Yememiştim pişiremedim ki kokudan. Yıkayayım dedim paketi açmaz olaydımnadir giriyorum zaten mutfağa. Napçaz nasıl doyucaz bilmiyorum
Evet canim once diyet bitsin diyoruz :))anladim canim:)
evlilikte bazi seyler yerine oturmadiysa bebekle zor oluyor evet, ozman hayirli zzamanda nasip olur insalah diyelim :)
MutluBulut_ elimde diilki edam ya ..
karrsizlik zor evet :)
sanada hayirli zamanda nasip olsun diyelim ozaman :)
diyet meselesi varya simdi belki oda etkiliyodur.. son rakami kafaya koduysan ona ulasmadan bebis dusuncesi yok gibi sende :)
iyi bari canim.
sorma kraker mraker gecistiriyoruz.. kilo verdim herhalde yuzum desen bembeyazz..
6-7 hafta daha sabirr insallah..
mideni bos birakmamaya calis canim hafifler oyle..
doktora gitmedinmi bn gunde 5-6 kez cikariyodum cok dedi, vucut susuz kaliyo e haliyle daha cok yorgun dusuyoruz..
Ctesi gidicem inş kalp atışı için. Bulantı hep var ama çıkarmazdım şimdi kusmalar başladı. Ağırlaşırsam daha önce gidicem. Sen ne alemdesin kese kalp atışı vs :)
heh evet hele bi gelelim o aylara insallah :)
is buldunmu canim.sahi, yanlis hatirlamiyosam is ariyodun
İnşallah tatlımm sabırsızız bakalım bekliyoruz günler geçmemeye inat ediyo gibiKuzuum imzan hayırlı uğurlu olsuuun :))
Vaaaay edacığım senden böyle şeyler duyacak mıydık :)) Heveslenmeler başlamış :)
Canımmm oyy geri sayım başladı hee, hadi bakalım sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kavuşun yavrucağınla. :)
Aynen öyle canım ya bir türlü geçmez zaman düğün şafağımı hatırlattı bu durum bana son haftalar geçmek bilmemişti :) :)heheınsallah canımm oyyy cok cok azıcık kalmıs saglıkla gelsın ınsallahhh gecmez zaman sımdı
ayy ben hep heveslıydım canım ama bu arada göre göre daha bı costum arada gelıyo sonra duruluyo gercı hayırlı zamanda olsunn
tabıı ya belkımmevett o en azından niyetınde bız sadece hayalındeyız karı koca o kadar
Canimmm hamilelik takvimi yapmissinn kiyamam yaaa kasımda doğacak bebiş haaa Akrep burcu olacak demek :)
Aynen öyle canım ya bir türlü geçmez zaman düğün şafağımı hatırlattı bu durum bana son haftalar geçmek bilmemişti :) :)
tutkku korku narkozdan ayılamam diye klasik hamile kuruntuları işte sezeryandan hemen sonra ayaklanamam diye inşallah ayaklanırım belkide heyecandan unuturum kesildiğimi
gunaydın kızlarrrr nasılsınız
ayyy aynen aynen harıkaa :) kesınlıkle etkılıyo bende bu sabah kalktıgımdan berı daha mutluyum sabah kalktım ev ısıl ısıl ohh dedım :) ben ılkbahar cocuguyum yasasınnn :)Size de günaydıııın :))
Bugün hava çok güzel , ay artık böyle gitse keşkee..İçim açılıyor.Allah ım hava durumu bir insanın ruh halini bu kadar mı etkiler yahu. :) Sonbahar çocuğuyum ama ruhum ilkbahar.. :)
gunaydın canım ohh masallahh :) guzel gecmesıne sevındımm :)Günaydın canlarım nasılsınız?
Valla öyle bir geldim ki hemde nasıl aman Allah'ım yerim değişti, seçime kadar seçim katipliği yapacağım ki artık ne gecem var ne gündüzüm ne de hafta sonum nasıl olur bilemiyorum, İnşAllah alnımın akıyla bu işi bitiririm :)
Sizler nasılsınız bakalım, valla tatil öyle bir yaradı ki bana kanım kaynıyor resmen :)
bharr cok guzel ama tutkkumm :)MutluBulut_ Ladypurple bi benmi kis cocuguyum ya heh :)
yaZ cocugugum aslinda ama ruhum kis..
var bi gariplik.bende :)
duman91 oh canim.kolay gelsin sanaa.. tatili cikartacaklar desene.. olsun kafa dinleyipte geri.donmek daha farkli..
ayyy aynen aynen harıkaa :) kesınlıkle etkılıyo bende bu sabah kalktıgımdan berı daha mutluyum sabah kalktım ev ısıl ısıl ohh dedım :) ben ılkbahar cocuguyum yasasınnn :)
Günaydın canlarım nasılsınız?
Valla öyle bir geldim ki hemde nasıl aman Allah'ım yerim değişti, seçime kadar seçim katipliği yapacağım ki artık ne gecem var ne gündüzüm ne de hafta sonum nasıl olur bilemiyorum, İnşAllah alnımın akıyla bu işi bitiririm :)
Sizler nasılsınız bakalım, valla tatil öyle bir yaradı ki bana kanım kaynıyor resmen :)
Allah Allaaaaah, unutma karı kışı, elektiriksiz kaldıgınız günleri kuzuuumm..Bahar gibisi yok :))))MutluBulut_ Ladypurple bi benmi kis cocuguyum ya heh :)
yaZ cocugugum aslinda ama ruhum kis..
var bi gariplik.bende :)
Nereye gidiyoruuuz?kızlarrrrr hadı gelın
şöylee bır tur atalım donerızNereye gidiyoruuuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?