2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

ayyy sagolsunlar degıstı konu adımda bırde ımza cozumlenırse tamaen yenı bır ben var artıkk

Kızlarrr sankı hedıye almıs gıbı mutlu oldum gercı googlede hala cıkıyorum ama olsun belkı bır sure sonra sılınır

Ohoow daha cok var canım kasıma
Bu arada bol bol isim düşün bir şeyler ör filan

ayyy sagolsunlar degıstı konu adımda bırde ımza cozumlenırse tamaen yenı bır ben var artıkk

Kızlarrr sankı hedıye almıs gıbı mutlu oldum gercı googlede hala cıkıyorum ama olsun belkı bır sure sonra sılınır

Evet konulardakinin de değişmesi iyi olmuş :) Sen isim geçiyo diye mi değiştirmek istedin :)

Bayan için değişim her zaman her yerde iyidir Hayırlı olsun canım :)

Evet konulardakinin de değişmesi iyi olmuş :) Sen isim geçiyo diye mi değiştirmek istedin :)

Bayan için değişim her zaman her yerde iyidir Hayırlı olsun canım :)

canım malesef ceyız konumu esım ve benım adımın yazdıgı baslıkla acmıstım ve yakınlarım bılıyodu googleye bızım adımızı yazınca ılk sırada cıkıyo ve ondan ona gıtmıs hıc alakasız tanıdıklarım bıle ceyızlerını takıp edıyoruz dıyodu..bıde yazdıklarıma bakanlar var bısey yazmaya korkar olmustum buraya valla oyle degısım olsunda hersekılde mutlu edıyo bu arada kızlar sız adımıda unutun artık benım adım bulut yada mutlu hatta mutlubulut

Heeeee, evet canım doğru. Hiç hoş değil. İnsan buraya içini dökmeye geliyo, millet dedikodu malzemesi yapıyor.İyi olmuş o zaman.Tamamdır bulutçum. :)))

Heeeee, evet canım doğru. Hiç hoş değil. İnsan buraya içini dökmeye geliyo, millet dedikodu malzemesi yapıyor.İyi olmuş o zaman.Tamamdır bulutçum. :)))
aynen oyle canım yazayım dıyorum sonra aman takıp edılıyosam hala dıyorum o kadar cok yazdım kı ust uste msj kızlar tanırlar gorupte sanırım okurlar

Obba olaya bak
Aleykum selam bu arada ben zaten adini bilmiyorum sknti yok mutlu bulut

Anaa canim tamam bildim simdi seni yaw simdi buyuk bi degisiklik oldu nasil alisacagim ya yeni haline
Iyiyim sukur sen. Nasilsin
yaasasınnnn o kadar degısmısım yanıı herseyımle degıstım ıyıyım bende canım oturdum yaprak dokumunun tekrarlarını ızlıyorumm

okuldan ciktimm,ufak bi gezinti yapip geldimm :)
ki siz gezmelere benden once cikmissiniz :)

MutluBulut_ ay canim guzel degisim olmus.. adinla hitap etmiyek bari sana artik :)
tek zor yani var oda @ su halde ismini etiklerken pek uzun geldi yau :)

evet evet artık yenı adım bu hee dogru dıger turlu kısacıktı

deli gibi alisveris yapasim var yaa hemde oyle boyle degil .. :)
nedir bu alsveriz tutkumuz

deli gibi alisveris yapasim var yaa hemde oyle boyle degil .. :)
nedir bu alsveriz tutkumuz
havalarda guzellesınce tabı ınsanın alısverıs yapası daha cok artıyo ama benımde oyle karar veerdım mutfaga tabak canak almıcam artık kesınlıkle dıyet tam bı bıtsın beklesın benı magazalarrr

İnşallah canım ya :):) saçma sapan kuruntular işte inşallah o gün gelince cesaretlenirim gelirim kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…