntüle 634264

Maşallah canımm:nazar: Sen baya baya kolayladn yaa:)
Tuzluğun Renden herşeyin çok güzel canım.
O Rende den bende istiyorum cnm yaa haznesi nasıl büyük müü
Mutlulukla kullanman nasip olsun hepsini cnm:16:

Kuzular sayfamız hayırlı olsun, Gizemim ellerine sağlık.. :16::16:
Hepinizin çeyizleri çok güzel gelincikler, Allah tamamına erdirsin, mutlu mesut günlerimizde kullanalım inşallah.:16:

Kızlar benim sizinkiler gibi detaylı çeyizlerim yok henüz çok ufak tefek şeylerim var, yarısının da netten fotosunu bulamadım, bulduklarımı ekleyeyim ben de.:16::16:

Cam damacana sürahilerimiz. :16::16::nazar::nazar:

Rendem :))

Kuğu Şekerliğim :16:

Kahve fincan takımımm :)

Kahve yanı su bardağı takımım

Kurabiye tabağımm:)

Kalpli tavammm :16:

Kalpli minik tencerem :16:

Ahh Benim canım gelmişşşş Hoş gelmişşş:16:
Amaaaa :45::45: nerelerdeymiş özletmiş kendini :19::19:
Herşeyin çok güzel çok tatlı canım maşallah :nazar:
Kuğu Şekerliğin Ne Kadar Tatlı :69:
Yaa Tavan :69:
Aşk dolu Mamalar hazırla enişteye inşalalh :16:
Mutlulukla kullanmanız nasip olsun cnmm:16::16:

Güzel yazınız için En başta Yürekten Amin diyerek çok teşekkür ederim :16:
Bencede şimdiden 3 5 birşeyler alın derim bende. İnanılmaz ele geliyor...
Annem bana 10 Yaşındayken başlamıştı. :9:
İnşallah çok güzel bir geleceği olur. Başarı mutluluk hep kızınızla olsun inşallah :16:

Saklama Kabım 2,6L.

Kahvaltı Takımımı eklememişim bugün fark ettim :))

Kızlarr Benim Kızım Nasıl :9:
Bahsettiğim Kumbarammm :))

Son düzenleme:
Maşallah canımm:nazar: Sen baya baya kolayladn yaa:)
Tuzluğun Renden herşeyin çok güzel canım.
O Rende den bende istiyorum cnm yaa haznesi nasıl büyük müü
Mutlulukla kullanman nasip olsun hepsini cnm:16:

Sağol canım benim :54:
Öyle mi diyorsun..bende buraya koydukça aldıklarımı farkediyorum iyi oldu burası senin sayende :1:
Rende bana göre kullanışlı canım hazneside büyük..ben rendeden nefret ederim saga sola fırlar hep rendelediklerim inşallah bunda öyle olmaz :1:
Amin canım hepimiz mutlulukla kullanırız inşallah :16:

Perimm aldıkların çok güzel hele kumbaran :1:
kahvaltı takımında çok güzel bir model canım tabaklarını çok begeniyorum :16:
güzel günlerde kullanırsın inşallah =)

Son düzenleme:
Ahh Benim canım gelmişşşş Hoş gelmişşş:16:
Amaaaa :45::45: nerelerdeymiş özletmiş kendini :19::19:
Herşeyin çok güzel çok tatlı canım maşallah :nazar:
Kuğu Şekerliğin Ne Kadar Tatlı :69:
Yaa Tavan :69:
Aşk dolu Mamalar hazırla enişteye inşalalh :16:
Mutlulukla kullanmanız nasip olsun cnmm:16::16:

Kuzummm sen de hoş geldinn:16::16: Çok özledimm seni:16:
Beğenmene çok sevindim canımm benimm, bakan gözlerin güzelliği o canım:16::16:
İnşallah hepimiz eşyalarımızı mutlu günlerimizde kullanırız canım benim çok teşekkür ederimmm..:16:

Sağol canım benim :54:
Öyle mi diyorsun..bende buraya koydukça aldıklarımı farkediyorum iyi oldu burası senin sayende :1:
Rende bana göre kullanışlı canım hazneside büyük..ben rendeden nefret ederim saga sola fırlar hep rendelediklerim inşallah bunda öyle olmaz :1:
Amin canım hepimiz mutlulukla kullanırız inşallah :16:

Bizim evdekide bunun kayık şeklinde olandan ben bu tarz rendelerle daha rahat ediyorum.
Kaç rende bilirim elimi doğradığım :35:
Maşallah de canım ıvır zıvırları kolayladın mı geriye pek birşey kalmıyor zaten.

Perimm aldıkların çok güzel hele kumbaran :1:
kahvaltı takımında çok güzel bir modal canım tabaklarını çok begeniyorum :16:
güzel günlerde kullanırsın inşallah =)

Sağolasın cnm geçen sene bitanemin aldığı işte bahsetmiştim yaa :)
Pek kokiş demi hahha :))

Kuzummm sen de hoş geldinn:16::16: Çok özledimm seni:16:
Beğenmene çok sevindim canımm benimm, bakan gözlerin güzelliği o canım:16::16:
İnşallah hepimiz eşyalarımızı mutlu günlerimizde kullanırız canım benim çok teşekkür ederimmm..:16:

Canımsın hoş bulduk. Yaa Ben bende çok özledim. Ne zamandır yoksun ve görüşemiyoruz :50:
İnşallah canım. Onları kullanacağız inşallah mutluluklaa :16:

Gizemimmm çok güzelmiş ama bunlar :))
Hele kedicik çok tatlı :16::16: Bereket ve uğur getirsin sana inşallah kuzumm.. :16:
Kahvaltı takımın da çok şıkmış canımm kare takımlar çok hoşuma gidiyor benimm, seninki de çok zarif güle güle kullanın inşallah canımcımmm.:16:

Sağolasın cnm geçen sene bitanemin aldığı işte bahsetmiştim yaa :)
Pek kokiş demi hahha :))

Canımsın hoş bulduk. Yaa Ben bende çok özledim. Ne zamandır yoksun ve görüşemiyoruz :50:
İnşallah canım. Onları kullanacağız inşallah mutluluklaa :16:

Ah kuzucumm inşallah sık sık görüşücez artık. :16::16:
İnşallah canım benim o günler bi an önce gelsin artık. :16::16:

Back