- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
heh evet disiim nasipse kasim ayi bebegi :)
imzama ekledim amaa sanki gecmek bilmiyor gunler simdi ordaa 230kusur gun yazinca gecmiyor sanki :)
saglik olsun insallah sabretcez artik
hee ay o korku bendede var ama korkma sen .. oyle dogumdan sonra uyanamayan duymadim ben..bebisin sevgisine uyanirsin anne ogul aski var ortada :)
selammm :)Ohoow daha cok var canım kasıma
Bu arada bol bol isim düşün bir şeyler ör filan
ayyy sagolsunlar degıstı konu adımda bırde ımza cozumlenırse tamaen yenı bır ben var artıkk
Kızlarrr sankı hedıye almıs gıbı mutlu oldum gercı googlede hala cıkıyorum ama olsun belkı bır sure sonra sılınır
Evet konulardakinin de değişmesi iyi olmuş :) Sen isim geçiyo diye mi değiştirmek istedin :)
Bayan için değişim her zaman her yerde iyidirHayırlı olsun canım :)
Heeeee, evet canım doğru. Hiç hoş değil. İnsan buraya içini dökmeye geliyo, millet dedikodu malzemesi yapıyor.İyi olmuş o zaman.Tamamdır bulutçum. :)))canım malesef ceyız konumu esım ve benım adımın yazdıgı baslıkla acmıstım ve yakınlarım bılıyodu googleye bızım adımızı yazınca ılk sırada cıkıyove ondan ona gıtmıs hıc alakasız tanıdıklarım bıle ceyızlerını takıp edıyoruz dıyodu..bıde yazdıklarıma bakanlar var bısey yazmaya korkar olmustum buraya valla oyle degısım olsunda hersekılde mutlu edıyo bu arada kızlar sız adımıda unutun artık benım adım bulut yada mutlu hatta mutlubulut
aynen oyle canım yazayım dıyorum sonra aman takıp edılıyosam hala dıyorumHeeeee, evet canım doğru. Hiç hoş değil. İnsan buraya içini dökmeye geliyo, millet dedikodu malzemesi yapıyor.İyi olmuş o zaman.Tamamdır bulutçum. :)))
canım malesef ceyız konumu esım ve benım adımın yazdıgı baslıkla acmıstım ve yakınlarım bılıyodu googleye bızım adımızı yazınca ılk sırada cıkıyove ondan ona gıtmıs hıc alakasız tanıdıklarım bıle ceyızlerını takıp edıyoruz dıyodu..bıde yazdıklarıma bakanlar var bısey yazmaya korkar olmustum buraya valla oyle degısım olsunda hersekılde mutlu edıyo bu arada kızlar sız adımıda unutun artık benım adım bulut yada mutlu hatta mutlubulut
Obba olaya bak
Aleykum selam bu arada ben zaten adini bilmiyorum sknti yok mutlu bulut
selamın aleykumm nasılsın canım
yaasasınnnn o kadar degısmısım yanııAnaa canim tamam bildim simdi seni yaw simdi buyuk bi degisiklik oldu nasil alisacagim ya yeni haline
Iyiyim sukur sen. Nasilsin
evet evet artık yenı adım buokuldan ciktimm,ufak bi gezinti yapip geldimm :)
ki siz gezmelere benden once cikmissiniz :)
MutluBulut_ ay canim guzel degisim olmus.. adinla hitap etmiyek bari sana artik :)
tek zor yani var oda @ su halde ismini etiklerken pek uzun geldi yau :)
havalarda guzellesınce tabı ınsanın alısverıs yapası daha cok artıyo ama benımde oyledeli gibi alisveris yapasim var yaa hemde oyle boyle degil .. :)
nedir bu alsveriz tutkumuz
İnşallah canım ya :):) saçma sapan kuruntular işte inşallah o gün gelince cesaretlenirim gelirim kendime :)heh evet disiim nasipse kasim ayi bebegi :)
imzama ekledim amaa sanki gecmek bilmiyor gunler simdi ordaa 230kusur gun yazinca gecmiyor sanki :)
saglik olsun insallah sabretcez artik
hee ay o korku bendede var ama korkma sen .. oyle dogumdan sonra uyanamayan duymadim ben..bebisin sevgisine uyanirsin anne ogul aski var ortada :)
Kızlar bu arada benim minik erkeğim 3kilo 245 gram olmuşşş tosunum ultrasonda parmaklarını emiyodu annesi yesin o parmaklarıııı
Günaydın kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?