Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He he orada oturmuyorum canımdolanırken almıştık
ama söylerim kız nolcak sorun olmaz
![]()
Simge canım çok güzeller maşallahhele o kalpli tavan ve tenceren yokmu çok şekerlerr
![]()
Tuzluk kardeşi olaceyik.![]()
Simge, bilhassa kuğu olmak üzere seninkiler de çok güzeller canım.. :)
Allah hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin.. :)
Canımm çok teşekkür ederimm, ben de çok beğenerek aldım kalpli tava ve tenceremi indirimdeydi dayanamadım aldım.Daha güzelleri senin olsun inşallah Edacımm
![]()
ben yanlış anladım heeeesanırım baya uykum gelmiş
ben anladım ki oturdugun yeri o kadar acıklama gibi
avcılarda o büyük cadde üzerinden sonuna dogru giderken sag tarafta kalan bir magazaydışimdi dogru anladım inşallah
al al canım tuzluk kardeşi olalım![]()
Amin canımm beğenmene çok sevindimm, çok teşekkür ederimm.![]()
Ben yine dayanamadım birşeyler daha yükleyeyim dedim
Kızlar bu benim hep istedigim birşeydi 2 tane aldık sadece bize özel misafire yokonlara ayrı takım var
Eki Görüntüle 634256
Rendemiz ve plastik kesme tahtamız
Eki Görüntüle 634261 Eki Görüntüle 634262
Peçeteliğimiz (resim alıntıdır)
Eki Görüntüle 634275
Porselen limonlugumuz
Eki Görüntüle 634260
Porselen sahanımız
Eki Görüntüle 634259
12 adet meyve bıcaklarımız
Eki Görüntüle 634257
Sarımsak için havanımız
Eki Görüntüle 634258
Süzgeçimizaçık pembe olan
Eki Görüntüle 634267
Tuzluğumuzz
Eki Görüntüle 634268
Kahve yanı su bardaklarımızama kuzenimin 5 yasındaki oglu çay bardagı diyor bunlara bizde öyle kullanabiliriz
Eki Görüntüle 634266
Bunlarda geçen yıl aldıgım 2 adet kupamız ve 4 adet çerezliğimizzz
Eki Görüntüle 634263 Eki Görüntüle 634264
gecen bizde baktık canım tencere 36 gibi bir fiyattı o indirimli halimiydi acep :44:
Ay kızlar dayanamadım yazayım dedim çeyizleriniz süper Allah huzurla mutlulukla sağlıkla kullanmak nasip etsin İnşallah. Ben 14 yıllık evliyim, daha dün gibi çeyizlerimi hazırlama evrelerim çok eğlenceli geçmişti şimdi 13 yaşında bir kızım var daha çok var ama işte kız annesi olunca artık yavaş yavaş gözüm çeyizlere takılıyor, offff çok güzel hem de çok zor insan kızına kıyamıyor, Allah size de mutlu bir evlilik ve istediğiniz zaman sağlıklı bebişler nasip etsin hepinizi sevgiyle öpüyorum.
Size bir söz: Prenses olmak için prense ihtiyacım yok, Ben zaten Kralın Kızıyım. (Babalarının Prenseslerine Gelsinnn )
Ay kızlar dayanamadım yazayım dedim çeyizleriniz süper Allah huzurla mutlulukla sağlıkla kullanmak nasip etsin İnşallah. Ben 14 yıllık evliyim, daha dün gibi çeyizlerimi hazırlama evrelerim çok eğlenceli geçmişti şimdi 13 yaşında bir kızım var daha çok var ama işte kız annesi olunca artık yavaş yavaş gözüm çeyizlere takılıyor, offff çok güzel hem de çok zor insan kızına kıyamıyor, Allah size de mutlu bir evlilik ve istediğiniz zaman sağlıklı bebişler nasip etsin hepinizi sevgiyle öpüyorum.
Size bir söz: Prenses olmak için prense ihtiyacım yok, Ben zaten Kralın Kızıyım. (Babalarının Prenseslerine Gelsinnn )
Allah seni ne yapmasın..
Hmm Marmara Caddesinde demek, sağ taraftaki caddelere girer direk sorarım ben bunu.
Teşekkür ederim bilgilendirme için, öpüyorum çok. :))
Rica ederim canım.. :)
Yok kuzum 29liraya indi, nakit ödeyince 25 liraya düşüyor hatta :))
Seninkiler de süpermiş bayıldım hepsine canımmmm güzel günlerde kullanın inşallah.![]()
hoş buldum tatlım.iyim çok şükür.fazla giremiyordum canım ya girsemde çok kalamıyordum okuyup çıkıyordum oyüzdendir.sizler nasılsınız ?
sevgililer gunu ceyizlerimmkupalardan 2 tane aldim ama ustundeki resimler tam olarak boyle degil bulamadim onlarin resmini cok cok begenerek aldim hepsini badak ve kadehler migrostan tabak ve kupalar a101 den annecigim almis
![]()
![]()
Kızlar merhaba bende galiba 2015 gelini olabilirim :)
Ben yine dayanamadım birşeyler daha yükleyeyim dedim
Kızlar bu benim hep istedigim birşeydi 2 tane aldık sadece bize özel misafire yokonlara ayrı takım var
Eki Görüntüle 634256
Rendemiz ve plastik kesme tahtamız
Eki Görüntüle 634261 Eki Görüntüle 634262
Peçeteliğimiz (resim alıntıdır)
Eki Görüntüle 634275
Porselen limonlugumuz
Eki Görüntüle 634260
Porselen sahanımız
Eki Görüntüle 634259
12 adet meyve bıcaklarımız
Eki Görüntüle 634257
Sarımsak için havanımız
Eki Görüntüle 634258
Süzgeçimizaçık pembe olan
Eki Görüntüle 634267
Tuzluğumuzz
Eki Görüntüle 634268
Kahve yanı su bardaklarımızama kuzenimin 5 yasındaki oglu çay bardagı diyor bunlara bizde öyle kullanabiliriz
Eki Görüntüle 634266
Bunlarda geçen yıl aldıgım 2 adet kupamız ve 4 adet çerezliğimizzz
Eki Görüntüle 634263 Eki Görüntüle 634264
Kuzular sayfamız hayırlı olsun, Gizemim ellerine sağlık..
Hepinizin çeyizleri çok güzel gelincikler, Allah tamamına erdirsin, mutlu mesut günlerimizde kullanalım inşallah.
Kızlar benim sizinkiler gibi detaylı çeyizlerim yok henüz çok ufak tefek şeylerim var, yarısının da netten fotosunu bulamadım, bulduklarımı ekleyeyim ben de.
![]()
Cam damacana sürahilerimiz.
Rendem :))
Kuğu Şekerliğim
Kahve fincan takımımm :)
Kahve yanı su bardağı takımım
Kurabiye tabağımm:)
Kalpli tavammm
Kalpli minik tencerem
![]()
Maşallah canımmSen baya baya kolayladn yaa:)
Tuzluğun Renden herşeyin çok güzel canım.
O Rende den bende istiyorum cnm yaa haznesi nasıl büyük müü
Mutlulukla kullanman nasip olsun hepsini cnm![]()
Ahh Benim canım gelmişşşş Hoş gelmişşş
Amaaaanerelerdeymiş özletmiş kendini
Herşeyin çok güzel çok tatlı canım maşallah
Kuğu Şekerliğin Ne Kadar Tatlı
Yaa Tavan
Aşk dolu Mamalar hazırla enişteye inşalalh
Mutlulukla kullanmanız nasip olsun cnmm![]()
Sağol canım benim
Öyle mi diyorsun..bende buraya koydukça aldıklarımı farkediyorum iyi oldu burası senin sayende
Rende bana göre kullanışlı canım hazneside büyük..ben rendeden nefret ederim saga sola fırlar hep rendelediklerim inşallah bunda öyle olmaz
Amin canım hepimiz mutlulukla kullanırız inşallah![]()
Perimm aldıkların çok güzel hele kumbaran
kahvaltı takımında çok güzel bir modal canım tabaklarını çok begeniyorum
güzel günlerde kullanırsın inşallah =)
Kuzummm sen de hoş geldinnÇok özledimm seni
Beğenmene çok sevindim canımm benimm, bakan gözlerin güzelliği o canım
İnşallah hepimiz eşyalarımızı mutlu günlerimizde kullanırız canım benim çok teşekkür ederimmm..![]()
Sağolasın cnm geçen sene bitanemin aldığı işte bahsetmiştim yaa :)
Pek kokiş demi hahha :))
Canımsın hoş bulduk. Yaa Ben bende çok özledim. Ne zamandır yoksun ve görüşemiyoruz
İnşallah canım. Onları kullanacağız inşallah mutluluklaa![]()