2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Yememiştim pişiremedim ki kokudan. Yıkayayım dedim paketi açmaz olaydım :( nadir giriyorum zaten mutfağa. Napçaz nasıl doyucaz bilmiyorum

iyi bari canim.
sorma kraker mraker gecistiriyoruz.. kilo verdim herhalde yuzum desen bembeyazz..
6-7 hafta daha sabirr insallah..
mideni bos birakmamaya calis canim hafifler oyle..
doktora gitmedinmi bn gunde 5-6 kez cikariyodum cok dedi, vucut susuz kaliyo e haliyle daha cok yorgun dusuyoruz..

anladim canim:)
evlilikte bazi seyler yerine oturmadiysa bebekle zor oluyor evet, ozman hayirli zzamanda nasip olur insalah diyelim :)

MutluBulut_ MutluBulut_ elimde diilki edam ya ..

karrsizlik zor evet :)
sanada hayirli zamanda nasip olsun diyelim ozaman :)
diyet meselesi varya simdi belki oda etkiliyodur.. son rakami kafaya koduysan ona ulasmadan bebis dusuncesi yok gibi sende :)
Evet canim once diyet bitsin diyoruz :))

iyi bari canim.
sorma kraker mraker gecistiriyoruz.. kilo verdim herhalde yuzum desen bembeyazz..
6-7 hafta daha sabirr insallah..
mideni bos birakmamaya calis canim hafifler oyle..
doktora gitmedinmi bn gunde 5-6 kez cikariyodum cok dedi, vucut susuz kaliyo e haliyle daha cok yorgun dusuyoruz..

Ctesi gidicem inş kalp atışı için. Bulantı hep var ama çıkarmazdım şimdi kusmalar başladı. Ağırlaşırsam daha önce gidicem. Sen ne alemdesin kese kalp atışı vs :)

Ctesi gidicem inş kalp atışı için. Bulantı hep var ama çıkarmazdım şimdi kusmalar başladı. Ağırlaşırsam daha önce gidicem. Sen ne alemdesin kese kalp atışı vs :)

git canim git, bos yere agri cekme olmadi serum verirler rahatlarsin biraz.
bnde nasipse haftaya gidicem kontrole.

Kuzuum imzan hayırlı uğurlu olsuuun :))

Vaaaay edacığım senden böyle şeyler duyacak mıydık :)) Heveslenmeler başlamış :)

Canımmm oyy geri sayım başladı hee, hadi bakalım sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kavuşun yavrucağınla. :)
İnşallah tatlımm sabırsızız bakalım bekliyoruz günler geçmemeye inat ediyo gibi :D

hehe :KK48: ınsallah canımm :KK68:oyyy cok cok azıcık kalmıs saglıkla gelsın ınsallahhh gecmez zaman sımdı

:KK48::KK48:ayy ben hep heveslıydım canım ama bu arada göre göre daha bı costum arada gelıyo sonra duruluyo gercı :KK48: hayırlı zamanda olsunn:KK68:

tabıı ya belkımm :KK48::KK48: evett o en azından niyetınde bız sadece hayalındeyız karı koca o kadar :KK48:
Aynen öyle canım ya bir türlü geçmez zaman düğün şafağımı hatırlattı bu durum bana son haftalar geçmek bilmemişti :) :)
tutkku tutkku korku narkozdan ayılamam diye :D klasik hamile kuruntuları işte sezeryandan hemen sonra ayaklanamam diye inşallah ayaklanırım belkide heyecandan unuturum kesildiğimi :D

Canimmm hamilelik takvimi yapmissinn kiyamam yaaa kasımda doğacak bebiş haaa Akrep burcu olacak demek :)

heh evet disiim nasipse kasim ayi bebegi :)
imzama ekledim amaa sanki gecmek bilmiyor gunler simdi ordaa 230kusur gun yazinca gecmiyor sanki :)
saglik olsun insallah sabretcez artik

Aynen öyle canım ya bir türlü geçmez zaman düğün şafağımı hatırlattı bu durum bana son haftalar geçmek bilmemişti :) :)
tutkku tutkku korku narkozdan ayılamam diye :D klasik hamile kuruntuları işte sezeryandan hemen sonra ayaklanamam diye inşallah ayaklanırım belkide heyecandan unuturum kesildiğimi :D

hee ay o korku bendede var ama korkma sen .. oyle dogumdan sonra uyanamayan duymadim ben..bebisin sevgisine uyanirsin anne ogul aski var ortada :)

gunaydinn kizlar :)

duman91 duman91 canimm geldinmi, isler yogun herhalde simdi donuste :)

gunaydın kızlarrrr nasılsınız

Size de günaydıııın :))

Bugün hava çok güzel , ay artık böyle gitse keşkee..İçim açılıyor.Allah ım hava durumu bir insanın ruh halini bu kadar mı etkiler yahu. :) Sonbahar çocuğuyum ama ruhum ilkbahar.. :)

Size de günaydıııın :))

Bugün hava çok güzel , ay artık böyle gitse keşkee..İçim açılıyor.Allah ım hava durumu bir insanın ruh halini bu kadar mı etkiler yahu. :) Sonbahar çocuğuyum ama ruhum ilkbahar.. :)
ayyy aynen aynen harıkaa :) kesınlıkle etkılıyo bende bu sabah kalktıgımdan berı daha mutluyum sabah kalktım ev ısıl ısıl ohh dedım :) ben ılkbahar cocuguyum yasasınnn :)

gunaydinn kizlar :)

duman91 duman91 canimm geldinmi, isler yogun herhalde simdi donuste :)

Günaydın canlarım nasılsınız?
Valla öyle bir geldim ki hemde nasıl aman Allah'ım yerim değişti, seçime kadar seçim katipliği yapacağım ki artık ne gecem var ne gündüzüm ne de hafta sonum nasıl olur bilemiyorum, İnşAllah alnımın akıyla bu işi bitiririm :)

Sizler nasılsınız bakalım, valla tatil öyle bir yaradı ki bana kanım kaynıyor resmen :)

Valla öyle bir geldim ki hemde nasıl aman Allah'ım yerim değişti, seçime kadar seçim katipliği yapacağım ki artık ne gecem var ne gündüzüm ne de hafta sonum nasıl olur bilemiyorum, İnşAllah alnımın akıyla bu işi bitiririm :)

Sizler nasılsınız bakalım, valla tatil öyle bir yaradı ki bana kanım kaynıyor resmen :)
gunaydın canım ohh masallahh :) guzel gecmesıne sevındımm :)

MutluBulut_ MutluBulut_ Ladypurple Ladypurple bi benmi kis cocuguyum ya heh :)
yaZ cocugugum aslinda ama ruhum kis..
var bi gariplik.bende :)

duman91 duman91 oh canim.kolay gelsin sanaa.. tatili cikartacaklar desene.. olsun kafa dinleyipte geri.donmek daha farkli..

ayyy aynen aynen harıkaa :) kesınlıkle etkılıyo bende bu sabah kalktıgımdan berı daha mutluyum sabah kalktım ev ısıl ısıl ohh dedım :) ben ılkbahar cocuguyum yasasınnn :)
:KK76::KK76::21::KK71::KK71:

Hoşgeldin canıımm..Haydi bakalım kolay gelsin o zaman.Bitirirsin bitirirsin, yoğunluk güzel şey tabi ama haftasonunu almayaymış iyiymiş. :)
Ne güzel ne güzel, ah tatil kime yaramıyor ki..Ama işin komik yanı, eğitime gidiyorsun güya, ama tatil yaptım diye dönüyorsun ne güzel :)) Biz de aynıydık :))

MutluBulut_ MutluBulut_ Ladypurple Ladypurple bi benmi kis cocuguyum ya heh :)
yaZ cocugugum aslinda ama ruhum kis..
var bi gariplik.bende :)
Allah Allaaaaah, unutma karı kışı, elektiriksiz kaldıgınız günleri kuzuuumm..Bahar gibisi yok :))))

Back