- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
havalarda guzellesınce tabı ınsanın alısverıs yapası daha cok artıyo ama benımde oylekarar veerdım mutfaga tabak canak almıcam artık kesınlıkle dıyet tam bı bıtsın beklesın benı magazalarrr
aynenn.. benımde mutfakta artık yerim kalmadi.. kendime almak istiyorum bisiler..
sen bence en guzel sekilde hakettin gardrobunu yenilemeyi :)
bugum evet issizmis buralar, bende okuldaydim sonra arkadasa gittik yapilacak dersle vardi ama nasil uyukladim resmenn.. istem disi yorgunluk cokuyo cok garip bisii.
CennetiMelegiM oy yesin teyzeleri o tosunuu masallah :)
zaten imzandada parmaklarini emiyo minnak :)
zeynepcim sanada selamm , nasilsin bulantilar devammi
alalım alalım canım :) ınsallah yaza yenıleyecegım canım mecbur yenılemem gerek gercı
eee bugunde kımse yokkk
Huhuhuuuuuuu
kesınlıkle canım bosverpek bi aktiftik nazarmı değdi ney topiğe
dişicim sen nasılsın.
ay hamiş 2 tane kuzenim var onlarla az yürüyüşe çıkalım dedik, doğum yapan bir tanıdık geldi Allahım kurtulmuşlar ya nasıl akıl veriyo, insanı korkutuyolar.. onu yapın, bunu alın, onu öyle yapmayın ,bu boyle olur dır dır dır..
en iyisimi bişi bilmeden git doğuma..
pek bi aktiftik nazarmı değdi ney topiğe
dişicim sen nasılsın.
ay hamiş 2 tane kuzenim var onlarla az yürüyüşe çıkalım dedik, doğum yapan bir tanıdık geldi Allahım kurtulmuşlar ya nasıl akıl veriyo, insanı korkutuyolar.. onu yapın, bunu alın, onu öyle yapmayın ,bu boyle olur dır dır dır..
en iyisimi bişi bilmeden git doğuma..
kesınlıkle canım bosver
evet ya degdı galıbaa ayy o bısey degıl alıntılarda kendımı bulamıyorum beneskı adım sanıyorum
valla oyle oldu :) offf ıcımde ınanılmaz sıkıntı var kesın bırsey olucak..evelsı gunde boyleydım sonu ıyı olmadı off ıcım daralıyooDaha yadirgiyorsun degil mi:)
Ben de bunu bi ara asilkartal yaptim sonra alisamadim bir turlu geri pembelokum yaptim ya
valla oyle oldu :) offf ıcımde ınanılmaz sıkıntı var kesın bırsey olucak..evelsı gunde boyleydım sonu ıyı olmadı off ıcım daralıyoo
Yokk.kizz diyetteyim aylardir cokta yemoyorumn :))Hmm yapma ya umarim bisey olmaz canim yaa gecen benim de bi hayli icim skldi ama bisey olmadi cok yemek yedim ondan oldu herhalde diye dusundum cok mu yemek yedin?
aynenn.. benımde mutfakta artık yerim kalmadi.. kendime almak istiyorum bisiler..
sen bence en guzel sekilde hakettin gardrobunu yenilemeyi :)
bugum evet issizmis buralar, bende okuldaydim sonra arkadasa gittik yapilacak dersle vardi ama nasil uyukladim resmenn.. istem disi yorgunluk cokuyo cok garip bisii.
CennetiMelegiM oy yesin teyzeleri o tosunuu masallah :)
zaten imzandada parmaklarini emiyo minnak :)
zeynepcim sanada selamm , nasilsin bulantilar devammi
Gunaydin kizlarr hayirli cumalar
karlııı bir günden günaydıııııın
Günaydın cnm. Bi var bi yol bulantı ama genel olarak azaldı. Endişeliyim. Bulantı varsa da endişeliyim yoksa da :)) Yarın kontrol var bakalım
Size de günaydın kısçeler :))) Hayırlı cumalaar...
Aaatutkku orda kar var he :)
Nasılsınız iyi misiniz??
heh aynen canımbende yoksa bile endişeliyim..
git bakalım kontröle, kalp atışını duymuşmuydun sen
iyidir canımcıım seni sormalıı :)
he ya yağdı yine oh miss
Sana gün doğmuş ne güzel, tadını çıkar madem :)heh aynen canımbende yoksa bile endişeliyim..
git bakalım kontröle, kalp atışını duymuşmuydun sen
iyidir canımcıım seni sormalıı :)
he ya yağdı yine oh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?