- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Bana uyar :) Öğle yemeği sonrası ağırlık çöktü zaten, sindirmem lazım :)))))şöylee bır tur atalım donerız
Aynen öyle canım tatili çıkartıcam ama olsun iş her zaman iyidir arada çalışmak da lazım tabi :)MutluBulut_ Ladypurple bi benmi kis cocuguyum ya heh :)
yaZ cocugugum aslinda ama ruhum kis..
var bi gariplik.bende :)
duman91 oh canim.kolay gelsin sanaa.. tatili cikartacaklar desene.. olsun kafa dinleyipte geri.donmek daha farkli..
banada kımse olmayınca oyle oldu bugun canım sıkılıyor nıyeyse bıde sızde olmayınca ıyıce sıkıldım :) hadi o zaman biz cıkalım kızlarda gelırlerBana uyar :) Öğle yemeği sonrası ağırlık çöktü zaten, sindirmem lazım :)))))
Heheh aynen öyle canım benim eğitim diye gittim tatil diye geri döndüm :)Ama cidden daha iyi hissediyorum kendimi değişiklik yaradı baya baya bana :)
Hoşgeldin canıımm..Haydi bakalım kolay gelsin o zaman.Bitirirsin bitirirsin, yoğunluk güzel şey tabi ama haftasonunu almayaymış iyiymiş. :)
Ne güzel ne güzel, ah tatil kime yaramıyor ki..Ama işin komik yanı, eğitime gidiyorsun güya, ama tatil yaptım diye dönüyorsun ne güzel :)) Biz de aynıydık :))
Allah Allaaaaah, unutma karı kışı, elektiriksiz kaldıgınız günleri kuzuuumm..Bahar gibisi yok :))))
banada kımse olmayınca oyle oldu bugun canım sıkılıyor nıyeyse bıde sızde olmayınca ıyıce sıkıldım :) hadi o zaman biz cıkalım kızlarda gelırler
hadi gelin girin kolumaBeni de alın beniii deeee
ayy ama uzak kalır sımdı aksama yemege mısafırlıge gıtcem ben daha yakın yerde gezelım
Oooo bugün gezentiliğin üzerinde, ne güzell :)))
gorumcem ılk kez yemege davet ettı
o 6-7 yıllık evlı ben 10,5 aylık evlıyımMaşallaaah, ne kadar oldu evleneli, daha yeni mii
Ama o ne zaman evlendi? :)
o 6-7 yıllık evlı ben 10,5 aylık evlıyım
tabıı bak ben dusununce yanlıs oluyo ama aklın yolu bır aynı semtteyız cok yakın oturuyoruz evıne gıttık ama hıc oyle yemege cagırmamıstı bızıilginççç :) nerde oturuyo?
Hmmm ben daha önce hiç gitmedin sandım ama sonuçta artık aile sayılırsınız, bir yemek için de uzun bir süre gibi geldi bana. Ne diyim :)tabıı bak ben dusununce yanlıs oluyo ama aklın yolu bır aynı semtteyız cok yakın oturuyoruz evıne gıttık ama hıc oyle yemege cagırmamıstı bızı
ayyy kızlar bakın ne tatlı oldum ben
canım bana da cok garıp gelıyor ben kac kez davet ettım geldıler.yıne esı davet ettı gercı..artık her yorenın adetı farklı dıyıp geceyım mı bılemıyorumHmmm ben daha önce hiç gitmedin sandım ama sonuçta artık aile sayılırsınız, bir yemek için de uzun bir süre gibi geldi bana. Ne diyim :)
Heee burası için, ben de sandım instgrm için arıyorsun.. :)) Evet çok cici olmuşsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?