2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kızlarrr sankı hedıye almıs gıbı mutlu oldum gercı googlede hala cıkıyorum ama olsun belkı bır sure sonra sılınır :21:

heh evet disiim nasipse kasim ayi bebegi :)
imzama ekledim amaa sanki gecmek bilmiyor gunler simdi ordaa 230kusur gun yazinca gecmiyor sanki :)
saglik olsun insallah sabretcez artik

hee ay o korku bendede var ama korkma sen .. oyle dogumdan sonra uyanamayan duymadim ben..bebisin sevgisine uyanirsin anne ogul aski var ortada :)

Ohoow daha cok var canım kasıma:KK48:
Bu arada bol bol isim düşün bir şeyler ör filan:KK19::KK69::KK69:

ayyy sagolsunlar degıstı konu adımda bırde ımza cozumlenırse tamaen yenı bır ben var artıkk :KK49:

Kızlarrr sankı hedıye almıs gıbı mutlu oldum gercı googlede hala cıkıyorum ama olsun belkı bır sure sonra sılınır :21:

Evet konulardakinin de değişmesi iyi olmuş :) Sen isim geçiyo diye mi değiştirmek istedin :)

Bayan için değişim her zaman her yerde iyidir :KK48: Hayırlı olsun canım :)

Evet konulardakinin de değişmesi iyi olmuş :) Sen isim geçiyo diye mi değiştirmek istedin :)

Bayan için değişim her zaman her yerde iyidir :KK48: Hayırlı olsun canım :)

canım malesef ceyız konumu esım ve benım adımın yazdıgı baslıkla acmıstım ve yakınlarım bılıyodu googleye bızım adımızı yazınca ılk sırada cıkıyo :KK51: ve ondan ona gıtmıs hıc alakasız tanıdıklarım bıle ceyızlerını takıp edıyoruz dıyodu..bıde yazdıklarıma bakanlar var bısey yazmaya korkar olmustum buraya :KK51: valla oyle degısım olsunda hersekılde mutlu edıyo :KK70:bu arada kızlar sız adımıda unutun artık benım adım bulut :KK53:yada mutlu hatta mutlubulut :KK53::KK53:

canım malesef ceyız konumu esım ve benım adımın yazdıgı baslıkla acmıstım ve yakınlarım bılıyodu googleye bızım adımızı yazınca ılk sırada cıkıyo :KK51: ve ondan ona gıtmıs hıc alakasız tanıdıklarım bıle ceyızlerını takıp edıyoruz dıyodu..bıde yazdıklarıma bakanlar var bısey yazmaya korkar olmustum buraya :KK51: valla oyle degısım olsunda hersekılde mutlu edıyo :KK70:bu arada kızlar sız adımıda unutun artık benım adım bulut :KK53:yada mutlu hatta mutlubulut :KK53::KK53:
Heeeee, evet canım doğru. Hiç hoş değil. İnsan buraya içini dökmeye geliyo, millet dedikodu malzemesi yapıyor.İyi olmuş o zaman.Tamamdır bulutçum. :)))

Heeeee, evet canım doğru. Hiç hoş değil. İnsan buraya içini dökmeye geliyo, millet dedikodu malzemesi yapıyor.İyi olmuş o zaman.Tamamdır bulutçum. :)))
aynen oyle canım yazayım dıyorum sonra aman takıp edılıyosam hala dıyorum :KK48: o kadar cok yazdım kı ust uste msj kızlar tanırlar gorupte sanırım okurlar :KK48:

Obba olaya bak:KK70:
Aleykum selam bu arada ben zaten adini bilmiyorum sknti yok mutlu bulut :KK70:

okuldan ciktimm,ufak bi gezinti yapip geldimm :)
ki siz gezmelere benden once cikmissiniz :)

MutluBulut_ MutluBulut_ ay canim guzel degisim olmus.. adinla hitap etmiyek bari sana artik :)
tek zor yani var oda @ su halde ismini etiklerken pek uzun geldi yau :)

okuldan ciktimm,ufak bi gezinti yapip geldimm :)
ki siz gezmelere benden once cikmissiniz :)

MutluBulut_ MutluBulut_ ay canim guzel degisim olmus.. adinla hitap etmiyek bari sana artik :)
tek zor yani var oda @ su halde ismini etiklerken pek uzun geldi yau :)
evet evet artık yenı adım bu :KK48::KK48: hee dogru dıger turlu kısacıktı :KK48:

deli gibi alisveris yapasim var yaa hemde oyle boyle degil .. :)
nedir bu alsveriz tutkumuz
havalarda guzellesınce tabı ınsanın alısverıs yapası daha cok artıyo ama benımde oyle :KK49:karar veerdım mutfaga tabak canak almıcam artık kesınlıkle :KK17: dıyet tam bı bıtsın beklesın benı magazalarrr :21:

heh evet disiim nasipse kasim ayi bebegi :)
imzama ekledim amaa sanki gecmek bilmiyor gunler simdi ordaa 230kusur gun yazinca gecmiyor sanki :)
saglik olsun insallah sabretcez artik

hee ay o korku bendede var ama korkma sen .. oyle dogumdan sonra uyanamayan duymadim ben..bebisin sevgisine uyanirsin anne ogul aski var ortada :)
İnşallah canım ya :):) saçma sapan kuruntular işte inşallah o gün gelince cesaretlenirim gelirim kendime :)

Back