- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Yaa canim cok sagol hepimiz.insallah saglicakla aliriz kucaklarimiza bebislerimizii :)
Temiz kalpliymissin hakkaten :)
Amaa sizin cok az kalmis.nasipsee,Rabbim sabir versin insallah canim sag saglim alitsiniz insallah minnaki kucaginiza :)
Birkac ay sonra yine ayni seyi de lutfen bu kez ben olayim haha :)) cidden kalbin temizmis nasilsa bildinn
Iyi pazarlar kizlar iyi pazarlar disiii :))
Çok teşekkür ederim canım evet 31 martta geliyo bebeğimiz 2 gündür kasık ağrım var belki erkende gelebilir bilmiyorum sanki 31 marttan önce gelecekmiş gibi kendimi hazır tutuyorum bi yandanda korku var Allah yardımcımız olsun sağ salim alaydım kucağıma :)
Yaa canim cok sagol hepimiz.insallah saglicakla aliriz kucaklarimiza bebislerimizii :)
Temiz kalpliymissin hakkaten :)
Amaa sizin cok az kalmis.nasipsee,Rabbim sabir versin insallah canim sag saglim alitsiniz insallah minnaki kucaginiza :)
Ay tutkuuuu
İsim annemiz anne mi oluyor??
Slm kızlar :) nasılsınız
yaa mutimm :) isim annen nasipse anne oluyor :)
bukezde bebege isim.anneligi sen yap heh :)
oyle canim zaman geciyor iste gecn sene buzamanlarda dugune gun sayarken simdi sira bebise geldi cok sukur :)
zeynepcim hos geldin :)
seni sormalii varmi bulanti hala
Ladypurple meltemimm sagol kusumm :)
ne garip orda bebisle simdi :)
Canımm, sen iste yeter ki kuzum
Cinsiyeti belli olsun teyzesi ona güzel güzel isimler bulacakAy minnoşum yaa
heh evet hele bi gelelim o aylara insallah :)
is buldunmu canim.sahi, yanlis hatirlamiyosam is ariyodun
yaa mutimm :) isim annen nasipse anne oluyor :)
bukezde bebege isim.anneligi sen yap heh :)
oyle canim zaman geciyor iste gecn sene buzamanlarda dugune gun sayarken simdi sira bebise geldi cok sukur :)
zeynepcim hos geldin :)
seni sormalii varmi bulanti hala
Ladypurple meltemimm sagol kusumm :)
ne garip orda bebisle simdi :)
İlkkez oldu bir kez daha olurmu bilemedimkiiiistediğn vakitte sanada nasip olsun canım
heheÇok teşekkür ederim canım evet 31 martta geliyo bebeğimiz 2 gündür kasık ağrım var belki erkende gelebilir bilmiyorum sanki 31 marttan önce gelecekmiş gibi kendimi hazır tutuyorum bi yandanda korku var Allah yardımcımız olsun sağ salim alaydım kucağıma :)
Kuzuum imzan hayırlı uğurlu olsuuun :))
Vaaaay edacığım senden böyle şeyler duyacak mıydık :)) Heveslenmeler başlamış :)
Canımmm oyy geri sayım başladı hee, hadi bakalım sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kavuşun yavrucağınla. :)
MutluBulut_ edam madrm seninde adin gecmis bellimi olur siradaki senmisin aceeeep :)
ama banaduman91 den hayirli haber alicaz gibime geliyo.
bakalim.benim kalpte temizmi :K48:
CennetiMelegiM insalllaaah saglicakla alirsin kucagina yavrunu canim gececek insallah .. eskileri dusun 6-8 cocuk dogurmuslar ninelerimiz.
dusunki korkma .. Rabbim buyuk :)
nehirnil111 aynen.canim en guzelini yapiyosunuz..
Gelin olmus gidiyorsuuun diyesim geldi :) :*
Sorma eşim bozuk balık almış dünden beri mahvoldum. Şimdi iyiyim şükür vanilya kaynattım koku gitti :) sen nasılsın cnm nasıl gidiyor? Allah bağışlasın inş sağlıkla kucağımıza alalım :)
heheınsallah canımm oyyy cok cok azıcık kalmıs saglıkla gelsın ınsallahhh gecmez zaman sımdı
ayy ben hep heveslıydım canım ama bu arada göre göre daha bı costum arada gelıyo sonra duruluyo gercı hayırlı zamanda olsunn
tabıı ya belkımmevett o en azından niyetınde bız sadece hayalındeyız karı koca o kadar
@sumeyra1990 canim amin insallah.. darisi basina diyelimmi :)
heh evet bosver edam hayirli zamanda nasip olur insallah..
ben hazir olmama ragmen bazen korku gitmek.bilmiyor icimden erkenmiydi acaba diye :)
sonra bi hevesleniyorum oyle oyle alt ust oldum he :)
biide hep hayirli zamani demistik demekki gelmis o zaman ne diyelim saglikli olsunda insallah :)
Bu yıl çok zor canım maddi olarak.tabi hazırlık yapıyorum dişlerimi tedavi ettirdim ufak dolgu işi vardı.Önümüzdeki yıl inş :)
ayy demee yemismiydin sende..
aman canim.dikmat et, zaten bulantilar basa bela fazla mutfakta vakit gecirme derim..
birde mide yanmami.agrimi sanirim zeytingagi gecirdi cok sukur..
icebilirsen 1 kasIk fln alsan iyi gelmezmi sanada acaba..
kokudanda kesinlikle uzak dur.
yorgunluk varmi sendede.
oh insallah saglikla gelir o gunler, halimize sukur yinede dayanicaz artik.
Mia- canim amin insallah.. darisi basina diyelimmi :)
Mutella hee iyi olmus canim bak herseyde varmis.bir hayir :)
zor olmuyomu lisede amaan ben ana okuldakilerle bas edemiyorum masallah herseye akillari eriyor, liselilerle zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?